Keuruun kaupunki 2006 Maakunnallinen kunta- ja palvelurakenne –seminaari 6.6.2007 Keuruun seutukunta Timo Louna Kaupunginjohtaja, Keuruun kaupunki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TtL, Seutukuntajohtaja Kirsti Ylitalo
Advertisements

SEUTUTERVEYSKESKUKSEN HALLINTOVAIHTOEHDOT Reijo Räsänen
Kuntamarkkinat Helsinki
Puitelaki ja sen tulkinta - oikeudellista tarkastelua
Henkilöstöä koskevat kirjaukset muissa yhdistymissopimuksissa, Salo ja Kouvola UusiKunta- henkilöstöryhmä.
Olli-Pekka Salminen kaupunginsihteeri
FinELib 10 vuotta Kuntarakenteen muutoksesta kirjasto- ja tietopalvelujen kannalta Kristiina Kontiainen Etelä-Suomen lääninhallitus.
SOSIAALITOIMEN TIETOTEKNOLOGIAN KEHITTÄMINEN KUUSIOKUNNISSA (Alavus, Kuortane, Töysä, Lehtimäki, Ähtäri) Päivi Niiranen
Toimialaorganisaatio
Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue •1• Järvi-Pohjanmaan kunnat Alajärvi, Soini ja Vimpeli siirtävät palvelujen tuottamisen kuntien yhteisiin.
Seututekpa Ilkka Ojala Toimitusjohtaja Tampereen Tilakeskus UKK-Instituutti
1 JORMA KILPELÄINEN KJ, JÄMSÄNKOSKI MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon.
Helsingin seutu 2050, visiotyön jatkon tulokset Laituri, Helsinki Rolf Paqvalin kaupunginjohtaja,
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen uudessa terveydenhuoltolaissa ja kuntien ja sairaanhoitopiirien yhteistyössä – sisäistetäänkö salutogeneettinen.
Jyväskylä Keski-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneselvitys Integraatioseminaari Pauli Partanen, valtuuston puheenjohtaja.
Sakari Möttönen Mikael Palola
Itä-Suomen huippukokous Itä-Suomen sairaanhoitopiirin perustaminen (”ISER”) Projektipäällikkö Seppo Tuomola, ISER –hanke
Suunnitelma paperittomasta kokouskäytännöstä koko luottamushenkilöhallinnolle Kaupunginhallitus
Perusturvalautakunta liite nro 5
Väli-Suomen Ikäkaste Pohjalaismaakuntien vanhustyön kehittämiskeskus Päivi Niiranen Projektikoordinaattori.
KU-selvitys Demokratiamallit Järvenpää-talo.
KUNTA- JA PALVELURAKENNE UUDISTUU
MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE-
Hallituksen sote- linjaukset kehysriihessä
Kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta Paras/Paketti-hankkeen johtoryhmä UusiKunta-hanke esiselvityksestä varsinaiseen selvitykseen? kaupunginjohtaja.
AHJO Helsingin sähköinen asianhallinta- ja päätöksentekojärjestelmä 13
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
1 Hannu Javanainen MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon ja siihen.
Yhteistoimintalaki ja Yt:n organisointi
Antero Alenius Sastamala vai Punkalaidun Kuntalaiset
1 Pertti Parkkonen, kh pj, Laukaa MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon.
1 Hannu Pirkola, kaupunginjohtaja, Saarijärvi MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon.
MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE-
MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNESEMINAARI Sairaanhoitopiirin johtaja Timo Kunttu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI Terveyteen tiedolla, taidolla.
KESKI-SUOMEN LIITTO Sepänkatu 4, Jyväskylä ALUEHALLINNON UUDISTAMISHANKE SEKÄ KUNTA- JA PALVELURAKENNEUUDISTUS MAAKUNTAVALTUUSTON.
Tähän tarvittaessa otsikko Vanhusten lääkehoidon periaatteista Äänekosken vanhusneuvosto Tapio Tammela, ylilääkäri.
Ohjausryhmä , liite 2 Kuntien loppuraporttilausunnot.
UusiKunta-selvityksen viestintä Henkilöstöryhmä Tiedottaja Sini Saares.
Oulaskankaan yhteistoiminta alue Alustava toimintasuunnitelma 02/2007 – Vaihe 1 esiselvitys Vaihe 2 yhteistoiminta- alueen suunnittelu Vaihe.
KAUSTISEN SEUTUKUNTA Esittely SEUTUVALTUUSTO Petri Jylhä.
1 Veijo Koskinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Jyväskylän kaupunki MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA.
Jaana Simola UusiKunta – Lahden seudun kuntarakenneselvitys Johtoryhmä Heinola.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Yrjö Lahtinen, Teija Mikkola1 Suurten kaupunkien ja koko maan väestö (ikäryhmittäin )
Taitaja-tapahtuma 2016 Taitajat framilla –seminaari
KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto Kokkola, Kannus, Kaustinen, Kruunupyy, Halsua, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli.
Kaikki käyttävät sosiaali- ja terveyspalveluita, mutta missä palvelut määritellään? Antti Kuopila Erityisasiantuntija Kuntaliitto
Etelä-Savon maakuntauudistus – valmistelutyöryhmät
Hallinnon uudistus Väliraportin tulosten yhteenveto ja jatkotoimenpiteet Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen Hallituksen iltakoulu
LOHJAN KAUPUNGIN UUSI ORGANISAATIO Uudet ideat siirretty hallintosääntöön Alueiden johtokunta
Sosiaali- ja terveydenhuolto viidelle sote-alueelle
Kunta- ja sote -uudistus hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tulevaisuuden näkymät alueella
-Yksi kuntamuoto: KUNTA
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
ARAVAKIINTEISTÖYHTIÖIDEN PERUSTIEDOT 2008
eArkisto – kysymyksiä vailla vastausta
Kuntayhtymän valtuusto Kuntayhtymän hallitus
-Yksi kuntamuoto: KUNTA
-Yksi kuntamuoto: KUNTA
Yhteistoiminnan mallintaminen
ARAVAKIINTEISTÖYHTIÖIDEN PERUSTIEDOT 2008
A) Nykyinen luottamushenkilöorganisaatio
Keski-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneselvitys
Sakari Möttönen Mikael Palola
Maakuntauudistuksen valmistelu Keski-Pohjanmaan maakunnassa
ICT –ympäristön yleiskuvaus
Salon kaupunki Kuntaliitos
Sote-uudistuksen toimeenpano
TERVEYDENHUOLTOLAKI HUS-SAIRAANHOITOPIIRIN NÄKÖKULMASTA 27. 9
Esityksen transkriptio:

