VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Tietokoneen käyttöjärjestelmä
Jumalan kanssa.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
treeni.fi harjoituspäiväkirja
To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
CD-ROM-asema mikrossa
Kuinka rakentaa tietokone itse
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
VMware workstation. VMware •Virtual Machine •Yhtiö perustettu vuonna 1998 •1999 julkaisi ensimmäisen tuotteen: VMware for workstations •2001 tuli VMware.
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Rakkaat ystäväni!.
Tietojärjestelmän suunnittelu
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Katsotaan, sanoi lääkäri!
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Suunnitelma paperittomasta kokouskäytännöstä koko luottamushenkilöhallinnolle Kaupunginhallitus
Pakkauksen kasaaminen
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
13. Hyvä ohjelmointitapa (osa 1)
Käyttäjätunnukset ja salasanat Mika Pasanen Osao Myllytulli ja Mytlpt09E 2010.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Tietoturvan perusteet - Syksy 2005 SSH salattu yhteys & autentikointi Tekijät: Antti Huhtala & Asko Ikävalko (TP02S)
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Varmuuskopiointi Valtteri, Simo My-tlpt09e Varmuuskopiointi Varmuuskopioinnilla yleensä tarkoitetaan tapahtumaa, jossa jokin tärkeä tieto kopioidaan.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Novell NetWare Verkkokäyttöjärjestelmä. NOS (Network Operating System) Yleensä järjestelmäriippumaton. Antaa: Läpinäkyvän (käyttäjän kannalta protokollavapaan)
Yliopistojen yhteisen YDW tietovaraston määrityshanke - tilannekatsaus Tampere
4. Attribuutit 4.1. Sisällys Yleistä attribuuteista. Näkyvyys luokan sisällä ja ulkopuolelta. Attribuuttien arvojen käsittely aksessoreilla. 4.2.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
Omien aineistojen tuonti Finnaan KIRJASTOVERKKOPALVELUT Tietueiden haravointi  Kansalliskirjasto tekee keskitetysti  Haravoidaan ja indeksoidaan.
Omien aineistojen tuonti Finnaan KIRJASTOVERKKOPALVELUT Tietueiden haravointi  Kansalliskirjasto tekee keskitetysti  Haravoidaan ja indeksoidaan.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Backup Janne Suominen. Sisältö Toimintaperiaate Asennus Konfigurointi.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
Oodin rajauslaki-toiminnallisuus HY:n Oodi-päivä Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
SharePoint2010 ATK-seminaari Totti Nykvist.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Harjoitus 4.3: Objektien käsittely kerralla ja tyylin kopiointi
M1Plus: perusohje mallin suunnitteluun
Granlund Manager, käyttöohje
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Esityksen transkriptio:

VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä, joissa on Time Machine, mikä tuli vakioksi 10.5 ja siitä ylöspäin oleviin käyttöjärjestelmiin 1

Ensimmäisenä avataan järjestelmäasetukset (System Preferences) ja avataan sieltä Time Machine. 2

Time Machinen avauduttua valitaan kohde (choose Backup disc), jota käytetään varmuuskopio taltiona. 3

Tässä näkyvät kaikki kohteet joita on mahdollista käyttää varmuuskopiointiin, myös ulkoiset kiintolevykohteet (sinisinä). Valitaan taltio Server, mikä on Airport Extreme tukiasemaan liitetyn ulkoisen kiintolevyn taltio. 4

Koska ulkoinen kiintolevy on suojattu ja sinne on pääsy käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, niin ne täytyy antaa tässä vaiheessa, jotta Time Machine pystyy yhdistämään taltioon. 5

Saatuaan yhteyden taltioon se aloittaa alkulaskennan varmuuskopioinnin aloittamiseksi. 6

Alkulaskennan jälkeen se valmistautuu kopioimiseen las- kemalla kopioitavat kohteet ja niiden vaatiman tilan. Sen jälkeen aloittaa kopioinnin, joka saattaa kestää useamman tunnin, riippuen kopiotavan taltion koosta. Ensimmäisellä kerralla se kopioi koko käyttöjärjestelmän. Tämän jälkeen muuta ei tarvitse tehdä, kuin odotella, että kopiointi on valmis ja Time Machine huolehtii jatkossa kopioinnin itse. 7

Kopioituaan koko järjestelmän, Time Machine tekee varmuuskopiot tunnin välein, päivittäin ja viikoittain. Tältä näyttää Time Machine seuraavana päivänä. 8