Kohti maailman huippua. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Urheiluakatemiaohjelma
Advertisements

FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
”Suomalaisen valmennusosaamisen kehittäminen” Valmentaja + Urheilija
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
Turun Seudun Urheiluakatemia Avaustilaisuus
Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia
KATRI TOLONEN Urheiluakatemia Urhea. Urhea  Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian perusajatus on verkottaa urheilun ja opiskelumaailman osaajat yhteen 
Jokaisella lapsella on mahdollisuus…
Tampereen urheiluakatemia I-vaihe Paikallisen verkoston rakentaminen ja toiminnan käynnistäminen •opiskelun ja urheilun yhdistäminen (korkeakoulu.
STLL:n Seuraparlamentti
Vetovoimaisin jalkapallon kasvattajaseura
URHEILUAKATEMIAVERKOSTON VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMINEN V
KOULUTUKSEN JA OSAAMISEN KEHITYSOHJELMA VUOSILLE SLU:n hallitus: •hyväksyi kehitysohjelman koulutuksen ja osaamisen strategiasuunnitelmaksi,
PYRKIMYS ERINOMAISUUTEEN
Huippu-urheilunmuutos.fi. EXCELLENCE - pyrkimys erinomaisuuteen Valmentaja ja muut tukihenkilöt osaavat tehtävänsä Koti liikuttajana Yhdessä tekeminen.
Huippu-urheilunmuutos.fi Pääkaupunkiseudun yläkouluverkosto Antti Paananen Huippu-urheilun muutosryhmä.
Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia
Urhean yläkouluverkosto Olympiastadion Asko Härkönen Suomen Olympiakomitea.
Urheiluakatemiat Korkeakoulujen liikuntatoimien verkostotapaaminen 3.6.
VALMENNUSLUOKAT Kuninkaanhaan koulu, Pori
Keravan seurakunta - matkakumppanisi
Tutkintojen perusteet I II III I-tason tutkinto väh 50 h opintokokonaisuus Korkeakoulututkinnot Ammatilliset tutkinnot Laji- /toimialatutkinto suoritettu.
Kokemuksia akatemiakiertueelta / Humu Keskustelun Top 6 aiheet lasten liikunta urheilijan arki ja sen haasteet valmennusosaaminen, valmennuksen johtaminen.
Kohti Olympia- valmennuskeskusta
Parempi arki tuo paremman tuloksen! Olosuhdestrategia ja muita kehitysaskeleita.
Antidopingkoulutus Urhea asiantuntijaverkosto Helsinki Samuli Rasila.
Opiskelun ja huippu-urheilun yhdistäminen korkea-asteella
Seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät "Kirkko iholla"
KJT strategia Johtokunta Open
OECD:n Pisa 2006-tutkimuksen ensituloksia
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
ESIMERKKI: URHEILUSEURAN STRATEGISTEN PERUSASIOIDEN KONKRETISOINTI
Valmennusosaamisen malli
Opiskelijoiden erityinen tuki ammatillisissa oppilaitoksissa Hanna Ilola KL, erityisopettaja Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu.
VARKAUDEN KAUPUNKI VARKAUS VISIO 2012 Kehittyvä, kilpailukykyinen, ympäristöä arvostava ja kansainvälinen teollisuusseutu Turvallinen, elinvoimainen ja.
HUKI-projekti pähkinänkuoressa 2010 Lajipäällikkö-valmentajapäivät Lahdessa Leena-Maija Talikka Projektipäällikkö Skills Finland ry ”Tulevaisuus.
PARHAAT YHDESSÄ HYVISSÄ OLOSUHTEISSA perusteita keskittämiseen
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
Tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun! Katariina Soanjärvi.
Joukkuepelien valmennusjärjestelmät. Valmennusjärjestelmä Rakentuu –Pelaajanpolku ja sen keskeiset toimijat –Osaamisverkosto (kansallinen ja kansainvälinen)
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliitto - Strategia Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö.
Opiskelevan urheilijan talous Jari Savolainen ja Jukka Tirri Korkea-asteen kaksoisuraseminaari, Helsinki
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
Nuorten valmennus SPV > 2020 Maajoukkue; Lajiliiton maajoukkuevalmentajat, Tiimivalmentajat, kansainvälinen yhteistyö, HUY Haastajataso; Lajiliiton.
Yläkoulutoiminta Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia
Urheiluakatemiaohjelma
Ajankotaista Skills Finlandin toiminnasta ja tulevaisuudesta
Seppo Ikäheimo Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
Aikuisten uraohjaajien erikoistumiskoulutus
vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys
Lapin liikuntastrategiaa läpileikkaavat asiat
VAU:n huippu-urheilustrategia
Lähde: Koskinen, Seppo; Lundqvist, Annamari; Ristiluoma, Noora (toim
Heli Potinkara, Haaga-Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu
VAU huippu-urheilustrategia
Henkinen valmennus valmennuksen ja kehittymisen tueksi
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen korkea-asteen
Pelaajapolkujen nykytila
VALMENTAJIEN OSAAMISEN KEHITTÄMINEN
14.00 Tervetulosanat. Hannele Hiilloskorpi valmennuskeskuspäällikkö Varalan Urheiluopisto ja Tampereen Urheiluakatemia Pirkanmaa on paras paikka.
Urheiluakatemiaohjelma
Urheiluakatemiaohjelma
Suomen Suunnistusliitto Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset
Lähde: Koskinen, Seppo; Lundqvist, Annamari; Ristiluoma, Noora (toim
HUS-HYTE verkoston kehittämispäivä työryhmien tuotokset
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Suomalaisen urheilijan urapolku
LIIKUNTA-ALIUPSEERIT ELI PUOLUSTUSVOIMIEN MÄÄRÄAIKAISET URHEILIJAT
YHDESSÄ PAREMPIA PELAAJIA
Esityksen transkriptio:

