Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Muistoissa....
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
4a:n ajatelmia keväästä
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Katson kauas pois, silmäni saavuttavat jotain, merellä, lintu, mistä lie tulee. Meri on suurenmoinen! Pieni tuulen henkäys huojuttaa kasveja, pilvetön.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
JOULUSANOJA JOULUK = ADVENTTI adventtikynttilät
Paavalin kirje Filemonille
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa
Niin kaunis on maa.
Kunnon joulukortti.
501 Kuule, Isä taivaan Kuule, Isä taivaan, pyyntö tää: Auta, ettei kukaan yksin jää. Katso, Isä, lasta kärsivää. Siunaa koko maailmaa.
KANSAKOULULAULUJA.
Kesäpäivä Kangasalla.
Kiitos sulle Jumalani.
ENKELIT.
Jesuksen lapsuus.
Suvivirsi Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.
Sininen ja valkoinen Jukka Kuoppamäki.
JEESUKSEN LAPSUUS.
Matkalla.
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla
Suomi 2B Maanantai 18. huhtikuuta Neiti kevät – Sir Elwoodin hiljaiset värit Hän taas tanssii tahtiin valssin lehmus tuulessa huokailee lehmus:
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Perhekirkko Viljandissa Viljandi-nimisessä pikkukaupungissa Keski-Virossa on Jaanin eli Johanneksen kirkko, jossa pidetään kerran kuukaudessa perhekirkko.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Reformaatio ja pyhäkoulu
Kevätjuhla Varissuon koulu.
Joulu Suomessa.
Suomi 2A
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joulujuhla.
KESÄ. Elokuu. Mistä on pienet tytöt tehty?
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
JOULU SAAPUU JOKAISELLE
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
RAAMATUN PUNAINEN LANKA
Lapsuuden Usko.
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa

Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Luciadagen Lucian päivä.
Isä taivaan, Isä suurin tätä kaupunkia kädelläsi siunaa
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut

Joulukirkkoon Kello löi jo viisi, lapset herätkää! Juhani ja Liisi – muuten matka jää. Tässä vesimalja, silmät huuhtokaa! Lämmin karhuntalja reessä odottaa. Vasta ruunan reessä silmät aukeaa. Siin´ on silmäin eessä synkkä metsämaa.

Aisakello helkkää, loistaa tähdet, kuu Aisakello helkkää, loistaa tähdet, kuu. Riemua on pelkkää, hymyyn käypi suu. Tuossa mökin Miina kulkee kirkolle. Taavetti ja Tiina, nouskaa kannoille! Mäenrinteen alla talo törröttää, joka ikkunalla kaksi kynttilää. Ruuna, virsta vielä tepsuttele pois! Tällä kirkkotiellä aina olla vois!

Joulu on tullut 1. Joulu on tullut, joulu on tullut, salaisuuksien aika. x2 Ystävysten ympärille tehdään joulutaika. x2 2. Joulu on tullut, joulu on tullut , leikkiä tahtoisin jatkaa: x2 laulullani lämmitellä sydämien matkaa. x2

Joulupuu on rakennettu 1. Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella. Namusia ripustettu ompi kuusen oksilla. 2. Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti. Ympärillä lapsukaiset laulelevat sulosti. 3. Kiitos sulle, Jeesuksemme, kallis Vapahtajamme, kun sä tulit vieraaksemme, paras joululahjamme.

4. Tullessasi toit sä valon, lahjat rikkaat, runsahat 4. Tullessasi toit sä valon, lahjat rikkaat, runsahat. Autuuden ja anteeks´annon, kaikki taivaan tavarat. 5. Anna, Jeesus, Henkes´ valon jälleen loistaa sieluumme sytytellä uskon palon. Siunaa, Jeesus, joulumme.

Maa on niin kaunis 1. Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen toiviotie. Maailman kautta kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie.

2. Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan 2. Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan. Kirkasna aina sielujen laulun taivainen sointu säilyy vaan. 3. Enkelit ensin paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi. Kunnia Herran, maassa nyt rauha, kun Jeesus meille armon toi!

Oi jouluyö 1. Uinuu valkoinen maa järvet jäävaipassaan. Syttyy taas tähtien vyö, riemuitse, on jouluyö! 3. Huolesi unhoittuu, vaivat taas vaimentuu. Lämpöä sydämet lyö, riemuitse, on jouluyö! 2. Juhla on taivainen, laulu soi enkelten. Loppuu jo arkinen työ, riemuitse, on jouluyö!