Smoke & Odor Controller

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Huoltovapaata ikkunaa tai ovea ei ole!!! Ikkunoiden sekä ovien tarkistukset ja huoltotoimet pitäisi suorittaa vähintään 5 vuoden välein. Se on edullinen.
Advertisements

Puimuri - kaava.
Maanrakennus.
ENTERPRISE SEARCH Toteutustekniikka Mikko Uusitalo Tampereen ammattikorkeakoulu.
Puimuri - kaava.
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Sensing the Web 2. lokakuuta, 2007Puh: Petteri Hannonen
O3 Well purifier Puhdistaa avokaivosi tehokkaasti käyttäen luonnon menetelmiä veden puhdistuksessa. Crystal Air O3 Well purifier puhdistaa kaivosi veden.
ILMANSAASTE – PLANEETTAMME ONGELMA Astma, allergiat, keuhkolaajentuma, keuhkoputkentulehdus, syöpä, sydäntaudit… Viimeisen 10 vuoden aikana sairastuneiden.
Fysiikan ja kemian perusteet ja pedagogiikka Kari Sormunen Kevät 2012
Kemiaa pyykinpesussa.
Pesuaineet Pesuaineissa on tensidejä, eli aineita, joissa on pitkä, vettä hylkivä hiiliketju, ja veteen liukeneva hiili, ja –happiatomeista koostuva negatiivinen.
Atte Järvinen Julia Martikainen Jani Grönlund
tarinaa virrasta ja jännitteestä
 Eri laitteiden sähkötehoja Eri laitteiden sähkötehoja  Pöytätietokone on joka neljännen kerrostalokodin sähkösyöpöin laite. Tuoreen tutkimuksen mukaan.
14 websuunnitteluvinkkiä!
UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd
Miksi turhaa altistumista matkapuhelimen säteilylle tulee välttää?
Ympäristöterveys.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Kuusamon kunnan tietohallinto
luonnontieteellinen tausta
Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)
Merlinin ylläpito-organisaatio Asiakaspalvelu (help desk) Palvelukeskus (tuotanto)
tarinaa virrasta ja jännitteestä
Alumiinin pintakäsittely
JavaStation haastaa PC:n oppilaitoksissa Pasi Häkkinen TTKK/DMI/Hypermedialaboratorio Multimedian monet muodot, Tampere-talo.
Tutkijan identifiointi - kansallisen tason toteuttamisvaihtoehdot CSC:n toteuttama esiselvitys OKM:n toimeksiannosta Hanna-Mari Puuska CSC – Tieteen tietotekniikan.
OH – ja H+ -ionit löytävät toisensa
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
4. Hapan ja emäksinen Luetellaan
Valoa kohti | Kevätauringossa on kiva kuvata Vasta-aurinko heijastavat pinnat (suodatus) Mikko Laaksonen olisi Osa 1/2.
Ilmakehä suojaa elämää
VTT Technical Research Centre of Finland August 2007Jukka Hietaniemi Senior Research Scientist, VTT Fire Safety Engineering KOTIEN SUOJAAMINEN TULIPALOILTA.
Oma Nimi Tilaisuuden nimi Pvm Paikkakunta. Mikä on VALO-CD? Kohderyhmä: tavalliset suomalaiset ihmiset Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista/7 Sisältää.
Elinympäristömme tärkeitä aineita Vettä tarvitaan elämiseen. Suomalaisen vedenkulutus on keskimäärin 155 litraa vuorokaudessa. Saastunut juoma- ja käyttövesi.
Ongelmaperustainen oppiminen peruskoulussa Kemian opetuksen päivät Jyväskylässä Helena Muilu FL Kemian ja fysiikan lehtori Yläkoulun rehtori,
JOPOX YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin.
Elintarviketilojen puhtaanapito OMAVALVONTA Päämääränä on laadunvarmistus ja elintarvikelainsäädännön määräysten ja ohjeiden noudattaminen.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi Sisäilman määritelmä Sisäilma on sisätiloissa hengitettävä ilma, jossa ilman perusosien lisäksi saattaa olla eri.
SUOMESSA FinStudio. Etuudet: Äänieristeenä (ravintolat, ym) Palamaton Hyvä akustiikka (studiot) Väri ei muutu tai haalistu Valmistettu ekoloogisista raaka-
ILMAN EPÄPUHTAUDET Lähteet, torjunta, mahdolliset terveysvaikutukset.
BI1 - Eliömaailma.
Hapot Kaikki hapot sisältävät vetyä. Happoja: suolahappo HCl rikkihappo H 2 SO 4 typpihappo HNO 3 Happo hajoaa vedessä ioneiksi: HClH + + Cl -
Innovaatioprojekti XX00BH Ilma-ilmalämpöpumppujen toiminnan demonstraatioympäristö Rasmus Metso, Tomi Pitkänen, Joonas Färdig.
Innovaatioprojekti XX00BH Ilma-ilmalämpöpumppujen toiminnan demonstraatioympäristö Rasmus Metso, Tomi Pitkänen, Joonas Färdig.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Valviran ja sairaaloiden lääkintälaitehuollon yhteistyön kehittäminen
SÄHKÖ FY61 TNE Mitä sähkö on ja missä sitä tarvitaan?
Liisa Ollikainen-Paananen /H2913SA MAMK/Savonlinna
Microfleece - takki Logo rinnassa Naisten ja miesten malli ja koko
Kemiallinen analyysi Kemiallisella analyysilla tarkoitetaan kemiallisin tai fysikaalisin keinoin tapahtuvaa tutkittavan aineen koostumuksen määrittämistä.
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
Rakennekaavoja.
Orgaanisia reaktioita
Katalysaattori & turboahdin
Minä kuljettajana Niiles Nissilä
GOLDEN PRO OY Lyöntimatot
AVOP-työpaja: Päätössanat
Kaikenlaisia sidoksia: ioni-, kovalenttiset ja metallisidokset
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi
Jaksollinen järjestelmä ja alkuaineet
Otsoni.
HYVINVOINTIANALYYSI ALKUINFO
Pelastusyksikön Ensitoimenpiteitä Täydentävät Sammutusmenetelmät
Pelastusyksikön Ensitoimenpiteitä Täydentävät Sammutusmenetelmät
UNIAPNEAN HOITOKETJU FORSSA
3. Ionisidos Alkuaineet pyrkivät oktettiin (8 ulkoelektronia).
Esityksen transkriptio:

