Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VENÄJÄN KIELI on slaavilainen kieli

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VENÄJÄN KIELI on slaavilainen kieli"— Esityksen transkriptio:

1 VENÄJÄN KIELI on slaavilainen kieli
sitä kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin on Euroopan puhutuin kieli on lähinaapurimme kieli on noin Suomessa asuvan venäläistaustaisen ihmisen äidinkieli on kaupan, kulttuurin, taiteiden, tieteiden ja suurten tunteiden kieli.

2 Oppilaiden mielestä venäjän kieli
on helppoa ja mukavaa, mutta joskus vaativaakin on antoisaa, haastavaa, monipuolista, omaperäistä ja palkitsevaa.

3 Oppilaiden mielestä venäjän kielen opiskelu
on todella mielenkiintoista, mutta sitovaa ja vaativaa on jo nyt palkitsevaa riippuu paljolti oppilaan asenteesta, mutta jos on ahkera ja pitää kielestä, voi saada hyviä arvosanoja.

4 Venäjän kieltä tarvitaan
tavallisten ihmisten yhteydenpidossa monissa kesätyöpaikoissa mitä moninaisimmissa palveluammateissa (hoitoala, kauppa, matkailu jne.) kaupan, kulttuurin, talouden ja tekniikan vaativissa tehtävissä kun matkustetaan Venäjällä.

5 Venäjää opiskellaan harvoissa kunnissa ja vielä harvemmissa kouluissa
pienissä ryhmissä rauhallisesti ja yksilöllisesti suurella sydämellä innostuksesta kieleen.

6 Terveisiä oppilaille ja vanhemmille nykyisiltä oppilailta
venäjän opiskelu vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän venäjän opiskelusta saa paljon sivistystä ja venäjän kielen taidosta on varmasti hyötyä tulevaisuudessakin niin opinnoissa kuin työssäkin. Rohkeasti vain yrittämään!

7 Suomen venäjänopettajat ry:n puheenjohtaja Marja Jegorenkov:
venäjää todella tarvitaan työelämässä ja monien kesätyöpaikkojen ovet aukeavat venäjän kielen taidolla televisiosta Teemalta tulee upeita venäläisiä sarjoja käytössämme on moderni ja monipuolinen oppimateriaali.

8 Marja Jegorenkov: venäläinen kulttuuri on muutakin kuin perinteistä korkeakulttuuria - nykymusiikki, -kirjallisuus ja -taide ovat kiinnostavia ja nuorisokulttuurissa ovat samat ilmiöt kuin länsimaissakin.

9 Miksi kannattaa valita venäjä? Oppilaan vastaus:
se on hyödyllinen kieli venäjän osaaminen on hienoa ja hieman erikoista venäjän kieli on loogista ja kehittävää itse olen pitänyt venäjän kielestä.

10 Tervetuloa opiskelemaan venäjää!
venäjän kieli on itsenäinen valinta venäjää ei valita muodin vuoksi, vaan sen valinta on sydämen asia on mukava osata sellaista kieltä, jota Suomessa sangen harva osaa, mutta hyvin moni haluaisi osata.


Lataa ppt "VENÄJÄN KIELI on slaavilainen kieli"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google