Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Advertisements

Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Avonet Digilehtiö käyttö
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Standardimääritykset
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Hyvä PowerPoint-esitys
PowerPoint-esitys OHJE.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Tampereella Oma nimi Käy korjaamassa alatunnisteen päiväys ja oma nimesi Näytä/perustyyli/dian perustyyli Klikkaa muutettavia kenttiä Sulje perustyylinäkymä.
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Microsoft ® Office PowerPoint ® koulutus Mukautettujen asetteluiden edut [Yrityksen nimi] esittää:
HUOMAA: Voit muuttaa tämän dian kuvaa valitsemalla kuvan ja poistamalla sen. Napsauta sitten Kuvat- kuvaketta paikkamerkiss ä lisätäksesi oman kuvasi.
Teknisiä ohjeita kirjallisten töiden tekemiseen
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! [ROCKWELL, 28pt, CAPS]
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! VÄLIOTSIKKO ROCKWELL (BOLD), 18 pt
Perinteinen valokuva-albumi
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Luokan nimi, numero Opettaja Ryhmän jäsenten nimet
Granlund Manager, käyttöohje
Posterin otsikko Alaotsikkko Ohjeita
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Koulutusesityksen otsikko
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! [ROCKWELL, 28pt, CAPS]
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Otsikko ja kuvat -asettelu
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! VÄLIOTSIKKO ROCKWELL (BOLD), 18 pt
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Marjon matkatoimisto Anna Marjon suunnitella seuraava talvilomasi!
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Esko Sario Varapääjohtaja Contoso Pharmaceuticals Pääkatu 12, Helsinki
Otsikon asettelu Alaotsikko
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Otsikko ja kuva -asettelu
matkatoimisto Marjon Marjon matkatoimisto
Eskon Eskon syntymäpäivää syntymäpäivää
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Perinteinen valokuva-albumi
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Suomi.fi-viestit some-banneripohjat organisaatioille
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista, että asettelu on oikein. Voit joutua poistamaan Sovita paperikokoon - kohdan valinnan Tulosta- valintaikkunassa (Koko sivun diat - pudotusvalikossa). Perehdy tulostimen käyttöohjeisiin, niin opit tulostamaan myös kaksipuolisia sivuja. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Kirjoita kuvan kuvateksti Miten mallia käytetään? Voit käyttää tätä raikasta, ammattimaista esitettä sellaisenaan tai voit mukauttaa sitä helposti. Malliin on lisätty vinkkejä, joiden avulla pääset hyvin alkuun. Voit kirjoittaa kaikkien ohjetekstien (esimerkiksi tämän tekstin) tilalle omaa tekstiä napsauttamalla tekstiä ja kirjoittamalla sitten haluamasi tekstin. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Keitä me olemme? Tietoja meistä Tähän tulee mahdollisimman tiiviiseen muotoon kiteytetty mainospuheesi. Jos sinulla olisi vain muutama sekunti aikaa mainostaa tuotteitasi tai palvelujasi, mitä sanoisit? Ota yhteyttä Puhelin: [Puhelin] Sähköposti: [Sähköpostiosoite] Internet: [Verkkosivu] YRITYKSEN NIMI Osoite Postinumero ja postitoimipaikka NORTHWIND TRADERS Esitteen otsikko tai yrityksen tunnuslause

Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista, että asettelu on oikein. Voit joutua poistamaan Sovita paperikokoon - kohdan valinnan Tulosta- valintaikkunassa (Koko sivun diat - pudotusvalikossa). Perehdy tulostimen käyttöohjeisiin, niin opit tulostamaan myös kaksipuolisia sivuja. Jos haluat vaihtaa dian kuvan, valitse ja poista se, ja lisää sitten oma kuvasi sen tilalle napsauttamalla paikkamerkin Lisää kuva -kuvaketta. Voit vaihtaa logon tilalle oman logosi napsauttamalla Vaihda tähän LOGO - kuvaketta ja valitsemalla Vaihda kuvaa. Tässä joitakin ideoita… Mitä esitteeseen kannattaa kirjoittaa? Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän. Sivun oikeassa laidassa voit kertoa tiivistetysti, kuinka erotut kilpailijoista. Lisää keskelle menestystarina lyhyesti kuvattuna. (Muista valita kuviksi otoksia, jotka kuvaavat yrityksesi osaamista parhaimmillaan. Kuvien tulisi aina viimeistellä vakuuttava kokonaisuus.) Näin tyylikkään tiedoston toteuttaminen on pakko olla vaikeaa. Vai onko? Tämän esitteen paikkamerkit ovat valmiina käytettävissäsi. Kirjoita oma tekstisi vain yhdellä napsautuksella. ”Älä pidä kynttilää vakan alla! Tässä on hyvä paikka sykähdyttävälle asiakaspalautteelle.” Varmista, että lopputulos on haluamasi näköinen Voit helposti mukauttaa esitteen ulkoasua: siirry valintanauhan Rakenne-välilehteen ja valitse haluamasi teema, värit ja fontit. Onko yrityksellä käytössä omat värit ja fontit? Ei hätää. Teema-, väri- ja fonttivalikoimiin voi lisätä myös omia vaihtoehtoja. Kirjoita kuvan kuvateksti Kerro omista kilpailuvalteistasi ja siitä, kuinka toiminnassasi erotut muista. Tuotteet ja palvelut Tähän voit lisätä luettelon tuotteista ja palveluista – tai eduista, joiden vuoksi yhteistyö yrityksesi kanssa on kannattavaa. Voit myös tiivistää olennaiset tiedot muutamaan kappaleeseen. Kukapa ei mielellään kertoisi omasta liiketoiminnastaan – pitkään ja laveasti. Markkinoinnissa päästään kuitenkin parhaaseen lopputulokseen, kun viesti on lyhyt, miellyttävästi esitetty ja helppolukuinen.