Kilpailusäännöt, Kenttäratsastus Muutoskooste 1.1.2016 alkaen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SÄÄNTÖKOULUTUS Tervetuloa! 1.
Advertisements

VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Korkeanpaikanharjoittelun jälkeen
PUKEUTUMISOHJEITA PROMOOTIOON 2013
SUIO GP ja Räyskälä ja Räyskälä.
Oikeus liikkua maastossa
Harjoittelu Tahto – Kyky - Tavoite.
Suomen erikoissäännöt SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Ikäluokat • Aselajit tauluammunnassa ja maastossa • Ammuntamatkat • Pukeutumissäännöt • Harrastaja-
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
SÄÄNTÖKOULUTUS Tervetuloa! 1.
Prosenttilaskua, tiivistelmä
Ohjesäännöt SJAL tuomarikoulutus Luovutusvoitto ottelussa: Joukkue tai ampuja saa luovutusvoiton, mikäli vastustaja ei ole saapunut ampumapaikalle.
TARJOAMINEN 1HS Tarjoussysteemi 5533 tarkoittaa avauksia viiden kortin yläväreillä ja kolmen kortin alaväreillä Tarkennuksena 1♦ avaus voi olla 3 k. vain.
VANHEMPAINILTA 8 lk Ke
Käyttöluokkiin valmistautuminen
UMF I Luento 2. Aika Luennot, Klo 14–16 to 4.9 – ke 10.9 ke 24.9 – ke 1.10 ke – pe Demot, Klo 10–12/12–14/14–16 Pe 12.9, Ti 16.9, Pe 19.9.
UMF I Luento 1. Aika Luennot, Klo 14–16 to 4.9 – ke 10.9 ke 24.9 – ke 1.10 ke – pe Demot, Klo 10–12/12–14/14–16 Pe 12.9, Ti 16.9, Pe 19.9.
Tervetuloa!.
Tuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Päätuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
SÄÄNTÖKOULUTUS Tervetuloa! 1.
Lukivaikeus.
Atk-infot tutorryhmille Atk-keskus / Hannele Rajaniemi.
Sininauhaliiton Jäsenjärjestöpäivät 2009
Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.
Kilpailijan starttikurssi
Kurssivalinnat ykkösille
S2-opetus esiopetuksessa
1 Muutosehdotukset alkaen Kilpailusäännöt, matkaratsastus.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kilpailusäännöt III Esteratsastus 2016 – muutokset.
1 Sääntömuutokset Kilpailusäännöt, kouluratsastus.
Kilpailusäännöt, Valjakko Muutosehdotukset alkaen.
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
KS III Esteratsastus Sääntömuutokset Voimassa alkaen
Yleistä Kilpailukategoriat
Kilpailusäännöt Kouluratsastus (KS II) 2017
Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Kilpailusäännöt, Yleinen osa (KS I) 2017
Tulevaisuuden koulu -kysely
MIKSI LUKIOON???.
Kilpailusäännöt, kouluratsastus
PISTOOLI- AMMUNTA.
Kilpailusäännöt, Vikellys Muutosehdotukset alkaen
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Isopanda.
Suomi 2A
MATKARATSASTUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
KOULURATSASTUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
VIKELLYKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
Esteratsastus.
Kenttäratsastus, sääntömuutokset ja täsmennykset vuodelle 2018
Esteratsastus KS III sääntömuutoskooste 2018
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Orgaaniset materiaalit
Jukola-koulu Teoria 4 Kurssin pitäjä: Päivitä esityksen tiedot ja vaihda mm. Louna-Jukolan logon tilalle tämän vuoden Jukolan logo.
Harava Vanha työkalu Tehty aivan aluksi kokonaan puusta
Lukuvuosi Tilat Ops, tuntijako, sisällöt Työajat
PUKUKOPIT PATAJUNNUT / F2 (2006) Pukukoppi
Verkostojen suunnittelu
Karttamerkit 2
Tuomarin velvollisuudet
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
9 Mainospainatusohjeet Ikäluokka _____________________________________
2. Olio-ohjelmoinnin perusteita
SINISORSA Pituus n. 55 cm KOIRAS JUHLAPUVUSSA 1. Sinivihreä pää
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Esityksen transkriptio:

