Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.
Advertisements

Raimo Päivärinta Luokite-esitelmä.
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Akavalaisten työaikakäytännöt esimerkkejä jäsenliitoista
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
T AKU RY Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Riina Virkkunen Järjestö- ja kehitysvastaava.
YKSIN PIENIÄ - YHDESSÄ SUURI Vakava ry:n edut jäsenjärjestöille 1.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Kuumat oltavat? … kaikissa liemissä ei tarvitse kiehua itse.
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
STEKAn valtiosektori Puheenjohtaja Pasi Vallivuori GSM pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi.
SAK:n luottamushenkilöpaneeli ”Palkaton työ” Helmikuu 2012 N=1220.
Työhyvinvoinnin tekijät Akavan Erityisalojen työmarkkinatutkimusten tuloksia Tiivistelmädiat
Tehnyt:Juho ja Aaro. Jäsenedut 0 Työehtosopimus on tärkein ammattiliiton jäsenyyden tuoma etu. Sillä sovitaan mm. mitä työstä kuuluu maksaa.,
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Soili Hyvärinen Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry
VEERA EINOLA TEHYN OPISKELIJAYHDISTYKSEN PJ STTK-OPISKELIJOIDEN JOHTORYHMÄ, TYÖELÄMÄ & KANSAINVÄLISYYS KANSAINVÄLINEN OPISKELIJAYHTEISTYÖ.
EU-vaikuttaminen Suomessa
NEUVOTTELUORGANISAATIOT. Neuvotteluorganisaatiot KT Kuntatyönantajat on kunta-alan työnantajajärjestö. JUKO ry on julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
- työmarkkinoista, palkoista ja palkkaneuvotteluista
Ann Selin Parempi Suomi-seminaari Työntekijän asema tulevaisuuden työelämässä Puheenjohtaja Ann Selin.
YKSIN PIENIÄ – YHDESSÄ SUURI Vakava ry:n edut jäsenjärjestöille 1.
© Kustannusosakeyhtiö Otava Työmarkkinoiden sopimusneuvottelut.
STEKA RY TOIMII SOSIAALI-, TERVEYS- JA KASVATUSALOILLA TYÖSKENTELEVIEN JÄSENTEN AMMATILLISENA EDUNVALVOJANA Edunvalvontaa vuodesta 1947.
Tehtäväsiirrot ja palkkaus
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY Kohti kunnallisvaaleja 2012 Yksityisen sosiaalialan kunnallisvaaliteemat yhteiset pelisäännöt valvonnan toteuttamiselle tasaveroiset.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry Enni Räisänen Asiamies Palvelutoimialat, YTN.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry Toimitusjohtaja Harri Hietala Näkökulma työnantajaliitosta
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Sosiaalialan Työnantajat ry Sosiaalialan Työnantajat ry on yksityisen sosiaalialan etujärjestö työmarkkina- ja elinkeinoasioissa. Liiton jäsenenä on 1.
TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY. Jyty Jyväskylä ry Jyty Jyväskylä ry on kasvuhakuinen yhdistys ja varmistaa näin vahvan edunvalvonnan. Yhdistys.
Akavan hallitusohjelmatavoitteet Kuntiin vahva ohjaus – palveluiden pelastus.
Akavalainen neuvottelutoiminta AKAVA  talous- ja tulopolitiikka  yhteiskuntapolitiikka, verotus, sosiaalipolitiikka, koulutus, työvoimapolitiikka,
© 2010 Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry. Ammatillinen koulutus Suomessa 2015 toimitusjohtaja Petri Lempinen Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys.

1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Akava Työmarkkinakeskusjärjestö perustettu 1950 Järjestäytymisperiaate

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
 Työssä olennaisena osana journalistisia elementtejä  Työ tuottaa taloudellista tulosta  Hakijan omaan arvioon luotetaan.
Lapin yliopiston Työelämä- ja rekrytointipalvelut Palvelut opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
Tutustumme Kokoomukseen
Jäsenhankinta 2017.
TYÖEHTOSOPIMUS JA TYÖMARKKINAJÄRJESTÖT
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
YKSIN PIENIÄ – YHDESSÄ SUURI Vakava ry:n edut jäsenjärjestöille
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa Henkilöstökysymykset yhtiöittämisessä Toimitusjohtaja Vesa Laine
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Minä olen pro, yhdessä olemme Pro.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry

Taja Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry on valta- kunnallinen ammattiyhdistys. Edunvalvontaa jo 55 vuotta Yhdistys on perustettu vuonna 1957 nimellä Ylihoitajayhdistys. Nimi muutettiin kuvaamaan paremmin monipuolistunutta jäsenkuntaa vuonna 2001. Toimisto Helsingissä, Pasilassa Aluetoimistojen sijaan alueyhdyshenkilöt

Keskusjärjestö Taja kuuluu nimensä (terveystieteiden akateemiset) mukaisesti Akavaan, koska Akava on korkeasti koulutettujen palkan- saajien ja ammatinharjoittajien keskusjärjestö. Edunvalvontaa ohjaavat koulutustaso ja työntekijöiden asema työelämässä. 35 jäsenliittoa ja noin 550 000 jäsentä, joista yli 100 000 on opiskelijajäseniä. Akava on ainoa palkansaajajärjestö, joka kasvattaa jatkuvasti jäsenmääräänsä AOVA on Suomen toiseksi suurin opiskelijoiden edunvalvontajärjestö.

