Haukilahden Lukio Laadukas espoolainen lukio. Laadukas espoolainen lukio upealla paikalla Haukilahdessa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TÖÖLÖN YHTEISKOULUN LUKIO
Advertisements

Lukiokoulutus: Mihin lukioon?
O PISKELU K ANGASALAN LUKIOSSA Opiskelijoiden mielipiteitä Lukion esittelyilta
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
LYSEONPUISTON LUKIO IB- linja International Baccalaureate Organization perustettu v
Helmikuu RANUAN YLÄKOULU NIVELVAIHE YLÄKOULUSTA AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN/ AMMATTILUKIOON/ JATKO-OPINTOIHIN JA TYÖELÄMÄÄN TAVOITTEENA: ”Onnistunut, yhteistyössä.
Aiotko lukiolaiseksi ?. Lukio-opinnot kaikissa lukioissa perustarjonta ja opetussuunnitelma suunnilleen sama opiskelu kurssimuotoista: suoritetaan vähintään.
Oulun kaupungin kieliohjelman esittely Sivistys- ja kulttuurilautakunta
YKKÖSTEN JATKO- OPINNOT. AMMATTIKOULUT  Haetaan lukion päättötodistuksella  +ylioppilastutkinto, mutta sen arvosanoja ei kysytä -Voi hakea pelkästään.
TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -
Kielten laitos HALUATKO KIELENKIINTOISEN OPISKELUPAIKAN?
YKKÖSTEN JATKO- OPINNOT. AMMATTIKOULUT  Haetaan lukion päättötodistuksella  +ylioppilastutkinto, mutta sen arvosanoja ei kysytä -Voi hakea pelkästään.
Case Norssi. Norssin opintojen pakollinen ohjaus (ns. Opo 1 –kurssi) karkeasti yleistettynä: 1. vsk syksy, lukio-opiskeluihin ohjaaminen (1. vuonna n.
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien.
YHTEISHAKU 2017 Haussa olevat alat Tuplatutkinto Pääsy- ja soveltuvuuskokeet Lisä- ja suorahaku Valma-koulutus.
LINNANKOSKEN LUKIO 8 lk - esittely. MITEN TOIMITAAN? 2-4 hengen ryhmät Kynä, kumi, paperi Yksi toimii kirjurina Valitkaa oikea/oikeat vaihtoehdot.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
TERVETULOA HAAGAN PERUSKOULUUN
Joustava koulupäivä – koulupäivän rakenteen uudistaminen
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Hintan koulu.
Luokkatunnit Toimintakulttuuri 4.2..
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Ammatillinen kasvu M5216SAB
Opiskelijaksi lukioon?
Erikoisluokkatoiminta
Kaksoistutkinto Mäntsälän lukio.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2016
Norssin kerhot
Nopolan koulu Opettajien veso
Opeka-kyselyn tulokset
Oulun normaalikoulun lukio
Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa
Jalkapallo Leiri Hiihtolomalla 2015
JOPO – JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN LUOKKA
Opetustoimi osana Jyväskylää
TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN!
Kunnioita Peliä -teksti
4B-lk vanhempainilta Tervetuloa!
VIITASAAREN LUKIO perustettu vuonna 1905
Opetus- ja kulttuuriministeriö Lukiouudistuksen maakuntakiertue
Lukio.
LUKIO-OPINNOT.
Kiinnostaako lukio?
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
Uudenlainen lukio Aalto-yliopiston Kampuksella
Ammatillinen tutkinto urheilijoille
Hintan koulu.
Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI
Puistopolun peruskoulu
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Syksyn 2016 vanhempainiltoihin
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
YHTEISHAKUILTA TERVETULOA! Huhtasuon yhtenäiskoulu ti
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Oriveden 4H, Nuoret Pelissä-hanke
Omnia.fi/yhteishaku.
3.lk vanhempainilta.
Metallurgian seminaari
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
TERVETULOA!.
Esi- ja alkuopetuksen siirtymäkäytänteet ja oppimisen tuen portaat
Uudet opettajat ja TVT Kasvu ja oppiminen
Luokat A Minna Mäkelä 19B Satu Mäkinen 19C Juha Käkilehto.
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
opintoja Oulun kaupungin lukiolaisille etänä & verkossa
Esityksen transkriptio:

Haukilahden Lukio Laadukas espoolainen lukio

Laadukas espoolainen lukio upealla paikalla Haukilahdessa

Yleistä Jedasta  Oppilaita lukion puolella n. 345  Aloituspaikkoja on Yleislinja 93 -Urheilulinja 15  Alin sisäänpääsy-keskiarvo vuonna 2015: 8.25 yleislinjalle  Lukion yhteydessä myös rauhallinen yläkoulu (monipuolinen osaaminen)

