Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kestävä käyttö kalavedenhoidon ja kalastuksen järjestämisen perusteena KKL 2011.
Advertisements

FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
konsernin johtamisjärjestelmä
PÄÄTAVOITE: Maamme kunnissa, palvelualueilla ja maakunnissa vallitsee hyvinvointijohtamisen kulttuuri, joka perustuu aktiivisesti toimiviin hyvinvointirakenteisiin.
Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Vastauksia 19 kpl. Keskiarvo:
MAKO TOIMEENPANOSUUNNITELMATYÖ JA TOIMINTAMALLI Tiina Harjunpää.
MARITIME AFFAIRS & FISHERIES Euroopan Meri- ja Kalatalousrahasto (EMKR)
Janne Peräkylä Sosiaali- ja terveysministeriö HYVINVOINTIPALVELUT JA KUMPPANUUSYHTEISÖT.
Keskustelutilaisuus hedelmöityshoitotoiminnasta Jussi Holmalahti, FaT Johtaja Valvira.
Elinkeinokalatalouden strategian ja toimintaohjelman valmistelu
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
Mikä on arvioinnin rooli ohjelmatyössä Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Eero Pehkonen.
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus
Maaseuturahasto Satakunnassa
MANNER-SUOMEN MAASEUTURAHASTO
Valtion aluehallintouudistus - Onko palapeli valmis?
EAKR-toimenpideohjelmat Tilannekatsaus kevät 2014 Pohjois-Suomen EAKR-seurantakomitean kokous Kokkola, TEM/Alueosasto Rakennerahastoryhmä.
Itämeri –strategia ja toimenpideohjelmat - mitä uutta odotettavissa Itä-Suomen EAKR – toimenpideohjelman seurantakomitean kokous Kajaani, Neuvotteleva.
Miten vaikuttavuudesta puhutaan? Pirjo Hiidenmaa Suomen Akatemia.
EU-Aluepolitiikka Rakenne- toimenpiteet Agenda Euroopan aluekehitysrahasto Tehtävä: “myötävaikuttaa alueellisen epätasapainon poistamiseen.
Maaseudun kehittämisyhdistys ry Rauman seudun ja Vakka-Suomen 7 kunnan alueella toimiva leader-ryhmä, johon kaikki voivat liittyä jäseniksi!
Oppisopimuskoulutuksen laadunhallintaa oppisopimuskoulutuksen järjestäjän toimesta Tuula Hoivala, Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Sosiaaliturvan ABC toimittajille Kela lainsäädännön toimeenpanijana
AMMATTIKALASTAJA PALVELEE SUOMALAISTA KULUTTAJAA. YRITTÄJÄ LUONNON EHDOILLA Liton vuosikokouksen hyväksymä strategia elinkeinolle SUOMEN AMMATTIKALASTAJALIITTO.
Pohjois-Savon ELY-keskus Euroopan kalatalousrahasto Pohjois-Savossa Tuleva ohjelmakausi Pohjois-Savon maakunnan yhteistyöryhmä
Kalatalouden tulevaisuuden mahdollisuudet
Alueellinen kilpailukyky ja työllisyys – tavoite Pohjois-Suomen toimenpideohjelma EAKR Terttu Väänänen Aluekehityspäällikkö Pohjois-Pohjanmaan.
Juha Pulliainen Etelä-Savon ELY-keskus Etelä-Savon maaseutupäivä Mikkeli
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Työ- ja elinkeinokeskus 1 Työ- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) 15 kpl Suomessa Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) 200 toimipistettä Suomessa.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Julkisen hallinnon yhteinen tuki- ja ylläpitotehtävien eAMS-malli Christian Jämsen
Johtaja Leila Helaakoski Pohjois-PohjanmaanTE-keskus EAKR-seurantakomitea
NYKYTILAN KUVAUS Maaseudun kehittäminen
Uudistutaan yhdessä -seminaari
Euroopan yhteisön direktiivien ja säännösten vaikutukset ja yhteensovittaminen Suomen merialueilla
Euroopan meri- ja kalatalousrahasto Innovaatio-ohjelmat
POKAT 2021 maakuntaohjelman valmistelu
Henkilökunta Tavoitteet Visio Lapsi Laadukas vaka, eo, po Vanhemmat
Sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio- ja palvelutiedon hallinta
Sisä-Suomen kalatalousryhmä
Meri- ja kalatalousverkosto
Maakuntaliiton toiminta
Maakuntauudistuksen valmistelu Pohjois-Karjalassa
Sote-tieto hyötykäyttöön -strategia 2020 ja sen toimeenpano - Kori 3: Tiedon jalostaminen ja tiedolla johtaminen.
Maakuntauudistus Pohjois-Karjalassa
AUTTAMISSYSTEEMIT ASIAKKAIDEN JA PERHETERAPEUTTIEN SILMIN
TE-keskus kalastuksenvalvojana
Ylijohtaja Asiakkaat ja sidosryhmät
Tiedon hyödyntämisen verkostotyöpaja avaus
JOHTAJA STRATEGIAT JA JOHTAMINEN TE-johtaja Jarmo Pirhonen
Ylijohtaja Asiakkaat ja sidosryhmät
Kalastuksen ja kalataloushallinnon tulevaisuus
Tulevalla maakunnalla mahdollisuus parantaa maaseudun elinvoimaisuutta
Tiedolla johtamisen kokonaisuus
Yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut
Kestävää kasvua ja työtä Suomen rakennerahasto-ohjelman toteumakatsaus
Euroopan meri- ja kalatalousrahasto Rahoituksen kriteerit
Kalasta elinkeinoja ja hyvinvointia
Hyvinvointijohtamisen rakenteet
Kainuun ELY-keskus ja TE-toimisto
Kalasta elinkeinoja ja hyvinvointia
Rautatiealan sääntelyelimen sidosryhmätilaisuus
Maaseuturahasto Leader
Sote-uudistuksen toimeenpano
Vastuullinen vapaa-ajankalastus
Vaikuta lähivesiin – vesistökunnostusseminaari
Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto ja osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta on nyt Ruokavirasto.
Kalastuksen innovaatio-ohjelma, Blue Products Ohjelman tavoitteet:
Lisäarvotuotteita vähäarvoisista kalalajeista ja niiden sivuvirroista Kalastuksen innovaatio-ohjelma Blue Products Ohjelman päätavoite on aikaansaada.
Esityksen transkriptio:

Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui? Kalafoorumi – kala-alan ajankohtaispäivä 20.3. 2015 Turku, Scandic Julia ELY- keskus kalatalouspäällikkö Kari Ranta-aho 20.3. 2015

1.1. 2015: Kolme kalatalousELYä

Vaikuttavuus, vaikuttavuustavoitteet ja toimenpiteet

Mitä odotuksia meillä on, mitä me teemme toisin Mitä odotuksia meillä on, mitä me teemme toisin? Mitkä resurssit käytettävissä? Tieto toimialan järjestöjen tavoitteista Hyvä perustietoaineisto eri käyttöpoliitikoista sekä kalavesien käyttäjäryhmistä rannikko- ja merialueella Tieto ja ymmärrys elinkeinokalatalouden strategisista tavoitteista ja toimialan arvoketjusta Ymmärrys elinkeino- ja ympäristöpolitiikan riippuvuussuhteesta Tieto käyttötarpeista ja käyttäjäryhmien toiveista, jotta voidaan ohjata ja suunnitella sidosryhmien kanssa parempaa vesien käyttöpolitiikkaa Yhteistyökyky ja halu rakentaa kumppanuuksia kun omat resurssit eivät riitä kaikkeen

Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö, Kestävyys ja vastuullisuus 1.Kalavesien käyttöpolitiikka: Strategiset tavoitteet huomioiva toimeenpano Kalavarat kansalaisten hyvinvointi, työpaikat, harrastusmahdollisuudet Kalastuslain toimeenpano: säätely ja valvonta Kalavesien hoito ja kunnostus: Vesien- ja merenhoidon tp-ohjelma Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö, Kestävyys ja vastuullisuus Tulos- ja vaikuttavuus-tavoitteet Resurssit htv Vapaa-ajan kalatalouden edistäminen Kalatalous-aluetoiminta Prosessi-kuvaukset Lausunnot, tarkkailut, kalatalous-maksut Kalatie- ja vaelluskala-strategia Asiakkaat Hyvät hallinto-palvelut ja viestintä Ristiriitojen ennakointi ja sovittelu

2. Elinkeinopolitiikka: Strategiset tavoitteet huomioiva toimeenpano Kalatalouden toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn turvaaminen Alan sisäinen ja ulkoinen yhteistyö Kestävyys ja vastuullisuus Koulutus ja viestintä Tehokas hallinto, seuranta : Yritystuki- ja hankepäätökset, tekninen tuki Resurssit htv Tulos- ja vaikuttavuus-tavoitteet Sininen biotalous Prosessi-kuvaukset EAKR- yhteistyö Elinkeinokala-talouden tp-ohjelma Laadukkaat elintarvikkeet, työpaikat, asiakaslähtöi-syys Maakunta-ohjelmat Asiakkaat EU maaseutu-rahasto Ruokaketju-ja LEADER-yhteistyö Kalatalouden toiminta-ryhmät Tiedonkeruun rahoitus LUKE

3. Kalastuksen valvontapolitiikka: Strategiset tavoitteet huomioiva toimeenpano Seuraamus- ja valvontajärjestelmän toimeenpano LIS- järjestelmän ylläpito (SLO) Yhteistyö Tullin kanssa Itämeren kiintiölajeja koskevan kalastuksen saalisseuranta (rekisterit, eLogbook) JDP ja EFCA Itämeren kalastuksen valvontaa, koulutusta ja riskiarviointia koskeva yhteistyö Kalastus- ja vesiviljelyalukset: Rekisterijärjestel-män ylläpito Resurssit htv Tulos- ja vaikuttavuus-tavoitteet Valvonta- strategian laadinta Ajantasainen tiedotus ja koulutus Prosessi-kuvaukset Asiakkaat EU:n yhteisen kalatalous- politiikan (YKP) valvonta-asiat Yhteistyö MAVIn ja Rajavartio-laitoksen kanssa Kalakantojen kestävä hyödyntäminen Tiedonkeruun rahoitus LUKE Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö Ammatti-kalastaja-luokitukset Kalakauppa- ja vesiviljelyrekisteri

Kalatalouspalvelut-yksikkö VARELY/E-vastuualue Organisaatio 20.3.2015 versio Kalatalouspalvelut-yksikkö Verkostojen johtaminen Vuorovaikutus Innovaatiot Asiakkuus Tietohallinto Viestintä Kalavarat Sininen biotalous EU kalastuksen valvonta