Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Siirtymä uusimuotoiseen kuntoutukseen – implementaatiotutkimus Aslak-kuntoutuksen päättymisestä ja KIILA-kuntoutuksen aloittamisesta (SIKU) 1.6.2016- 31.10.2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Siirtymä uusimuotoiseen kuntoutukseen – implementaatiotutkimus Aslak-kuntoutuksen päättymisestä ja KIILA-kuntoutuksen aloittamisesta (SIKU) 1.6.2016- 31.10.2018."— Esityksen transkriptio:

1 Siirtymä uusimuotoiseen kuntoutukseen – implementaatiotutkimus Aslak-kuntoutuksen päättymisestä ja KIILA-kuntoutuksen aloittamisesta (SIKU) Muutos – hanke: Kelan kuntoutuksen muutosten vaikutukset asiakkaan saamaan kuntoutuspalveluun. ASLAK-kuntoutuksen päättyminen ja KIILA-kuntoutuksen toteuttaminen. Työterveyslaitos: Pirjo Juvonen-Posti, Ritva Horppu, Sanna Pesonen, Jaro Karppinen, Soile Seppänen, Susanna Visuri, Simo Kaleva. Kuntoutussäätiö: Ulla Buchert, Mikko Henriksson, Jouni Puumalainen

2 Siirtymä uusimuotoiseen kuntoutukseen (SIKU) Pirjo Juvonen-Posti (TTL), Ulla Buchert (KS)
Kela kokeilee Muutos-hankkeessa ( hanke1) uutta tapaa tutkimuksen kautta Kelan tiedon tarpeisiinsa vastaamisessa Tutkimustehtävä 1: (haastatteluaineistot) Tavoite on tutkia, kuinka työterveyshuollot, työnantajat, yrittäjät ja ammattiliitot vastaavat työntekijöiden työkyvyn tukemiseen ja esille nouseviin kuntoutustarpeisiin, kun Kelan järjestämä ammatillinen varhaiskuntoutus päättyi. Tutkimustehtävä 2: (kyselyaineistot, haastatteluaineistot) Tavoite on tutkia käynnistyneeseen KIILA-kuntoutukseen liittyen: 1. Kuntoutuksen oikea-aikaisuus ja kohdentuminen, 2. Kuntoutujan toimijuus ja rooli, 3. Vaikutukset kuntoutujan työkykyyn ja työssä jatkamiseen, 4. Kuntoutusyhteistyö: mm. Miten esimiehen ja työnantajan sekä työterveyshuollon osallistuminen kuntoutukseen toteutui? moninäkökulmainen ja – menetelmällinen implementaatiotutkimus (Seppänen-Järvelä R, Aalto A-M, Juvonen-Posti P, Laaksonen M, Tuusa M. toim Yksilöllisesti räätälöity ja työhön kytketty. Kelan työhönkuntoutuksen kehittämishankkeen arviointitutkimus.

3 Kiitos! ttl.fi @tyoterveys @fioh tyoterveyslaitos tyoterveys


Lataa ppt "Siirtymä uusimuotoiseen kuntoutukseen – implementaatiotutkimus Aslak-kuntoutuksen päättymisestä ja KIILA-kuntoutuksen aloittamisesta (SIKU) 1.6.2016- 31.10.2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google