Kohti maailman huippua. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Yhdessä. Kohti maailman huippua. Joka päivä. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Strategia 2015 – 2020

Parhaassa valmennuksessa Parhaassa ympäristössä VISIO 2020 Parhaat yhdessä Valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus Parhaassa valmennuksessa Parhaassa ympäristössä

Urheilijan kaksoisura MISSIO Urheilijan kaksoisura

TAVOITTEET Päivittäisvalmennus ja urheilijan kaksoisura Urhea kampus – urheilun ja koulutuksen johtava osaamiskeskus Vahva toimija suomalaisessa huippu-urheiluverkostossa

Urheilijan kaksoisura Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian strategia 2015 – 2020 Yhdessä. Kohti maailman huippua. Joka päivä. Visio Valtakunnallinen olympiavalmennuskeskus Parhaat yhdessä, parhaassa valmennuksessa, parhaassa ympäristössä Missio Urheilijan kaksoisura Osastrategiat Valmennus ja valmentajuus Urheilun ja opiskelun yhdistäminen Osallistuva asiantuntijatyö Olosuhteet Hallinto ja talous Strategiset tavoitteet Urhea kampus 12-15 –vuotiaat urheilijat – monipuolinen pohja urheilu-uralle 16-20 –vuotiaat urheilijat – valmiudet aikuisurheiluun Aikuisurheilijat – huippu-urheilumenestyksen mahdollistaminen Rakenteellinen yhteistyö Huippu-urheiluyksikön kanssa – lajien ja niiden urheilijoiden parempi tuki SporttiSuomi ja Sporttialueet Mahdollistajat Päätoimisten valmentajien ja heidän osaamisen lisääminen Lajien urheilukulttuurin ja valmennusjärjestelmien tukeminen Yhteisöllisyyden ja yhteisöjen vahvistaminen Päätoimisuuden lisääminen Osaamisen kasvattaminen Laaja asiantuntijaverkosto kiinteänä osana lajien arkea Opintojärjestelyt yläkouluissa Toisen asteen järjestelyiden kehittäminen Korkea-asteen räätälöidyt ratkaisut Työelämän ja urheilun yhdistäminen Painopistelajeissa erinomaiset olosuhteet Nykyiset olosuhteet paremmin käytössä Urheilijakortti Alueelliset harjoittelukeskittymät Henkilöstörakenne Talouden hallinta Oman varainhankinnan kehittäminen Verkoston tehokas johto ja koordinointi

Yläkoulut ”Learning to Train” ”Training to Train” Toisen asteen oppilaitokset ”Learning to Compete” Korkea-asteen oppilaitokset ”Learning to Win” Valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus ”Learning to Win”

KOKEMUKSIA JA AJATUKSIA URHEILUKOULUN JA URHEAN YHTEISESTÄ VUODESTA Ilmapiiri ja mahdollisuudet uuden luomiselle olleet erinomaiset Meidän rooli suurin päivittäisvalmennuksessa ja harjoitteluolosuhteiden järjestämisessä Urheilukoulu täydentää Urhean mahdollisuuksia tukea lajien valmennusprosesseja Urheilukoulun valmentajat tiiviimmin mukaan Urhean valmentajayhteisöön Yhdessä ja yhteisesti huippu-urheilun vaatimustason ymmärtäminen ja päivittäminen Urasuunnittelun tukeminen myös varusmiesaikana – DC –palveluiden selkeämpi konkretisointi Kuormittumisen seuraaminen ja tavoitteen asettelu Jo ennen armeijaa urheilija-valmentaja –parin pohdinta mikä on keskeinen valmennuksellinen tavoite ja tulos armeija-aikana Onko se tuloskehitys ja huipputulokset vai onko se esim. määrä- ja perusharjoittelun vuosi teemalla perusteet kuntoon