ENKELIT.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JOULUINEN TIETOVISA JOULUVISA JOULUINEN TIETOVISA.
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Muistoissa....
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Onneni on olla Herraa lähellä
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
[TURVAPELI] T.E.H.O. A-LOI-TA VA-LIT-SE POL-KU-SI 1.PÄI-VÄ LII-KEN-TEES-SÄPÄI-VÄ LII-KEN-TEES-SÄ 2.VAA-RO-JEN POL-KUVAA-RO-JEN POL-KU OH-JEET.
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
VARHAINEN PUUTTUMINEN
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Pieniä hetkiä.
501 Kuule, Isä taivaan Kuule, Isä taivaan, pyyntö tää: Auta, ettei kukaan yksin jää. Katso, Isä, lasta kärsivää. Siunaa koko maailmaa.
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Kesäpäivä Kangasalla.
Kiitos sulle Jumalani.
ROT
Jesuksen lapsuus.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Tapahtukoon sinun tahtosi
JEESUKSEN LAPSUUS.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
1 Kielioppi Ssu112 Harjoitustehtäviä ) Etsi seuraavasta tekstikatkelmasta kaikki tapaukset, joissa sanavartaloon on liittynyt suffiksin i.
Matkalla.
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Ee-tu E-tap-pi e-sit-te-lee
Ee-tu E-tap-pi e-sit-te-lee
Ee-tu E-tap-pi e-sit-te-lee
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
Suomi 1B Maanantai 29. elokuuta 2016.
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
Lapsuuden Usko.
A-VA-RUUS Sakari Koistinen.
:,: Tänään kasvaa meille
Kansa joka tänäänkin vaeltaa
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
elokuun virtuaalivesijumpat
Titel: Quelle: Übungsart: Titel: Quelle: Silben 2 Buchstaben
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Esityksen transkriptio:

ENKELIT

POH-DI-TAAN YH-DES-SÄ: MIL-LAI-NEN TUN-NEL-MA TAU-LUS-SA ON? MI-TÄ MIE-LES-TÄ-SI LAP-SET A-JAT-TE-LE-VAT? MI-TÄ LAP-SET MIE-LES-TÄ-SI SA-NO-VAT TOI-SIL-LEEN? MI-TÄ EN-KE-LI MIE-LES-TÄ-SI VOI-SI SA-NO-A LAP-SIL-LE?

SO-PII-KO KU-VAAN SA-NA? EN-KE-LI TUR-VA PEL-KO KAU-NIS YS-TÄ-VYYS VIE-RAS HUO-LEH-TI-MI-NEN KIEL-LET-TY SIS-KO JA VE-LI VI-HA SUO-JE-LE-MI-NEN

POH-DI-TAAN YH-DES-SÄ: MI-TEN EN-KE-LIT E-RO-A-VAT TOI-SIS-TAAN? MI-KÄ EN-KE-LI-KU-VA ON SI-NUS-TA MIE-LEN-KIIN-TOI- SIN? MIK-SI?

1. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. SUOJELUSENKELI   1. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka, ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy, vaan ihana enkeli vieressä käy. 2. On pimeä korpi ja kivinen tie ja usein se vielä niin liukaskin lie. Jo lapsikin helposti langeta vois, jos käsi ei enkelin kädessä ois, jos käsi ei enkelin kädessä ois. 3. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. Oi laps’, ethän milloinkaan ottaa sä vois, sun kättäsi enkelin kädestä pois, sun kättäsi enkelin kädestä pois. SÄV. J.P. HANNIKAINEN SAN. IMMI HELLÉN Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=0fEANgRiUDE

1. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää:   1. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää: enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää. 2. Tahtoisin toivoa sinulle, mitä en itse voi antaa: saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissään kantaa 3. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää: enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää. SÄV. PETRI LAAKSONEN SAN. ANNA-MARI KASKINEN

VIRSI 21: ENKELI TAIVAAN   1. Enkeli taivaan lausui näin: Miks hämmästyitte säikähtäin? Mä suuren ilon ilmoitan maan kansoille nyt tulevan. 2. Herramme Kristus teille nyt on tänään tänne syntynyt, ja tää on teille merkiksi: seimessä lapsi makaapi 10. Nyt Jumalalle kunnia, kun antoi ainoon Poikansa. Siit enkelitkin riemuiten veisaavat hälle kiitoksen SÄV. Saksassa 1539 SAN. Martti Luther 1535. Suom. Hemminki Maskulainen virsikirjaan 1605. Uud. Elias Lönnrot 1867, Julius Krohn 1880.

VIRSI 88: LENSI MAAHAN ENKELI 3.Jeesus, taivaan kuningas, kuolon vallan voitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti. 4. Niin kuin taivaan enkeli mekin iloitsemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme. . 1. Lensi maahan enkeli, joutuisampi tuulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta.  2.  Kivelle hän istahti, puhui iloisesti: Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. SAN. Säk. 1–3 Jaakko Haavio 1961. Säk. 4 Niilo Rauhala 1979. Virsikirjaan 1986.. SÄV. Kaarlo Voipio 1960 Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=7nBdHV-OlAE

ILOISTA KOULUPÄIVÄÄ!