Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LÄHITAPIOLA SAVO lähellä läpi elämän Jani Kaarivaara

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LÄHITAPIOLA SAVO lähellä läpi elämän Jani Kaarivaara"— Esityksen transkriptio:

1 LÄHITAPIOLA SAVO lähellä läpi elämän Jani Kaarivaara
2016

2 Asiakas hyötyy läheisyydestä
Toimimme lähellä asiakkaan arkea lähes 100 asiantuntijan voimin. Hoidamme korvaukset paikallisesti ja edistämme alueiden elinvoimaisuutta mm. käyttämällä paikallisia kumppaneita. Palvelemme asiakkaita 8 toimistomme ja 13 paikkakunnan lisäksi puhelimitse ja verkossa. Teemme tarvittaessa myös asiakaskäyntejä. Vahinkovakuutuksen maksutulo on 41 milj. euroa ja maksetut korvaukset ovat 23 milj. euroa vuodessa. Tervetuloa yli omistaja-asiakkaamme kasvavaan joukkoon !

3 Vahva vakuuttamisen ja varainhoidon Asiantuntija
Jaoimme Omaetuina noin 3 miljoonaa euroa ja S-bonuksena noin 1,1 miljoonaa euroa. Maksoimme asiakkaille vahinkovakuutuskorvauksina 22,7 miljoonaa euroa. Työpäivää kohden tämä oli yli euroa. LähiTapiola Savon vakavaraisuus on yli viisinkertainen minimimääräänsä nähden. Käsittelimme vahinkovakuutuksen korvaushakemusta vuodessa. Voitot käytämme palvelujen ja asiakasetujen kehittämiseen sekä vakavaraisuuden varmistamiseen. Tässä toimialueella työskentelyssä tarkoitan Savon henkilökuntaa + apk:n ja palveluyhtiön väkeä (Luvut vuodelta 2015)

4 tuotteet ja palvelut Asiakkaiden arvostama Omaetu-ohjelma palkitsee keskittämisestä Palkittu varainhoito-osaaminen kaiken kokoiselle sijoitus- varallisuudelle Meiltä saat kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Panostamme erityisesti terveys- ja hyvinvointipalveluiden kehittämiseen. LähiTapiola on täyden palvelun talo: tarjoamme tuotteita ja palveluja vakuutuksista varainhoitoon henkilö- ja yritysasiakkaille. Asiakkaidemme työeläkkeet hoitaa Elo ja pankkiasiat S-Pankki. TerveysHelppi tarjoaa puhelin-neuvontaa joka päivä 7-23 Vireä-konsepti yritysasiakkaille yhdistää henkilöstöriskien hallinnan ja vakuutusratkaisut yhdeksi kokonaisuudeksi

5 Kumppanuuksista lisää etuja
Verkostoitumalla voimme tarjota asiakkaille lisäpalveluja, etuja ja vaivattomampaa asiointia. Laaja kumppanuusverkostomme auttaa asiakkaitamme paikallisesti, valtakunnallisesti sekä maailmalla. Työeläkevakuuttaja Elo huolehtii LähiTapiolan asiakasyritysten ja yrittäjien työeläketurvasta. S-Pankissa hoidat pankkiasiasi sujuvasti verkossa, puhelimitse, LähiTapiolan toimistoissa sekä S-ryhmän toimipisteissä. Jo lähes asiakastamme saa S-bonusta vakuutuksista.

6 Asiakaskyselyn satoa, kevät 2016

7 Elämänturvaa parhaimmillaan
Taloudellisen turvan lisäksi elämänturva tarkoittaa sitä, että annamme asiakkaillemme tukea ja välineet starttiin oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Tarjotaan tätä mahdollisuutta ihan jokaiselle asiakkaallemme!

8 Älyhenkivakuutus asiakkaiden silmin – elintapojen muutos
83 % vakuutuksen ottaneista on muuttanut elintapojaan (1. loppukyselyn vastausprosentti 19 %, n=208) % Asiakkaat ovat avointen vastausten perusteella tulleet tietoisimmiksi liikkumisestaan ja unestaan. Rannekkeen avulla saan heti tiedon siitä, olenko tehnyt mitään päivän mittaan. Samalla arkiset ratkaisut muuttuvat hyvinvointia tukevaksi. Olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten paljon pitääkään liikkua päivässä että se olisi tarpeeksi. Yllättynyt miten vähän olenkaan liikkunut aiemmin. Polar loop kannustaa liikkumaan että saa askeleita mittariin, auton käyttö vähentynyt. Olen sen avulla lisännyt päivittäistä liikuntaa ja kiinnittänyt huomiota terveelliseen ruokavalioon.

9 Asiakkaiden kokema hyöty
Tietoisuus itsestä kasvanut Data omasta toiminnasta ja kehityksestä auttanut ymmärtämään Lisännyt aktiivisuutta ja auttanut tekemään muutoksia Parantanut ymmärrystä unen laadusta ja määrästä Elintapojen muutos (ruokavaliomuutokset, elintavat parantuneet, tupakointi loppunut, auton käyttö vähentynyt, arkiliikunta lisääntynyt, liikkunut enemmän ja istuu vähemmän) Mieliala parantunut, tyytyväisempi itseensä, iloisempi Terveyshyödyt (paino pudonnut, yleiskunto parantunut) Taloudellinen turva vakuutuksen kautta Terveysvalmentajan ohjeet Käänteinenkin puoli mainittiin: huomaa että ei kehity tai askeleita ei tule.

10 sijoituspalvelut eri elämäntilanteisiin
LähiTapiola sijoituspalvelut < € Viisas < € Riskitasoltaan maltillinen ratkaisu jo 50€ kuukausisijoituksella. Vauras – € Varainhoidollinen ratkaisu. Sijoitussalkun voit valita neljästä eri riskitasosta. Korko-Omavara Varovaiselle säästäjälle. Kiinteä 1,5 % perustekorko + mahdollinen asiakashyvitys. LähiTapiola-rahastot Monipuolinen, palkittu rahasto- valikoima: Korko-, yhdistelmä- ja osakerahastot LähiTapiola Private Banking – € Täyden valtakirjan varainhoito Private-salkut, SuomiPlus, NordicPlus Suojaava varainhoito Erikoiskapitalisaatiosopimukset esim Kiinteistösijoituskori Private Desk -meklaripalvelu Vakuutuksellinen sijoituskohteiden välityspalvelu LähiTapiola-rahastot Aktiivinen markkinainformaatio ja yhteydenpito > € Yksilöllinen varainhoito ETP-varainhoito Täyden valtakirjan varainhoito esim. Kiinteistösijoituskori Private Desk –meklaripalvelu Palveluntarjoajat: Säästöhenki- ja sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Omaisuudenhoito, toimeksiantojen välittäminen ja sijoitusneuvonta: LähiTapiola Varainhoito Oy. LähiTapiola-rahastoja hallinnoi FIM Varainhoito Oy. LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö toimii LähiTapiola Varainhoidon sidonnaisasiamiehenä.

11

12

13 Yksi toimii toisin


Lataa ppt "LÄHITAPIOLA SAVO lähellä läpi elämän Jani Kaarivaara"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google