Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Advertisements

Haluatko ammattiosaajaksi? - ammatillinen koulutus mahdollisuutena
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
portaali Tutkinto- opiskelijan palvelut eOpintotoimisto Avoimen amk:n opiskelija- palvelut Neuvonta- ja tiedotuspalvelut.
SIVUAINEKURSSIT TIEDEKUNTIEN OPINTO-OPPAAT • PAINETUT OPPAAT → student center, kirjasto, tiedekuntien palvelupisteet • PAINETTUJEN OPPAIDEN.
Jatkokoulutukseen hakeutuminen
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
@Virtuaaliammattikorkeakoulu VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Suomen Virtuaaliammattikorkeakoulu.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
@Virtuaaliammattikorkeakoulu 5 VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Annina Korpela, tiedottaja Kehittämisyksikkö.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
W w w. h a m k. f i / a o k k AMK-opintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajataustaisille Riihimäki Vesa Parkkonen ja Riitta Metsänen.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
MITÄ LUKION JÄLKEEN? Kati Seise
Jatkokoulutukseen hakeutuminen
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Yhteistyöhön kanssamme -seminaariin
Kurssivalinnat ykkösille
Ammattikorkeakoulusta yliopistoon Siltaopinnot maisteriopintoihin ja erillisiin maisteriohjelmiin kasvatusalalla Tapio Varmola
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa Tervetulotilaisuus
Mihin lukion jälkeen? Kaikki tarvittava tieto keskitetysti: opintopolku.fi.
KTEP001 Terveystieteiden asiantuntijuus I - fysioterapia Korniloff, Sjögren Syksy 2015.
KIELTEN LAITOS Kielten laitos PÄÄAINEET … joita kaikkia voi opiskella myös sivuaineena: englannin kieli latinan kieli romaaninen filologia (ranska) ruotsin.
Lapin yliopiston Avoin yliopisto Tervetuloa Avoimen yliopiston infotilaisuuteen.
KORKEA-ASTEEN VALINTAPERUSTEISTA Muutama esimerkki.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
W w w. h a m k. f i / a o k k Opettajan pätevyydestä Eveliina Grönberg, opintojen ohjaaja HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Romaaniset ja klassiset kielet. Avoimet oppiaineet kielten laitoksella Seuraavia oppiaineita voi opiskella vapaasti kielten laitoksella: Latinan kieli.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
Erilaisia vaihtoehtoja….
Löydänkö näistä unelmani?
Lukion jälkeen voi hakea opintopolku.fi
Mitä peruskoulun jälkeen?
Löydänkö näistä unelmani?
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
Jatko-opintojen hakuinfo
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Koe korkeakoulu jo nyt! Tutustu eri aloihin, löydät ehkä tulevaisuutesi.
Kotkan aikuislukio Opetus: Kotkankatu Kotka
Aluekokeilu Pohjois-Karjala
Vanhempainilta Tervetuloa!
Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudistus Ilmari Hyvönen
Logistiikkakoulutus Keski-Suomessa
JATKO-OPINTOTAVOITTEINEN LINJAJAKO TULEVAISUUDEN LUKIOSSA
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
Lukion ainevalinnat ja opiskelijarekrytointi, hyvien arvosanojen (L, E, M tai C) määrä aloittain AVAIN Monitieteistä tutkimusyhteistyötä Oulun yliopistossa:
Maahanmuuttajien korkeakoulutus
2. ja 3. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen.
Avoin ammattikorkeakoulu
Englannin ja ruotsin tasokokeet
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto tietojärjestelmätilanne Opiskelijan polku järjestelmien läpi opiskelemaan Joanna Veinio
Omnia.fi/yhteishaku.
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Opettajan pedagogiset opinnot Humanistinen koulutusala
Lukiolaisen jatko-opinnot
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Ammattikorkeakouluopinnot​
Korvaavuudet syksy 2019 varhaiskasvatuksen koulutus
Esityksen transkriptio:

Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja

Avoimet korkeakouluopinnot Korkeakoulut tarjoavat osana toimintaansa avoimia korkeakouluopintoja, jotka ovat avoimia kaikille – ilmoittautuminen riittää! Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jyväskylän yliopisto Avoin AMK Avoin yliopisto