Kilpailusäännöt, Kenttäratsastus Muutoskooste alkaen

Määritelmä Lyhyt kilpailu (CNC) Lyhyt kilpailu suoritetaan yhden tai useamman päivän aikana. Ensimmäisenä on aina kouluratsastuskoe, ja sitä seuraavat joko samana tai seuraavien päivien aikana esteratsastus- ja maastoratsastuskoe. Lyhyessä kilpailussa maastokokeen vaikeusaste on vastaava kuin pitkässä kilpailussa tähtiluokituksen mukaisesti, mutta rata on lyhyempi ja ponnistelun intensiteetti on suurempi. 2-tason kilpailuista alkaen estekoe suoritetaan aina ennen maastokoetta. Poikkeuksena SM -kilpailut, joissa osakokeiden järjestys voidaan muuttaa pitkää kisaa vastaaviksi.

437.2 Kouluratsastuskoe Siviiliratsastaja Ratsastustakki tai -frakki (frakkia voidaan käyttää vaativissa ja vaikeissa luokissa), valkoinen/vaalea paita ja kravatti, plastrong tai muu kauluksellinen ratsastuspaita; käsineet; valkoiset, vaaleanruskeat tai kermanväriset ratsastushousut; saappaat, joiden on oltava mustat, ruskeat tai mustat, joissa varren yläosa on ruskea tai ratsastuskengät sekä samanväriset saappaanvarret, turvakypärä tai silinteri. Lue kouluratsastussäännöistä lisätietoja turvakypärän ja silinterin/knallin käytöstä. Myös virkapuku on sallittu tiettyjen valtion laitosten (poliisi, puolustusvoimat) edustajille. Poniratsastaja saa kilpailla ilman ratsastustakkia muissa paitsi SM-kilpailuissa. Hän voi myös käyttää pelkkiä ratsastuskenkiä ilman varsiosaa

437.4 Esteratsastuskoe Siviiliratsastaja Ratsastustakki, valkoinen/vaalea paita ja kravatti, plastrong tai muu kauluksellinen ratsastuspaita; valkoiset, vaaleanruskeat tai kermanväriset ratsastushousut; saappaat, joiden on oltava mustat, ruskeat tai mustat, joissa varren yläosa on ruskea tai ratsastuskengät sekä samanväriset saappaanvarret; ovat pakolliset tässä osakokeessa. Myös virkapuku on sallittu tiettyjen valtion laitosten (poliisi, puolustusvoimat) edustajille

438 Hevosen varusteet Harjoittelu ja liikutus kilpailualueella Kouluratsastuskoe Sallitut Kankisuitsitus ja englantilainen turparemmi, ts. nivelkuolain, kankikuolain ja kankiketju (metallinen tai nahkainen tai näiden yhdistelmä), on sallittu, kuten kouluratsastussäännöissä sanotaan. Kankisuitsitusta saa käyttää vaativa A -luokassa sekä vaikeassa luokassa. Kankiketjun suoja voi olla nahkaa, kumia tai lampaankarvaa.

Kielletyt Martingaalit, kuolainkumit, kaikki apuohjat, kaikki suojat ja pintelit sekä kaikki silmälaput, korvahuput, korvatulpat, huput, turpasuojat ja satulansuojat, ovat hylkäämisrangaistuksen uhalla ankarasti kiellettyjä koulukokeessa kouluratsastussääntöjen mukaisesti. Suojaavat kärpäshuput ovat sallittuja kaikissa kilpailuissa. Huput voivat olla myös ääntä rajoittavia. Stewardit tarkistavat huput suoritusten jälkeen varmistaakseen, että niihin ei ole lisätty mitään kiellettyä materiaalia. Hupun tulee olla mahdollisimman huomaamaton eikä se saa peittää hevosen silmiä. Tekohäntä on sallittu, mikäli siihen ei ole lisätty painoa eikä sitä ole millään muullakaan tavalla muunnettu

- -