Vanhempien tapaaminen P05 Torstai 12.4.2012 Leppävaaran UP kahvio.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Advertisements

Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tikkurilan Palloseura
F2005 SALIBANDYJOUKKUEEN VANHEMPAINILTA
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Loiskeen junioritoiminta
POJAT2003 VANHEMPAINPALAVERI
FC Honka Haaste kausi 2015.
PEPO E11 Kausi 2014.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
P06-joukkueen vanhempainilta
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
VALMENNUSRYHMIEN PELISÄÄNNÖT VOIMISTELIJAVALMENTAJAVANHEMMAT Voimistelen koska itse haluan* Olen esimerkkinä tytöille * Muistan, lapseni voimistelee koska.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
NuPS T03 Vanhempainilta
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
Vanhempain palaveri  Pelaajia 21 kpl  Kahdella joukkueella E2 aluesarjaan > kaikille tasaisesti peliaikaa  Toimii omana joukkueena, toinen.
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
Vanhempainilta Muury 05- salibandy Joukkue Pelaajia 26 Päävalmentaja Jarno – Muita valmentajia Jarkko, Marko Antti, Markus, Anssi, Ilkka.
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Tervetuloa seuraan Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
ISB D POJAT KAUSI JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
MASU VANHEMPAINPALAVERI
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
Vanhempainkokous.
SalPa P07 Vanhempainilta
Iloa – Innostumista – Intohimoa
Valmennuksen pelisäännöt
P15 kausisuunnitelma Kausi
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
TuWe T04-06 Vanhempainpalaveri
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Vanhempainilta AKRO Aava kello
EPS T11 Vanhempainkokous
Kotipelin järjestäminen Blues-turnaus Joukkueen vaatetus
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
MynPa 09 – kausisuunnitelma 2017
E
KAUSIBUDJETTI - Kululaji TPV A 2016 A1 / 22 A2 /
GrIFK P
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio

Asialista LePan tervehdys LePa P05 joukkueen toiminta –Pelit, Harkat, Turnaukset Joukkueen toimihenkilöt Maksut ja varainhankinta

P05 toiminta Harkat kesällä –Su Uusi Tekonurmi –Hiekkavuoro Mäkkylässä Ke Pelijoukkeet 6 joukketta –Nappulaliiga –Karusellit Piirisarja –Kaksi joukkuetta –Jani ja Pasi ovat joukkuieden valmentajat –Piirisarjassa emme voi peluuttaa yli ikäisiä eli 2004 syntyneitä koska lupa olisi pitänyt hakea piiristä jo viimevuoden puolella ja emme silloin edes tienneet että piirisarja on 2005 joukkueille. Turnaukset –HJK turnaus kaksi joukkuetta, erillismaksu –PuiU turnaus Viisijoukkeutta, joukkueen varoista Heinäkuu vapaamuitoista harjoittelua, pelailua ja lomaa –Kenttävuorot käytössä vapaata pelaamista, käytetään nimenhuutoa että nähdään ketä on tulossa

Maksut LePa jäsenmaksu 100€ Korttelipassi 5€ + vakuutus 3€ = 8€ Toimintamaksut 50€ kerätty –Joukkueen kuluihin esim. Harjoitusmaksut ja välineet yms. Rahat loppu tarvitaan lisää, 50€ kerätään joukkueen kesän toimintaa varten –Maksamattomat eivät pelaa –Tarvitaan mm. ensiapu välineitä, jos joillain on ylimääräisiä tai saa tällaisia hankittua esim. työnsä kautta niin kertokoon siitä Joukkueen toimihenkilöille Joukkueen tilinumero: IBAN FI Tilinomistaja: P05/LEPPÄVAARAN PALLO –Viestikenttään pojan nimi Varainhankinta –LePa lehtimainokset sekä ABB:n sponssi raha 400€ auttavat rahatilannetta

Muut asiat Toimihenkilöt –Rahastonhoitaja on Marjut Mujunen –Turnausvastaava Paikka auki –Huoltajia joukkeisiin

VANHEMPIEN SÄÄNNÖT 1) Kannustan ja tuen lapseni jalkapalloharrastusta positiivisella asenteella. Kuuntelen lapseni kokemuksia sekä keskustelen ja kannustan lasta omalta osaltani nauttimaan liikunnan riemusta. En arvostele, enkä pakota lastani tulemaan harjoituksiin, mikäli hän ei jonain päivänä selvästi jaksa tai halua. En myöskään pakota lastani jatkamaan harrastusta, mikäli jalkapallo ei enää kiinnosta. 2) Huolehdin lapseni kuljettamisesta joko itse tai kimppakyydeillä harjoituksiin sekä peleihin. Huolehdin myös siitä, että jollain muulla kuin valmentajalla on lapsestani selkeä vastuu jos en itse ole paikalla. 3) Huolehdin siitä, että lapseni on harjoituksissa sekä peleissä ajoissa paikalla asianmukaisissa varusteissa. Harjoituksiin tulemme 15 min ennen ilmoitettua alkamisaikaa ja peleihin 30 min ennen alkamisaikaa verryttelyä varten. Lapsen ollessa sairaana jäämme kotiin. 4) Ilmoitan aina valmentajalle viimeistään edellisenä päivänä, mikäli lapseni ei osallistu peliin (nimenhuuto.com). 5) Hyväksyn sen, että valmentaja ohjaa lapsia harjoituksissa ja peleissä ja pysyn itse kauempana vaihtopenkistä. Minun tehtäväni on kannustaa ja tukea niin omaa lastani kuin muitakin joukkueen pelaajia. 6) Vanhempana minulla on oikeus ja velvollisuus puuttua lapseni, tai muiden lasten käytökseen itse, mikäli joku toistuvasti häiritsee tai käyttäytyy huonosti, jotta valmentaja saa keskittyä ohjaamiseen kurinpidon sijasta. Tarjoan valmentajalle apuani tarvittaessa niin peleissä kuin harjoituksissakin. 7) Toimin hyvänä esimerkkinä lapsille. Käytän asiallista kieltä, kunnioitan muita enkä tupakoi kentän laidalla. 8) Kunnioitan valmentajien ja muiden vapaaehtoisten työtä lasten harrastuksen hyväksi, sekä sitoudun noudattamaan yhdessä sovittuja sääntöjä. Keskustelen oman lapseni kanssa poikien omista säännöistä. 9) Seuraan ikäluokan www-sivuja ja kalenteria (nimenhuuto.com) sekä maksan maksut ajallaan. Huolehdin myös lapseni harjoituksiin osallistumisen merkitsemisestä nimenhuuto.com järjestelmään.

Muut asiat Lähde Fortum Tutor Pelinjohtamisen opas