Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lammas Lammas on märehtijä ja laumaeläin. Lampaasta saadaan lihaa, villaa ja nahkaa. Kun lammas polkee maahan jalkaa se varoittaa muita jostain. Moni.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lammas Lammas on märehtijä ja laumaeläin. Lampaasta saadaan lihaa, villaa ja nahkaa. Kun lammas polkee maahan jalkaa se varoittaa muita jostain. Moni."— Esityksen transkriptio:

1 Lammas Lammas on märehtijä ja laumaeläin. Lampaasta saadaan lihaa, villaa ja nahkaa. Kun lammas polkee maahan jalkaa se varoittaa muita jostain. Moni kesämökkiläinen ottaa mökilleen pari lammasta. Lammas tuntee olonsa turvalliseksi laumassa. Vaikka lampaat ovat vähään tyytyväisiä ne tarvitsevat hoitoa joka päivä. Suomenlampaat ovat valkoisia, mutta myös ruskeita ja harmaita. Uros lammasta sanotaan pässiksi. Lampaat elävät yhä luonnon mukaista elämään.

2 Lisää . Yhdessä lampaat kykenevät hätistämään vaikka niitä ahdistelevan koiran. Pieni suomenlammas on sopeutunut hyvin Suomen kylmiin olosuhteisiin. Lampaalta keritään villa kaksi kertaa vuodessa. Lampaan villa on kiiltävää ja hyvä laatuista. Lauma suojautuu kerääntymällä tiiviiksi ryhmäksi. Minne lauman johtaja meneekin sinne menevät muutkin. Lammas on monipuolinen eläin. Lampaat ovat uteliaita, mutta varovaisia. Lammas tulee toimeen niukallakin ruualla. Naaras lammas eli uuhi synnyttää kerran vuodessa neljä karitsaa.

3 Kuvia lampaasta

4 Video lampaasta


Lataa ppt "Lammas Lammas on märehtijä ja laumaeläin. Lampaasta saadaan lihaa, villaa ja nahkaa. Kun lammas polkee maahan jalkaa se varoittaa muita jostain. Moni."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google