Mitä avoimen opinnot ovat? ammattikorkeakoulun tai yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia opintoja opinnot vastaavat sisällöiltään ja tasoltaan tutkinto- opintoja tutkinnon osia, mutta koko tutkintoa ei voi tehdä avoimessa

Miten opinnot toteutetaan? Opintoja sekä lähiopetuksena, verkossa että monimuotona Voit tehdä yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia Opintoja alkaa ympäri vuoden

Avoimet korkeakouluopinnot JAMKissa ja Jyväskylän yliopistossa

Avoimen AMK:n opinnot JAMKissa ICT-ala Kulttuuri Liiketalous Luonnonvara-ala Matkailu- ja ravitsemisala Sosiaali- ja terveysala Tekniikka Kieli- ja viestintäopinnot satoja opintojaksoja vuosittain eri aloilta. Osa opiskelijapaikoista tutkintoryhmissä, osa avoimen opiskelijoille suunnatuissa ryhmissä. Voit tehdä yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia polkuopintoja.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto Jyväskylän yliopiston erillislaitos etäopintojen ja verkkovälitteisen opetuksen lisäksi opetusta Jyväskylässä ja Helsingissä sekä yhteistyössä noin 50 yhteistyöoppilaitoksen kanssa Useimpiin opintoihin ei ilmoittautumis- tai hakuaikoja – voit aloittaa opinnot milloin vain! Yli 40 oppiaineen opintoja Humanistiset aineet Kauppatieteet Psykologia Terveystieteet Luonnontieteet Kasvatustieteet Yhteiskunta-tieteet Viestintä- ja kieliopinnot

Tähtäin tutkinto-opinnoissa?

Avoimen väylä Avoimen väylän kautta voit hakea tutkinto- opiskelijaksi avoimessa suoritettujen opintojen perusteella Kiintiöt ja hakukelpoisuuteen vaadittavat opinnot (sisällöt, laajuus) on määritelty ennalta Avoimen väylän kautta voit päästä tutkintokoulutukseen jopa ilman valintakokeita Lue lisää oppilaitosten sivuilta avoin.jyu.fi/tutkinto jamk.fi/avoin/polkuopinnot

Mitä hyötyä on avoimesta? Tutustut korkeakouluopiskeluun, eri oppiaineisiin ja koulutusaloihin sekä saat vahvistusta valinnoillesi Voit opiskella juuri sen koulutusalan tai oppiaineen opintoja, johon olet hakemassa – tai löydät oman juttusi! Valmentaudut valintakokeisiin Voit sisällyttää suorittamasi opinnot tulevaan korkeakoulututkintoosi – nopeutat samalla valmistumistasi! Voit päästä tutkintokoulutukseen jopa ilman valintakokeita avoimen väylän kautta Opiskelu ei vaikuta ensikertalaisuuteen haettaessa tutkinto-opiskelijaksi

Tule avoimeen!

Opintomaksut ja ilmoittautuminen Opintomaksut ovat max. 15 €/op Ilmoittaudu verkossa JAMK: jamk.fi/avoin JY: avoin.jyu.fi Maksat opinnot verkkomaksuna

Edut ja tuet Esimerkkejä eduista: Opetus ja ohjaus Tietojärjestelmät, ohjelmistot ja kirjasto Opintokortti suoritetuista opinnoista Korkeakoululiikunta (JAMK) Opintoihin ei voi saada valtion myöntämää opintotukea, ellet ole oikeutettu tukeen muiden opintojesi perusteella Opiskelijat eivät ole oikeutettuja opiskelijakorttiin ja sillä saataviin etuuksiin ja opiskelija-alennuksiin

Kurkista korkeakouluun! Voit tehdä avoimia korkeakouluopintoja jo lukion tai ammatillisen koulutuksen aikana Tutustu tarjontaamme! avoin.jyu.fi/oppiaineet jamk.fi/avoin

Tutustu tarkemmin JAMK, avoin AMK JY avoin yliopisto www jamk.fi/avoin www avoin.jyu.fi JYavoinyo Linkki videoon: bit.ly/avointulevaisuus HUOM! Materiaali on koostettu 31.1.2017. Ajantasainen tieto löytyy aina verkkosivuiltamme.