Keuruun kaupunki 2006 Maakunnallinen kunta- ja palvelurakenne –seminaari Keuruun seutukunta Timo Louna Kaupunginjohtaja, Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki 2006 YHTEISTOIMINTA-ALUE Perusterveydenhuolto Keuruun ja Multian perusterveydenhuollon palvelut järjestää tällä hetkellä Keuruun ja Multian terveydenhuollon kuntayhtymä. Kuntayhtymän toimialueella asuu noin asukasta. Keuruulla on seudullinen terveyskeskus, Keuruun Haapamäellä ja Multian kunnassa terveysasemat. Keuruu ja Multia ovat mukana seututerveyskeskushankkeessa. Parhaillaan hankkeessa on meneillään kuntien lausuntokierros seututerveyskeskuksen hallinto- ja rahoitusmallista. Hankkeen ohjausryhmä käsittelee kuntien lausuntoja

Keuruun kaupunki 2006 YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PALVELUITA Ympäristöterveydenhuolto Keuruun, Mäntän ja Vilppulan kunnat ovat perustaneet ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen Yhteistoimintaa kyseisellä alueella toteuttaa Keuruun kaupungin organisaatioon kuuluva Keurusselän ympäristölautakunta jossa on edustus yhteistoiminta-alueen kunnista. Keuruun kaupunki on esittänyt Multian, Virtain ja Ruoveden kunnille yhteistoiminta-alueen laajentamisesta näihin kuntiin. Yhteistoiminta-alueen laajentamisesta on keskusteltu myös Jämsän seutukunnan kanssa.

Keuruun kaupunki 2006 YHTEISTOIMINTA-ALUEIDEN SISÄISIÄ EROJA PALVELUKONSEPTISSA Perusterveydenhuollon palveluissa voi olla kuntakohtaisia eroja (esim. laitoshoito) Ympäristöterveydenhuoltoon kuuluu ympäristö- ja terveysvalvonta sekä eläinlääkintähuolto. Palveluiden osalta voi olla kuntakohtaisia eroja.

Keuruun kaupunki 2006 PALVELUIDEN JÄRJESTÄMISEN MALLIT Perusterveydenhuollossa tällä hetkellä Keuruun kaupungin ja Multian kunnan perusterveydenhuollon kuntayhtymä. Seututerveyskeskushankkeen organisoinnissa on ollut vaihtoehtoisina malleina kuntayhtymä, liikelaitoskuntayhtymä ja isäntäkuntamalli. Keuruun kaupunginhallitus on valmis jatkamaan valmisteluita kuntayhtymä- perusteisen ja liikelaitoskuntayhtymäperusteisen hallintomallin mukaan. Ympäristöterveydenhuollossa ns. isäntäkuntamalli. Palveluiden järjestämismallien valinnassa olennaista on se, että palvelut kyetään tuottamaan kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Keuruun kaupunki 2006 RAJAT YLITTÄVÄ PALVELUIDEN KÄYTTÖ Kuntien rajat ylittävää palveluiden käyttöä tapahtuu pääosin Keuruun seutukunnan alueella (Keuruun kaupungin ja Multian kunnan välillä). Rajat ylittävää palveluiden käyttöä on Keuruun seutukunnan, Petäjäveden, Mäntän, Vilppulan ja Ähtärin kuntien välillä.

Keuruun kaupunki 2006 YHTEISTOIMINTA ERIKOISSAIRAANHOIDOSSA JA PERUSTERVEYDENHUOLLOSSA Erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välisessä toiminnassa keskeistä on kustannus- tehokkuus, palveluketjujen tarkoituksen- mukaisuus ja saumaton yhteistyö.

Keuruun kaupunki 2006 HENKILÖSTÖ MUKANA PARAS-HANKKEESSA Keuruun kaupungin johtoryhmä muodostaa PARAS-hankkeen projektiryhmän, joka valmistelee hankkeeseen liittyvät asiat kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle. Keuruun kaupungin johtoryhmässä on pysyvä henkilöstön edustaja. Henkilöstöjärjestöt osallistuvat hankkeeseen liittyviin valtuusto- seminaareihin. Henkilöstölle tiedotetaan hankkeen edetessä infotilaisuuksin ja yhteistyötoimikunnan kautta.

Keuruun kaupunki 2006 AMMATILLINEN KOULUTUS Keuruun kaupunki on jäsenenä Jyväskylän koulutus- kuntayhtymässä joka täyttää Paras-hankkeessa edellytetyn asukkaan rajan.

Keuruun kaupunki 2006 KUNTALIITOKSET Keuruun seutukunnassa ei ole tällä hetkellä vireillä eikä käynnissä kuntaliitos-selvityksiä.