010830000 Monimedian työkurssi Johdantoluento Ilmari Laakkonen Huone 6535

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työkalut Adobe Photoshop
Advertisements

Monimediaista sisältöä verkkokursseille ideoita sisällöntuotantoon Kajaani Terho Kontioinen Joensuun yliopisto.
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Kansalaisvaikuttamisen verkkokurssi
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
YV9TV1-07 Mikron käyttöönotto ja ylläpito Juha Korhonen
Opinnäytetyöprosessi
Monimedian työkurssi Projektien erityispiirteet
TU Suomalaiset työmarkkinat ja niiden toiminta Kurssin käytännön järjestelyt
Brade & Vilpponen 1 ITP2TM003 Java-ohjelmointi I Kevät op.
Soveltavan mikrobiologian erikoistyö KE (5op) Soveltavan mikrobiologian jatko- ja täydennyskoulutuskurssi KE (3 op) Kevät 2010 (periodi.
Sisältö / 1 Tietokonegrafiikan jatkokurssi T op Lauri Savioja 1/06 Kurssin sisältö.
TJT-A26-Tietotyö ja sen välineet- SYKSY 2001-kurssi 2 1 TJT-A26 Tietotyö ja sen välineet Ennakkotietoa Vastaava opettaja Pekka Makkonen.
Yrjö Viitanen puh , gsm henkilöhuone A0-32
Yritystapaus tutorinfo
Tilastollisen tutkimuksen perusteet - 6 op
HOPS eli Henkilökohtainen OPiskeluSuunnitelma
Internet-projekti - MUM2TM Heikki Hietala Jukka Mutikainen TIKO – Malmi
K11071 Tietokoneavusteinen piirtäminen ja mallintaminen Yrjö Viitanen
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Visual Basic –ohjelmointi ITP2TM002
Laajennetun työssäoppimisen kokeilut sähkö ja elektroniikka, kone ja metalli, auto ja logistiikka Laajennetun työssäoppimisen kokeilut, Unto Tervo
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
TUOTTEEN LAATUMUUTTUJA
3D –animaatio ja simulaatio Intro. Kurssin suoritus Luennot 7x2h Labrat 7x3h Tentti Harjoitustyö Extratehtävät Mallinnuskilpailu.
Tietorakenteiden harjoitustyö (2 ov) Ryhmä 5, kesä Pietu Pohjalainen.
Ohjelmistotestaus Turun yliopisto, Informaatioteknologian laitos, periodi 4 / 2011 Kurssin kuvaus.
BK50A2300 Konstruktiomateriaalit ja niiden valinta Luennot / syksy 2013 TkT Harri Eskelinen Johdantoluento 2013.
Tietokone asiantuntijan työvälineenä ICT01D Tietokoneen toiminta Juhani Merilinna.
Macromedia Flex Mikko Honkanen. Esityksen sisältö Flex verrattuna Flash:iin Flex sovelluksista tekniikka ja vaatimukset Flex builder esimerkit.
CLT132 Yleistä kurssitietoa. CLT132 – kevät 2008Sauli Nurmi Kurssin tietoja Osa kieliteknologian perusopintoja “100-sarjaa” tutkintovaatimuksissa 3 op.
Johdatus tietojärjestelmätieteeseen
Sisältötuotanto LUENTO 1 Anssi Jääskeläinen VO: Tiistaisin 6606.
