Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuva sivulta: LUMIKKO.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuva sivulta: LUMIKKO."— Esityksen transkriptio:

1 Kuva sivulta: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/German_Shepherd_Dog_black_and_red.jpg LUMIKKO

2 Ravinto Ravinto lumikko syö pikkunisäkkäitä,lintuja,linnun- munia ja hyönteisiä.Se syö erityisesti myyriä.Jos myyriä on joinakin vuosina vähän,myös lumikoiden määrä vähenee. Http://www.tunturisusi.com/lumikko /

3 Tuntomerkit Tuntomerkit. Lumikko on pienikokoinen näätäeläin.Sen turkki on talvella kokonaan valkoinen. Muuna aikana sen turkki on selkäpuolelta ruskea ja vastapuolelta valkea.

4 Elinympäristö Lumikko esiintyy koko Suomessa.Se elää pelloilla,niityillä, metsissä ja soilla.Tavisin se hakeutuu lähelle asutusta. Kuva sivulta: http:// upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Ger man_Shepherd_Dog_black_and_red.jpg

5 Talvehtiminen Talvella lumikko liikkuu vähemmän kuin kesällä.Se metsästää noin 3 tuntia vuorokaudessa.Muun ajan se lepää talvipesässään.Talvipesä sijaitsee yleensä kivien tai kantojen alla,ja se on pehmustettu heinillä,sammaleella tai myyrän karvoilla.

6 Lumikko Pituus:12-20 cm. Paino:30-80 g. Paino:30-80 g. Lisääntyminen: synnyttää keväällä 3-10 poikasta Kuuluu nisäkkäisiin. Rauhoitettu eläin.

7 Tekijät: Eeki ja Hilma


Lataa ppt "Kuva sivulta: LUMIKKO."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google