Miksi juuri Haukilahti?  Perinteet  Erinomaiset yo-tulokset  Urheilulinja (15 kurssia)  Mahdollisuus hakea urheilustatusta myös yleislinjalla  Kannatusyhdistys (ulkomaan matkat)  Modernit opiskeluvälineet: iPad, Apple TV etc.  Monipuolinen ja laadukas kurssitarjonta

Perinteikäs Haukilahti  Haukilahden lukio/oppilaiden järjestöt järjestävät vuosittain useita tapahtumia Puurojuhla Puurojuhla Nahkiaiset eli Nasut Nahkiaiset eli Nasut Vanhojentanssit (illallinen, yms) Vanhojentanssit (illallinen, yms) Ryhmäyttämistapahtumia ja retkiä Ryhmäyttämistapahtumia ja retkiä Aktiivinen Tutor- ja oppilaskuntatoiminta Aktiivinen Tutor- ja oppilaskuntatoiminta Virkaanastuijaisluennot ja yhteisöllisyyssopimus Virkaanastuijaisluennot ja yhteisöllisyyssopimus Vapaa-ajan retket ja risteilyt (ei koulun tapahtuma) Vapaa-ajan retket ja risteilyt (ei koulun tapahtuma)

Kurssien monipuolisuus  Jokaisessa oppiaineessa useita, ammattitaitoisia opettajia  Erinomaiset YO-kirjoitustulokset vuodesta toiseen  Tehoviikolla huhtikuussa tarjoaa upean kurssitarjonnan  Matkakursseja; Krakova, Berliini, Pariisi, Cern jne.  Erikoiskursseja: Ilmailukurssi, turvakurssi, tutor- kurssi etc.  Monipuolinen kurssitarjonta kielien suhteen  A-Tason kielet: Englanti, Ruotsi, Saksa  B-Tason kielet: Ruotsi, Ranska, Saksa ja Espanja + muissa kouluissa käytävät kurssi Yhteinen tuntikiertokaavio Espoon lukioissa Yhteinen tuntikiertokaavio Espoon lukioissa

Ilmapiiri ja opiskelu  Hyvä opiskelumotivaatio ja työmoraali yhdistettynä huumoriin ja sopivaan rentouteen luovat hienon yhteishengen  Meillä on oikeasti kiva opiskella  Mahdollisuus joustavasti suunnitella opiskelutahtiaan (2-4v)  Hyvät ohjaus-, kuraattori-, psykologi ja terveydenhuoltopalvelut.  Avoin ja kannustava ilmapiiri.  Ei kiusaamista vaan kaveruutta!

Meidän lukiomme Bonuksia!  Hyvät kulkuyhteydet (Länsiväylän ja Länsimetron varrella)  Teknologisoituneet opetusvälineet; iPad, Apple TV, jokaisessa luokassa Smart Board  Todella hyvä ruoka. Koululla oma keittiö, eli kaikki ruoka tehdään pääasiassa koululla  Ulkopinnat ja osa lattioista remontoitu rakennuksessa

Urheilulinja  Yksi Suomen suosituimmista urheilulinjoista  Haukilahdessa on lukuisia huippu-urheilijoita opiskelemassa  Painopistelajit: jääkiekko, jalkapallo, golf, voimistelu (myös muilla lajeilla mahdollisuus päästä linjalle)  Haukilahdessa on paljon urheilijoita myös yleislinjalla ja mahdollisuus urheilijastatukseen (aamutreenit, joustavuus opetuksessa, kurssisuorituksia)  Haku sähköisesti ja erillisellä hakulomakkeella.  Pääsykriteerit: keskiarvo (lukuaineet+liikunta) 10p ja liikunnanopettajan ja valmentajan lausunto sekä lajiliiton pisteet 10p (yhteensä maksimi 20p).

Miten pääsen Haukilahteen?  Panostan 9.lk opintoihin, sillä tietyt valmiudet on hyvä saavuttaa ennen lukioon menoa.  Sijoitan Haukilahden kärkipäähän yhteishakuvaihtoehdoissa.  Tulen kesällä heti tulosten tultua ottamaan paikan vastaan ja tekemään tutoreiden kanssa ensimmäistä lukujärjestystäni

Lisää tietoa?  Avoimet ovet tammikuussa  Rehtori Pekka Piri  Opinto-ohjaaja Antti Humalamäki  Urheilulinjan koordinaattori Heikki Taskinen Ole yhteydessä rohkeasti ja tsemppiä 9.luokan opintoihin! Tavataan maineikkaassa Jedassa.