Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2012

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2012"— Esityksen transkriptio:

1 Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2012
Lähetä tehtävät osoitteella:

2 TEHTÄVÄ 1 Miten kehittäisit alakoulun (luokat 1-6) taito/taidekasvatusta omien kokemustesi pohjalta, jos sinulla olisi siihen täysi mahdollisuus?

3 TEHTÄVÄ 2 (oikeusturvajulistusten hionta)
Pohdi taito- ja taideaineiden ”oikeusturvajulistusten” sisältöä. (löytyvät materiaalipankista;tiedostotyyppi: ppt, tiedoston nimi: oikeusturvajulistukset ->lataa Valitse jokin (musiikki/kuvataide/liikunta jne… osa-alue. Pohdi kriittisesti ”julistusta” Mitä lisäisit siihen, mitä ottaisit pois? Miten parantaisit sitä? Perustele ratkaisusi.

4 TEHTÄVÄ 3 ”Jos on onnellinen tynnyrissä, niin kantta ei kannata avata”
Pohdi lauseen todenperäisyyttä, seurauksia ja mahdollisuuksia. Ota kantaa lauseen sisältöön. Mitä lause tarkoittaa omaan itseesi soveltaen?

5 TEHTÄVÄ 4 A) Arvioi artikkelini
” Ruismäki, H. (1994). Näkökulmia musiikki- ja taidefilosofisiin arvokysymyksiin ( ). Teoksessa Irti arvotyhjiön harhasta. Moniarvoisen kulttuurin kohtaaminen koulussa ja opettajankoulutuksessa. (toim. R. Räsänen, S. Anttonen, J. Peltonen & P. Toukomaa) Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan opetusmonisteita ja selosteita 59/1994.” omien käsitystesi ja kokemustesi pohjalta. Mikä artikkelissa on hyvää, mikä huonoa, miten kehittäisit artikkelia? B) Vastaa myös kysymykseen, mikä taito/taidekasvatuksessa on niin tärkeää/arvokasta, että sitä kannattaa opettaa kaikille lapsille? Vastaa sekä A että B –tehtävään. Artikkeli löytyy kotisivuiltani kohdasta julkaisut. Palauta tehtävä neljä mennessä sähköpostiosoitteeseeni

6 TEHTÄVÄ 5 Valitse uudesta julkaisusta jokin artikkeli. Mikä oli sen keskeisin sanoma? Mikä artikkelissa erityisesti herätti huomiosi? Mistä yllätyit? Palauta tehtävät sähköpostiosoitteeseeni vien merkinnät palautuspäivän jälkeen rekisteriin terveisin Heikki Ruismäki


Lataa ppt "Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2012"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google