Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomalaisia erikoiskuljetuksia Laadukkaalla ja hienolla kalustolla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomalaisia erikoiskuljetuksia Laadukkaalla ja hienolla kalustolla."— Esityksen transkriptio:

1 Suomalaisia erikoiskuljetuksia Laadukkaalla ja hienolla kalustolla.
Nopeasti, Huolellisesti, Ympäri Suomen. J&M Kuljetus J&M Kuljetus

2 Perussäännöt Mainoksen on oltava tunnistettavissa mainokseksi vaivatta esitystavastaja mainosvälineestä riippumatta. Kuluttajalla on oikeus tietää, milloin häneen yritetään vaikuttaa kaupallisesti. Mainonnan tunnistettavuudenvaatimus koskee kaikkia kanavia ja muotoja, myös sosiaalista mediaa. Markkinoinnissa ja asiakassuhteessa ei saa käyttää sopimatonta menettelyä. Sopimattomuutta ovat esimerkiksi kuluttajan harhaanjohtaminen, olennaisten tietojen antamatta jättäminen, ja aggressiivisten menettelyjen käyttäminen.

3 Kymmenen teesiä alaikäisiin kohdistuvalla markkinoinnilla
Markkinointia alaikäisille arvioidaan muuta markkinointia tiukemmin Ikärajat käsitteinä Mainostajilla on yhteiskunnallinen vastuu. Alaikäisen ihmisarvoa on kunnioitettava Internet ja mobiilipalvelut Markkinointia, joka yleisesti tavoittaa alaikäisen, voidaan arvioida samoin kuin alaikäiselle suunnattua markkinointia. Taskurahaostosta suuremmissa hankinnoissa päätösvalta on aina vanhemmilla Sähköiset sopimukset, mobiilimaksaminen ja henkilötiedot Markkinointi on voitava tunnistaa heti markkinoinniksi Internetissä tunnistettavuuden vaatimus korostuu Tuotteesta oikeaa, totuudenmukaista ja riittävän konkreettista tietoa Mobiilipalvelut Ei arpajaisia tai kilpailuja, joihin voi osallistua tuotteen ostamalla. Kylkiäinen ei saa olla pääasia markkinoinnissa. Huoltajalta suostumus alle 15-vuotiaan toimimiselle asiamiehenä. Vastuu markkinoinnista on kaikilla, joiden lukuun se tapahtuu.

4 Mainoksen analysointi
Valitsimme kuvan mercedeksestä koska se on todella hieno auto ja siinä on normaali raskas kuljetus ja se kiteyttää kaiken mitä firmamme tarjoaa. Ja slogan on lyhyt mutta ytimekäs.

5 Hizzi Buhe Terve! Me J&M Kuljetuksella tarjoamme juuri sinulle Lavetti kuljetuksia edulliseen hintaan Nopeasti ja huolellisesti ympäri Suomen! Paino, koko, välimatka tai edes anoppi ei ole meille ongelma. Kalustommekin on laadukasta ja näyttävää.


Lataa ppt "Suomalaisia erikoiskuljetuksia Laadukkaalla ja hienolla kalustolla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google