Monimedian työkurssi www-teknologioiden rajoitteet Ilmari Laakkonen Huone 6535, päivystys pe 16-17
Ohjelmistotuotanto - kurssin yleiset asiat Kevät 2004 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Ohjelmistotekniikka - kurssin yleiset asiat Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTKK/Tite.
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
MONIMEDIAN TYÖKURSSI 3 ov Ilmari Laakkonen.
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
3D –animaatio ja simulaatio Kurssiasiaa. Kurssin suoritus Luennot 7x2h Labrat 7x3h Tentti Harjoitustyö Extratehtävät Mallinnuskilpailu.
Ti Sisältötuotanto Abdoulmajid Hakki DI Sisältötuotanto.
Monimedian työkurssi www-teknologioiden rajoitteet Ilmari Laakkonen.
Opinnäytetyön eteneminen ”Karjavaunu vai karuselli?” Case - Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Hypa-seminaari
TEKNIIKAN JA TALOUDEN YLIOPISTO Symbian ohjelmointi Ti Symbian ohjelmointi 4. Periodi 2006 Juha Turunen
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Projektinhallinta it. lut
PROJEKTISUUNNITELMA NURKKALA MAARIT & SAARIKKO SANNA Jyväskylän yliopisto syksy 2004.
Innovaatioprojekti XX00AC op Seminaari 2 op torstaisin klo 9 – 12 Big Dry Innoluennot 2 op perjantaisin klo 9 – 11 Harju Projekti 6 op perjantaisin.
Projektisuunnitelma Juuso Lehtonen, Ossi Valtonen.
PALVELUTEHTÄVISSÄ TOIMIMINEN Mitä näytössä näytetään.
Työpaikalla oppiminen Mobiili käyttöön ! Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
Viestintätekniikan perusteet Digitaalinen media. Luennot Tavoitteena digitaalisen median toimialueen, tekniikoiden ja perustyökalujen hallinta. Luennot.
CT10A4000 Kandidaatintyö ja Seminaari Avoimen lähdekoodin käyttö WWW-sovelluspalveluiden toteutuksessa Jukka Lankinen
TAI–E1124 Maisterin opinnäyteseminaari
Muistio ekasta tehtävästä ja ryhmän pelisäännöt Moodleen viim. pe 3. 9
TAI–E1124 Maisterin opinnäyteseminaari
Minno meets Innokylä - törmäyskohtia
Multimediatekniikka OPS
CHEM-A1100 Teollisuuden toimintaympäristö ja prosessit I Harjoitustyö
Projektitoiminta TUOL0006 Harjoitustyö Projektisuunnitelma
Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa
Korkealämpötilakemia
Opettajan nimi | kurssin numero
TAI–E1124 Maisterin opinnäyteseminaari
Rakennetun ympäristön paikkatiedot RYM-C2004
Tervetuloa jatkamaan DIGITAALI- TEKNIIKAN opiskelua!
Kevät 2018 Dosentti, FT, yliopistonlehtori Eira Suhonen
Hannu Mäyrä OHJELMOINTI PROJEKTI Hannu Mäyrä
Yrtin tärkeät päivämäärät (BUS1LH001:28)
elokuun virtuaalivesijumpat
Esityksen transkriptio:

