Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Intro Opiskelupaikan valinta on nuorelle yksi elämän saumakohdista. Näissä saumakohdissa kannattaa aina hidastaa hieman vauhtia ja käyttää muutama ylimääräinen.
Advertisements

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2011
AMK-opiskelijat Pirkanmaalla
Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu
OIS-design – innovatiivinen näköala oppimiseen
Päivi Koski-A. Suomalais-venäläinen koulu
Suomen koulutusjärjestelmä
AMMATTIKORKEAKOULUOPINNOT
Savonian koulutus tulevaisuudessa Vararehtori Mervi Vidgrén
Projektipäällikkö Raija Hirvonen ARVO Kehittyvä ammattikorkeakoulu ja moniammatillinen opettajuus sekä työelämäosaaminen vanhustyön alueella.
Savonia Asio EduErp-integrointi
eSavonia ”Verkko-opetuksen hyvät käytänteet
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Savonia-ammattikorkeakoulu on maakunnan aktiivinen kehittäjä, joka palvelee yhteistyökumppaneitaan kouluttamalla monitaitoisia ja oma-aloitteisia osaajia.
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
Hämeen ammattikorkeakoulu 2014
AMMATILLISET PERUSTUTKINNOT
AMMATTIKORKEAKOULUOPINNOT
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
VAMK pähkinänkuoressa (1/3)
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Savonia-ammattikorkeakoulu, Terveysala, Kuopio
Aija Hietanen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Vuosi 2003 Projektisuunnitel- man täsmentäminen Tiedottaminen, benchmarking Verkostoituminen Suunnittelu, valmistelu tiedon hankinta Hoiva – ja hoitoyritykset.
Virtuaali-informaatikkojen tapaaminen Tampere,
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Uudistuva sosiaali- ja terveysala Metropolia , 9.00 – 12.30
Oulun ammattikorkeakoulu Koulutustarjonta ja hakeminen 2016.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Arjen kohtaamisia ja oppimisen oivalluksia - Kummiluokka-yhteistyö vammaisalalla Jyväskylä Marjaana Araneva Erityiskoulutus- ja päivätoimintayksikkö.
JATKOKOULUTUS MIHIN ISONA?. YLIOPISTOLLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS Humanistinen ala: kielen, kulttuurin, taiteen ja historian tutkimus (esim. historia,
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YKSIKKÖ Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
KAKKOSTEN VANHEMPAINILTA KEVÄT 2016 Teija Rosenqvist.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
MILLE ALALLE LÄHTISIN?. YLIOPISTOLLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS Humanistinen ala: kielen, kulttuurin, taiteen ja historian tutkimus (esim. historia,
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
OP TUNTI. PÄÄTÖKSENTEON PERUSTEITA Hyvä päätös Kehitä Päätöksen- tekotapaasi Tutustu itseesi Tunne vaihtoehtosi.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
MILLE ALALLE LÄHTISIN?.
JAMK tutuksi päivä HAKUINFO OPOILLE.
Vahvuuksiamme Kuopiossa on toimiva koulutusketju varhaiskasvatuksesta yliopistoon (perusaste, lukio ja 2. aste, Sakky, Savonia, Pelastusopisto, SibeliusAkatemia,
Löydänkö näistä unelmani?
Löydänkö näistä unelmani?
Yhteistyöneuvottelu Rovaniemellä
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Turun ammattikorkeakoulu on osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia.
Savonia-ammattikorkeakoulu
MILLE ALALLE LÄHTISIN?.
Vaatetusalan jatko-opintovaihtoehtoja
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Itä-Suomen yliopisto – monialainen, kansainvälinen tiedeyliopisto
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Tilastoja kevään 2016 yhteishausta
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!
Terveysalan verkoston ja järjestöjen seminaari
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Esityksen transkriptio:

Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT KUOPIOSSA 28. – ”SOSIOJONOOMIEN OSSOOMINEN KESKIJÖSSÄ”

2

3 Laatuleima Savonia- ammattikorkeakoululle – Savonia vahvasti mukana alueen kehittämisessä

Monialainen Savonia-ammattikorkeakoulu  Tutkinto-opiskelijoita noin 6400,  TKI- volyymi 6,5 milj euroa, liiketoiminta 3,5 milj. euroa  Henkilökuntaa 460  Savonian koulutusvastuut – toimiluvassa määritelty  insinööri (AMK), rakennusmestari (AMK), rakennusarkkitehti (AMK)  sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja, kätilö, suuhygienisti, bioanalyytikko, röntgenhoitaja, fysioterapeutti, sosionomi (AMK)  tradenomi (AMK), restonomi (AMK)  Muotoilija (AMK), musiikkipedagogi (AMK), tanssinopettaja (AMK)  Agrologi (AMK)  Kansainvälisiä, kansallisia ja maakunnallisia hankkeita ja liiketoimintaa

Koulutusvastuualueet LITE Liiketalouden, teknologia- ja ympäristö-, matkailu- ja ravitsemisala HYVIN kulttuuri, luonnonvara, sosiaali- ja terveysala 5

Savonia-amk:n omistus Osakeyhtiön toiminta käynnistynyt – Omistajat: Kuopio 51% Iisalmi 22,76% Varkaus 22,28% Kiuruvesi 3,96% 6

Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopio Iisalmi Varkaus

Iisalmi campus

Kuopion tilat Opistotien kampus: tekniikka ja muotoilu Microkadun kampus; terveysala, matkailu- ja ravitsemisala, liiketalous, ympäristötekniikka sekä hallinto ja keskistetyt palvelut Musiikkikeskuksen koulutusketjun kampus - Musiikkipedagogi ja tanssin opettaja Pelastusopisto Lisäksi Hammasklinikka, Itä-Suomen yliopisto Canthia

Savilahti 2020 Kuopio kaupungin kärkihanke 10 3KK Ammatillinen koulutus Sakky Savonia- ammattikorkeakoulu Itä-Suomen yliopisto

STRATEGIA 2017–2020 VISIO Savonia on Suomen vaikuttavin ammattikorkeakoulu. Savonia tunnetaan osaamisesta, aktiivisuudesta ja tuloksista.

13