Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lintulammen koulun valinnaiskurssit

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lintulammen koulun valinnaiskurssit"— Esityksen transkriptio:

1 Lintulammen koulun valinnaiskurssit 2017-18

2 Liikunnan syventävä kurssi (lyhenne LIV)
 Syvennetään ja kehitetään eri palloilulajien lajitaitoja ja tutustutaan uusiin palloilulajeihin Valinnaiskurssin alussa suunnitellaan oppilaiden kanssa yhdessä, mihin palloilulajeihin keskitytään eniten  Kannustetaan ja innostetaan oppilaita fyysiseen aktiivisuuteen ja työskentelemään kaikkien kanssa reilun pelin periaatteella. Tavoitteena on saada oppimisen ja onnistumisen elämyksiä. 

3 Äidinkielen syventävä kurssi 1 (lyhenne ÄIV media)
painotetaan monipuolista ilmaisua ja mediataitoja tavoitteena on innostaa oppilaita luovaan toimintaan oppilaiden omien vahvuuksien mukaan

4 Äidinkielen syventävä kurssi 2 (lyhenne ÄIV kirjallisuus)
Kurssilla luetaan ikätasolle sopivia kirjoja, keskustellaan kirjoista sekä pidetään lukupäiväkirjaa vihkoon tai papereille, joista kootaan kirja. Kurssin tuotteena tehdään näyttely lukupäiväkirjoista. Kurssin aikana tulee paljon lukuläksyä oppilaan valitsemista kirjoista. 

5 Käsityön syventävä kurssi 1 (lyhenne KÄSV ts)
Käsityön valinnaisella kurssilla syvennetään kädentaitoja käyttäen eri materiaaleja ja tekniikoita monipuolisesti suunnittelusta toteutukseen asti.

6 Käsityön syventävä kurssi 2 (lyhenne KÄSV kudonta)
Kudonnan valinnaisella kurssilla tutustutaan erilaisiin kudontatekniikoihin ja – välineisiin (kangaspuut, erilaiset kudontakehykset, nauhapirrat) käyttäen materiaaleja monipuolisesti. Kurssin aikana toteutetaan yksi tai useampi työ suunnittelusta ja toteutuksesta huolelliseen viimeistelyyn. Käsityöprosessin aikana tutkitaan, kokeillaan ja keksitään, sekä iloitaan omien tuotosten valmistumisesta.

7 Kuvataiteen syventävä kurssi 1 (lyhenne KUV kuvis)
Kurssilla syvennetään ja laajennetaan oppilaiden osaamista Kokeillaan eri tekniikoita ja materiaaleja Oppilaiden omat kokemukset, mielikuvitus ja taiteen maailma toimivat työskentelyn perustana

8 Kuvataiteen syventävä kurssi 2 lyhenne KUV kulttuuri
Kurssin tavoitteena on kannustaa oppilasta toteuttamaan kuvia omien havaintojen, ideoiden ja tiedonhankinnan pohjalta. Oppimisympäristönä oman koulun lisäksi pyritään hyödyntämään Oulun kaupungin kulttuurilaitoksia kuten taidemuseoa. Kurssin aikana oppilas syventää omaa osaamistaan eri tekniikoista ja materiaaleista. Oppilas tallentaa kurssilla tekemiään havaintoja kuvaamalla ja luonnostelemalla visuaalisia muistiinpanoja. Oppilasta rohkaistaan jakamaan osaamistaan sekä antamaan toisille kannustavaa palautetta.

9 Musiikin syventävä kurssi (lyhenne MUV)
Kurssilla painotetaan laulua ja soittoa. Käytämme paljon bändisoittimia (piano, rummut, kitara, basso). Tavoitteena on valmistaa musiikkiesitys koulun tapahtumaan. Opettajana Jari Pienihäkkinen

10 Käsityön ja ympäristöopin soveltava kurssi (lyhenne KÄSYMV tn)
Kurssilla opitaan mekaniikkaan kuuluvia erilaisten rakenteiden lujuuteen ja liikkeeseen liittyviä sisältöjä. Kurssilla rakennetaan ristikkosillan tai nosturin rakennussarja ja opitaan kolmiotukirakenteen merkitys materiaalia säästävässä lujassa rakentamisessa. Osille valmistetaan pussi, jossa niitä on helppo säilyttää ja kuljettaa.  Erilaisten rakenteiden ja kappaleiden liikkeestä opitaan voimansiirron perusasioita hammaspyörävälityksen rakentamisen avulla.


Lataa ppt "Lintulammen koulun valinnaiskurssit"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google