Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Toimintaympäristö
Advertisements

Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
NUORILTA NUORILLE YHDESSÄ NUORTEN KANSSA
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
SEUTUTERVEYSKESKUKSEN HALLINTOVAIHTOEHDOT Reijo Räsänen
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
DRAIVI Primus Yritysten ja oppilaitosten yhdistäjänä.
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
Hapen BSC joulukuuAsiakasvaikuttavuusProsessitHenkilöstöResurssit PAINO- PISTEET JA TOIMEN- PITEET 1.Nuorisojärjestöjen ja nuorten toimintaryhmien toimintaedellytysten.
Ysiltä elämään Eväitä peruskoulun jälkeiseen elämään
Monikulttuurinen nuorisotyö Porvoon kaupunki Nuorisopalvelut
nuorisotyöntekijänä koulussa joka päivä
Lasten kilpailutoiminnan kehityshanke
Laajakaista kaikille -hanke Jyväskylä Keski-Suomen laajakaistahankkeen tilannekatsaus Tapio Saarinen Kehittämispäällikkö, ICT.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Nuorten Palvelu ry Archipelago-hankkeen esittely Nuoret nuorten tukena.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.
Oma tupa, oma lupa –hankkeen Road Show Mikä Road Show Kuntia vanhuspalvelulain toimeenpanossa tukeva Oma tupa, oma lupa -hanke päättyy Luovumme.
Hyvä vapaa-aika -kehittämis- ja tutkimushanke 2013–2017 Projektipäällikkö Eeva Ahtee Tutkija Anna Anttila Nuoriso-ohjaajat Mirkka Kesti-Helia & Jaakko.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
KESKI-SUOMEN LIITTO Sepänkatu 4, Jyväskylä TOIMIVAT TYÖMARKKINAT – OSAAJIA JA TYÖPAIKKOJA KESKI-SUOMEEN Rantasipi Laajavuori
Ruuti - nuorten vaikuttaminen Helsingissä. Ruuti-toiminnan päämäärä Jokaisella nuorella on vähintään yksi myönteinen kokemus vaikuttamisesta.
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
Nuorisoalan kehittäjä Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma Mikkelin ammattikorkeakoulu.
Nuorisovaltuustotoiminta ja nuorten osallisuus Suomessa
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
1 Pertti Parkkonen, kh pj, Laukaa MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Nuorten hyvinvoinnin ankkurit Lapissa -hanke ESR ja Lapin lääninhallitus Hallinnoija, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapset, nuoret.
Nuorisotilojen auditointi Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut 2014 Mikko Virta (Vaasa )
Nuorisopalveluiden tavoitetila
Tulevaisuutta rakentamassa -alueelliset järjestöpäivät TERVETULOA.
Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva.
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Kalajoen Seutu Seutu tehdään sydämellä.. Kalajoen Seutu Perustettu 1997 Julkaisija Printtimedia Kalajoen Seutu Oy Kalajoen ja Himangan paikallislehti.
Maakuntajohtaja Anita Mikkonen
1 Veijo Koskinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Jyväskylän kaupunki MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA.
LAHDEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT Alue- ja kouluyhteistyötä 2012.
Uudenkaupungin lukiosta valmistuneiden ylioppilaiden SIJOITTUMISTIETOJA Opinto-ohjaaja Mirja Niiranen Uudenkaupungin lukio
- Osallistuvan median menetelmien ja työkalujen kehittämishanke.
Noodi yhteisöllinen käsikirjoitustyökalu osana Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä yleisötyövastaava Mirja Neuvonen/ HKT dramaturgi-opettaja Emma.
 Vaaleilla valitaan Sastamalaan 21-jäseninen Nuorisovaltuusto toimikaudeksi  Nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan.
N UORISOLAIN 8 §: N EDELLYTTÄMÄ NUORTEN OSALLISTUMINEN JA KUULEMINEN KUNNISSA Peruspalvelujen arviointi
Työ elämään 2015 nuorten ammatti- ja kesätyötreffit Ti klo Oulun kaupunginteatterilla Kaarlenväylä 2, Oulu.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Nuorten näköistä toimintaa Espoossa KOPPI Kohti kuntouttavampia työelämäpalveluita –hanke Projektisuunnittelija Hilla-Maaria Sipilä Tampere.
Nuorisotyö Oulussa kouluissa. Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön.
Avustajatoiminta, ammatillisella koulutuksella osaamista työelämään - hanke VETERAANINEUVOTTELU Keuruun kaupunki Kirsi Valkonen, projektipäällikkö.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Työpajakeskustelu nuorille
Etsivä nuorisotyö Ohjaamoissa – seminaari Mikkeli 9. 2
Liikkuva koulu alueseminaari Kuortane
Aloitekanava.fi Nuorten verkkodemokratiapalvelu
Eveliina Karjalainen.

Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
Tavoitteet Tarjota nuorelle myönteisiä kokemuksia, kivaa tekemistä ja kavereita Tukea nuoren kasvua ja vahvistaa luottamusta omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa.
NUORISOVAALIT
Osallisuuden ja osallistumisen edistämistä Lahdessa ja nuorisopalveluissa Oulun Kanuunaseminaari
Toivakka Ikääntyneiden palvelut
Asiakasraati Lapsen vasu
NUORILTA NUORILLE!.
Lohja Janiina Mieronkoski, RIKU
Kunnallisen nuorisotyön Osaamiskeskus Kanuuna
Pohjustusta LogBookin käyttöönotolle kunnallisessa nuorisotyössä
SUMU RYHMÄ – SURUSSA MUKANA
Katinkulta MTK Pohjois-Suomi Sirpa Laitinen
Esityksen transkriptio:

Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe

- Nuorten ylläpitämä ja ideoima verkkojulkaisu. Aiheet nuorten itse valitsemia - Ilmestynyt vuodesta 2000 lähtien - Kuka tahansa 13–20 –vuotias nuori voi tuottaa juttuja -Nuorista valittu päätoimittaja ja varapäätoimittaja -Lehdessä julkaistaan myös videoita ja ääntä (hanke seudulliseksi monimediajulkaisuksi alkoi syksyllä 2007) - Nuorisotyöntekijät tukena ja apuna. Ylläpitäjänä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut

-Toimitukselle pressipassit ja vapaa pääsy sopimuksen mukaan mm. Jyväskylän kaupunginteatteriin, elokuvateatteriin, Tanssisali Lutakkoon, Jyväskylä Sinfonian konsertteihin, festareille ja muihin tapahtumiin. -Toimituksille järjestetään koulutuksia, leirejä ja tutustumismatkoja - Vapaaehtoista harrastustoimintaa, jossa opitaan tekemällä ja pohditaan siinä sivussa mediaa kriittisesti

-Paikallistoimitukset voivat kokoontua ja toimia esim. nuorisotiloilla ja kouluissa -Yhteistyö aloitettu seudun paikallislehtien ja esimerkiksi sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa - Monimediahankkeen myötä koulutuksia nuorille, nuorisotyöntekijöille ja nuorten parissa toimiville -Painovirhettä kehitetään 2008 – 2009 osallisuus –ja vaikuttajaryhmien äänitorveksi, jotka saavat näkyvyyttä Painovirheen ja sen yhteistyötahojen avulla

Nuorten vaikuttamiskanava - nettilehti Painovirhe ( ) "Nuorten vaikuttamiskanava - nettilehti Painovirhe" -hanke sai avustusta Länsi- Suomen lääninhallitukselta € alueellisesta nuorisotyön kehittämisrahasta. Hanke käynnistyy syksyllä 2008 ja jatkuu vuoden 2009 loppuun. Painovirheestä kehitetään ensisijainen media nuorten omaehtoiselle toimittamiselle ja hankkeen yhdeksän kunnan nuorten osallisuus- ja vaikuttajaryhmille tiedotus- ja mielipidekanavaksi. Osallisuusryhmät ja vaikuttamisesta kiinnostuneet nuoret hyötyvät Painovirheen yhteistyöstä medioiden kanssa, säännöllisistä mediatiedotteista ja markkinoinnista sekä maksuttomista koulutuksista. Painovirhe antaa edelleen mahdollisuuden yksittäisille nuorille julkaista verkossa taidetta, kirjoituksia, videoita ja ääntä.

Nuorten vaikuttamiskanava – nettilehti Painovirhe –hankkeen myötä tehdään markkinointi- ja tiedotusvierailuja seudun osallisuusryhmien ja oppilaskuntien kokouksiin sekä yläkouluille ja nuorisotiloille. Hankkeen myötä tarjotaan sisällöllistä ja teknistä koulutusta sekä ryhmille että yksittäisille nuorille. Hakijana hankkeessa on Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja keskeisinä toimijoina ovat Hankasalmi, Jyväskylän kaupunki, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Keski-Suomen Elokuvakeskus.

Yhteystiedot: Nettilehti Painovirhe Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut Väinönkatu 6, 2 krs Jyväskylä Projektisihteeri Esa Linna p tekstiviestit