Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PedaCoach Oppia ikä kaikki mahdollistaa verkostolleen Pedacoach -toimintaa oman toiminnan pedagogiseksi kehittämiseksi Tavoitteena pedagogisen ja didaktisen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PedaCoach Oppia ikä kaikki mahdollistaa verkostolleen Pedacoach -toimintaa oman toiminnan pedagogiseksi kehittämiseksi Tavoitteena pedagogisen ja didaktisen."— Esityksen transkriptio:

1 PedaCoach Oppia ikä kaikki mahdollistaa verkostolleen Pedacoach -toimintaa oman toiminnan pedagogiseksi kehittämiseksi Tavoitteena pedagogisen ja didaktisen osaamisen vahvistaminen, opetusmenetelmien monipuolistaminen, opettajuudessa ja muutoksissa tukeminen vertaisoppimisen keinoin Pedacoach –toiminta tarjoaa: Organisaatiolle keinon mm. opetussuunnitelmatyön ja opetusmenetelmien jalkauttamiseen ja levittämiseen Opettajille tukea, ideoita ja sparrausapua opetuksen kehittämiseksi ja opetusmenetelmien monipuolistamiseksi Pedacoachille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen Coachaustehtävä on yhden lukuvuoden mittainen ja siihen on käytettävissä 18 tuntia / lukuvuosi / pedacoach. Tuntimäärä sisältää kahdeksan tuntia pedacoachien yhteistä vertaiskehittämistä ja 10 tuntia pedacoahausta. ”Oppia ikä kaikki ” verkostohanke korvaa taustaorganisaatioille pedacoachin 18 tunnin työmäärän sekä mahdolliset matkakulut Pedacoachausta voidaan toteuttaa Oppia ikä kaikki- verkostossa: Yksittäisten työntekijöiden tai tiimien, eri aineiden opettajien ja saman tai eri oppilaitoksen tai eri kuntien opetushenkilöstön kanssa ”Oppia ikä kaikki”-hanke: Korvaa taustaorganisaatiolle pedacoachin coachaukseen käytetystä ajasta 50 € / tunti (max. 18 tuntia) sekä mahdolliset matkakulut. Ilmoittaudu pedacoachiksi osoitteessa: Lisätietoja projektipäällikkö Jonna Tuovinen p tai oman organisaation ”Oppia ikä kaikki” –verkoston yhteyshenkilöltä.


Lataa ppt "PedaCoach Oppia ikä kaikki mahdollistaa verkostolleen Pedacoach -toimintaa oman toiminnan pedagogiseksi kehittämiseksi Tavoitteena pedagogisen ja didaktisen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google