Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NÄKÖKULMA INFRA-ALAN TULEVAISUUDEN OSAAMISTARPEISTA JA NÄKYMISTÄ

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NÄKÖKULMA INFRA-ALAN TULEVAISUUDEN OSAAMISTARPEISTA JA NÄKYMISTÄ"— Esityksen transkriptio:

1 NÄKÖKULMA INFRA-ALAN TULEVAISUUDEN OSAAMISTARPEISTA JA NÄKYMISTÄ
Toimitusjohtaja Keijo Haavikko

2 2 Niska & Nyyssönen Oy: Perustettu 1994, toimipisteet: Espoo, Oulu ja Jyväskylä Erikoistunut maa- ja ympäristörakentamiseen sekä rakennushankkeiden projektitoimintaan Yksi Suomen johtavista pilaantuneiden maa-ainesten vastaanottoon, käsittelyyn ja loppusijoitukseen erikoistuneista yrityksistä Toiminta keskittyy Suomen ja muun Skandinavian lisäksi Baltian maihin.

3 3 Tien-, kadunrakennus- ja ratatyöt Sillanrakennus- ja laiturityöt
Niska & Nyyssönen Oy Tien-, kadunrakennus- ja ratatyöt Sillanrakennus- ja laiturityöt Kunnallistekniikan ja vesihuollon työt Perustamistyöt Ympäristönkunnostamistyöt (mm. saastuneen maan käsittely, kaatopaikkarakentaminen) Stabilointityöt Suunnittele ja Toteuta -hankkeet

4 4 Liikevaihto 123,2 milj. euroa
Niska & Nyyssönen Oy (2008): Liikevaihto 123,2 milj. euroa Tulos ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja 9,3 milj. euroa Henkilökunta: 177

5 5

6 Käynnissä olevia ST-urakoita 2009:
6 Käynnissä olevia ST-urakoita 2009: Leppävaaran solmu, Kehä I, Espoo (33,1 milj €) Valtatie 4: Toivakka-Vaajakoski (39,8 milj. €) Mt 922, Tornio (Kromitie) (4,1 milj. €) Kärmekallion silta, Turku (3,6 milj. €)

7 7 Toimihenkilöitä: Työntekijöitä: 73

8 8

9 9 OSAAMISTARPEET NÄKYMÄT
Työmaaorientoitunutta insinööri-/rakennusmestariainesta työnjohtoon teknisen tiedon lisäksi vuorovaikutustaidot kielitaito rohkeutta Yrittäjähenkistä ammattiosaajaa kaikkiin eri tehtäviin (raudoittaja, putkiasentaja, betonimies jne.) Työteknikkotutkinnot nuoruuden jälkeen viisastuneille NÄKYMÄT Hyvät ja edut kohdallaan. Nyt kohtuulliset, mutta tulevaisuus on loistava. Hyvät ja tausta antaa oikeat lähtökohdat vaikka mihin.

10 Kiitos !


Lataa ppt "NÄKÖKULMA INFRA-ALAN TULEVAISUUDEN OSAAMISTARPEISTA JA NÄKYMISTÄ"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google