Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vesa Lappalainen. Tavoitteena interaktio massaluennoilla Tuloksena esimerkki projektista, mistä kaikki sanovat että hieno idea, mutta kukaan ei halua.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vesa Lappalainen. Tavoitteena interaktio massaluennoilla Tuloksena esimerkki projektista, mistä kaikki sanovat että hieno idea, mutta kukaan ei halua."— Esityksen transkriptio:

1 Vesa Lappalainen

2 Tavoitteena interaktio massaluennoilla Tuloksena esimerkki projektista, mistä kaikki sanovat että hieno idea, mutta kukaan ei halua maksaa Miksi?

3 InSitu (Latin in sitū, which translated literally as 'In position'.) idea Esko Hammaren 1997 USA vierailulta, pitkä puhelu lauantaiaamuna alkuperäinen idea toimi eri värisiä paperilappuja nostelemalla 1. proto langallisena versiona työprojektina kesällä 1998 oli olemassa lääkärikonferensseihin tarkoitettu infrapunalla toimiva järjestelmä, mutta siitä puuttui 2-suuntaisuus 3:n laitteen proto radiolla (RS485) 1999 valmiiksi 35 laitteen prototyyppisarja radiolla http://users.jyu.fi/~vesal/insitu/palikka.htm ensimmäinen kokeilu 14.3.2000 ”Paras opetus-oppimis menetelmä tähän mennessä!” opetuksen laatupalkinto 2002 Historiaa

4 ongelmia: lataaminen (hirveä määrä johtoja) kuljettaminen luennolle (35 laitetta = 1 iso matkalaukku) rahoitus (n. 100-200 e/laite näissä valmistusmäärissä) … historiaa

5


Lataa ppt "Vesa Lappalainen. Tavoitteena interaktio massaluennoilla Tuloksena esimerkki projektista, mistä kaikki sanovat että hieno idea, mutta kukaan ei halua."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google