Jäsenet Yhdistyksen jäsenet ovat sosiaali- ja terveydenhuollossa toimivia johtajia ja asiantuntijoita Jäsenet ovat joko terveystieteiden maistereita tai muun maisteritutkinnon suorittaneita terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Myös opiskelijat ovat tervetulleita jäseniksi! Jäsenistä 60 % johtajia ja esimiehiä kuten osastonhoitajia ja eriasteisia ylihoitajia. Loput 40 % erilaisia asiantuntijoita: suunnittelijoita, projektityöntekijöitä, tarkastajia, tutkijoita, opettajia, professoreita ym.

Taja vaikutTAJAna Oman alan akateemisen johdon vahvistaminen (professuuri) Terveystieteilijöiden ammatti- identiteetin selkiyttäminen ja aseman vahvistaminen Ylihoitajanimikkeen säilyttäminen terveydenhuollossa Väestön terveydenhuoltoon vaikuttaminen Terveystieteiden maisteritutkinnon saaminen pääkaupunkiseudulle

Liittyminen Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsen- hakemuslomake kotisivuilla, www.taja.fi Työttömyyskassassa saavuttamasi etuudet (oikeus ansiosidonnaiseen) siirtyvät mukanasi uuteen kassaan kun vaihdat työttömyyskassaa kuukauden sisällä Jos olet opiskelija (työssä alle 18h/vko) voit vaihtaa kassaa vasta siirryttyäsi / palattuasi työelämään. Jos olet jo jonkin kassan jäsen ja tällä hetkellä opiskelija, niin säilytä nykyisen kassan jäsenyys ja vaihda Tajan kassaan ERKOon vasta siirryttyäsi pysyvämmin työelämään.

TAJAn jäsenmaksut 2012 Työssäkäyvä jäsen maksaa 1,2 % verotettavasta tulosta (max.39 €/kk) Opiskelijalle jäsenyys on ilmainen kunnes hän menee ansiotyöhön (18h/vko) ja liittyy työttömyyskassaan. Palkattomalta ajalta (esim. työttömyys, opinto-, virka-, vuorottelu- , vanhempain- ja hoitovapaalla) jäsenmaksu on 5 € / kk. Kannatusjäsenyys 55 €/vuosi.

Neuvottelujärjestöt JUKO ry eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Valtakunnallisena pääsopijajärjestönä vuodesta 1995 lähtien neuvotellut julkisen sektorin ja näihin verrattavissa olevien alojen akavalaisten virka- ja työehtosopimukset. (kvtes, valtio, yliopisto, PTY, TTL). HUOM! Tehyn asema Henkilöjäseniä yhteensä runsaat 200.000. JUKOn toimintaan kuuluu oleellisesti paikallisen tason edunvalvonta. Luottamusmiehet neuvottelevat työnantajien kanssa työpaikoilla ja avustavat jäseniä työ- ja virkasuhteen ongelmissa.

Neuvottelujärjestöt Yksityisen Terveyspalvelualan Unioni ry Neuvottelee yksityisen terveys- palvelualan työehtosopimuksesta EK:n Terveyspalvelualanliiton kanssa Luottamusmiehiä ja oikeus sopimuksen tulkitsemiseen Unionin jäseniä ovat STHL, STTHL, Talentia, JHL, Jyty ja Taja Tervetuloa Tajan jäseneksi!

Miksi kannattaa liittyä? Virka- ja työehtosopimukset Ammatillinen edunvalvonta Oikeusapu ja neuvonta Vakuutus työttömyyden varalta Vastuu- ja oikeusturvavakuutus (vain liiton kautta) Vapaa-ajan tapaturmavakuutus (myös ulkomailla) Lisäksi alennuksia Pohjolalta, Nordealta  ja Sampo pankilta sekä monia rahanarvoisia jäsenetuja liittyen mm. Matkustamiseen (Jasenedut.fi). Terveystieteiden portaali Pysyt ajan tasalla: Pro terveys -lehti, jäsentiedotteet, koulutus- ja jäsentilaisuudet Apurahat (Akava ja Taja, ehtona 2.v jäsenyys) Liitolla monipuoliset mahdollisuudet tukea jäseniään esim. työhyvinvointia tukevat verkostot

Kuka ajaisi asioitasi paremmin? Taja on valtakunnallinen yhdistys akateemisesti koulutetuille sosiaali- ja terveysalan edustajille. Jos toimit esimiestehtävissä, on järkevää, että kuulut eri ammatti- yhdistykseen kuin suurin osa henkilökunnastasi. Jäsenenä vahvistat akateemisesti koulutettujen asemaa! Jäsenkampanja marraskuun loppuun saakka.