Monimedian työkurssi Johdantoluento Ilmari Laakkonen Huone 6535

Kurssin opetushenkilökunta  Ilmari Laakkonen, vastaava opettaja  Ohjausaika perjantaisin klo , huone 6535  Miika Kuusinen, assistentti  Ohjausaika ???, huone 6621  Matti Juutilainen, assistentti  Ohjausaika ???, huone 6604

Kurssin tarkoitus  Tutustuttaa opiskelijat monimediassa käytettyihin työkaluihin ja soveltaa niitä monimedian suunnitteluun ja toteuttamiseen.  Tutustua erilaisiin ohjelmistoihin, joilla voidaan toteuttaa multimediaa verkkoympäristössä.

Kurssin suoritus  Kurssiin kuuluu johdantoluentoja joissa esitellään aiheeseen liittyviä tekniikoita.  Näiden lisäksi kurssilla käytettävissä olevista sovelluksista pidetään demonstraatioluentoja.  Kurssin läpäisyyn vaaditaan hyväksytysti suoritettu harjoitustyö  Kurssissa ei ole tenttiä.

Johdantoluennot, 6h  WWW- ja multimedia projektien erityispiirteet.  WWW- ja multimedia teknologioiden perusteet.  WWW-teknologioiden ja internetin ongelmat tiedon jakelukanavana.  2. periodin ensimmäisellä viikolla  Ma Sali 1303  Ti Sali 1303  Ke Sali 1303  Ilmari Laakkonen

Demonstraatioluennot, 8h  Adobe ohjelmistot, Ilmari Laakkonen, 4h  PhotoShop. Illustrator, LiveMotion, GoLive, Acrobat  Ma Sali 1303  Ti Sali 1303  Macromedia ohjelmistot, Miika Kuusinen, 2h  Flash, Dreamweaver  Ke Sali 1303  Videoeditointi, Matti Juutilainen, 2h  Adobe Premiere  To Sali 1303

Harjoitustyö  Opiskelija esittää itse aiheen  www-sivut  Multimedia CD-ROM  DVD levy  Tarjolla on pari erikoisprojektia, joihin löytyy ohjaaja eli ns. asiakas.  Työssä arvioidaan teknisen toteutuksen lisäksi myös työn sisällön ja raportoinnin laatua.  Oletuksena yhden hengen töitä, mutta ryhmätyötkin ovat mahdollisia.

Tilat ja ohjelmistot  Käytössä Adobe:n ja Macromedia:n sisällöntuotantosovelluksia  Adobe PhotoShop, Illustrator, LiveMotion, GoLive, Acrobat, PageMaker ja Premiere  Macromedia Flash, Director, Freehand ja Dreamweaver  Ohjelmistot asennettu erikoistyötilaan 6307 (4 konetta) ja kiltatilaan 6305 (2 konetta)  Adobe Premiere on kahdessa koneessa erikoistyötilassa 6307  Toinen on Apple PowerMac G4

Määräajat  Harjoitustyösuunnitelma  Työn aihe on hyväksytty vasta sen jälkeen kun suunnitelma on tarkistettu ja hyväksytty.  Väliraportti jos lopullista työtä ei ole tähän mennessä palautettu, lisäksi siihen mennessä tehdyt mediatiedostot palvelimelle.  Loppuraportti ja harjoitustyön tiedostot palvelimelle.  palautetta harjoitustyön arvostelusta.  Määräaikojen ylitys tiputtaa arvosanaa yhdellä ja ilman lupaa myöhässä palautettuja töitä ei arvostella.

Suunnitelma harjoitustyöstä  Palautettava marraskuun mennessä  Sähköpostilla PDF-muodossa tai paperimuodossa Ilmari Laakkoselle (sisäinen posti tai päivystysaikana huoneeseen 6535)  Sisältö  Kansisivuun kurssin, vastaavan opettajan ja opiskelijan tunnistetiedot  Harjoitustyön aihe/sisältö,  Rakenteellinen/tekninen suunnitelma toteutuksesta,  projektissa käytettävät materiaalilähteet  ja työaika-arviot (ryhmätöissä kaikkien tekijöiden osalta).

Väliraportin palautus  Palautettava mennessä  PDF-muodossa sähköpostitse tai paperimuodossa Ilmari Laakkoselle  Kaikki harjoitustyössä valmiina olevat tiedostot stimpy nimiselle palvelimelle  \\stimpy\mmedia-harkat\03-04 \\stimpy\mmedia-harkat\03-04  Kerrotaan mitä tähän mennessä on tehty ja millä aikataululla harjoitustyö on tarkoitus tehdä loppuun.  Tehdään vain jos harjoitustyön lopullista versiota ei ole palautettu

Harjoitustyön palautus  Palautettava mennessä  PDF-muodossa sähköpostitse tai paperimuodossa Ilmari Laakkoselle  Kaikki harjoitustyössä käytetyt tiedostot stimpy nimiselle palvelimelle  \\stimpy\mmedia-harkat\03-04 \\stimpy\mmedia-harkat\03-04  Jos työ ei toimi sellaisenaan palvelimen levyltä niin linkit toimivaan työhön palvelimelle jossa sitä ajetaan  CD-ROM/DVD työ palautetaan lisäksi toimivana CD- tai DVD-levynä.