Smoke & Odor Controller Uutuus ! Smoke & Odor Controller Crystal Air ilmanpuhdistimet puhdistavat huoneilman viisivaiheisesti. 1) ultraviolettikammion sisällä saasteet eliminoidaan tehokkaalla ultravioletti säteilyllä. 2) saastunut ilma altistetaan kemiallisesti aktiivisille happiatomeille kuten fotoionisoidulle otsonille joka neutralisoi ja purkaa haitalliset savut ja tuhoaa ikävät hajut. 3) ilmanpuhdistimen sisällä haitalliset orgaaniset saasteet ovat nopeasti hapetettu kun aktiiviset happiatomit yhdessä vetyatomien kanssa muodostavat tehokkaita hydroksyyleja. 4) Partikkelit kuten pöly ja savu erotetaan ilmasta negatiivisella sähkövarauksella joka saadaan fotoioni kiihdytyksellä. 5) Ilmanpuhdistin puhaltaa raikkaan ultrapuhtaan ilman takaisin huoneeseen mukanaan kemiallisesti aktiiviset happiatomit, puhdistavat hydroksyylit ja negatiiviset ionit. Crystal Air ilmanpuhdistajien Toimintakaavio On kehitetty ravintoloiden ilmassa leijuvan tupakansavun terveys ja hajuhaittojen ehkäisyyn. Se tuottaa negatiivisia ioneita, OH-radikaaleja sekä hiukan otsonia jotka yhdessä hajottavat savua, hajuja sekä steriloivat ilmaa. Laitteissa ei ole suodattimia eli ne ovat käytännössä lähes huoltovapaita. Laite on helppo asentaa ravintolan kattoon johtuen kompaktista koostaan 56x56x20 cm Oletko kyllästynyt huoltomiehiin jotka jatkuvasti ramppaavat ravintolassasi huoltamassa ilmanpuhdistimia ja savunsyöjiä jotka toimivat vain hetken? Entä heidän laskunsa jotka usein tuntuvat kohtuuttomilta? Crystal Air kehitti teille lähes huoltovapaan tupakansavua / hajua tuhoavan laitteen joka perustuu luonnon omaan puhdistus järjestelmään (Otsoni, negatiiviset-ionit sekä OH-radikaalit). Luonnossa nämä ainesosat puhdistavat saasteet ilmasta ilman suodattimia, miksi ei myös sisällä? Laitteen ainoa huolto on sen erikoisvalmisteisten UV-lamppujen puhdistus ja tietenkin aikanaan niiden vaihto uusiin. Laitteita on saatavilla kuutta eri teholuokkaa 300, 450, 450T, 600, 600T, 1200T Muista ilmanpuhdistimista poiketen Crystal Air ilmanpuhdistimien teho ei pääty siihen kun ilma on kiertänyt puhdistimen läpi. Crystal Air ilmanpuhdistimen tehokkaat puhdistusagentit kiertelevät edelleen ilmassa etsien haitallisia ja ikäviä partikkeleita sekä hajuja tuhoten ne piilopaikoistaan. Laite puhaltaa puhdistavat hydroksyylit neljältä sivulta huoneilmaan, puhdistaen tehokkaasti lähes joka nurkan ravintolassa tai tupakointitilassa. SmokeController-toimintakaavio

Smoke & Odor Controller Crystal Air ilmanpuhdistimet Kotiin, toimistoon, käytäville, auloihin, julkisiin tiloihin, ravintolasaleihin, elintarvikkeiden kylmäsäilytystiloihin, saniteettitiloihin, pommisuojiin ym.ym. Kaikkialle missä ilman laatu on heikko. Uutuus!! Crystal Air Smoke & Odor Controller Valmistaja: Oy Crystal Air Ltd Ahertajantie 3 15880 Hollola Puh. 03-7806666 tai 03-7806661 Fax. 03-7806660 Emali. CrystalAir@kolumbus.fi www.kolumbus.fi/laatuvaunu Huoletonta ja lähes huoltovapaata ilmanpuhdistusta ravintoloihin muutamalla kymmenellä sentillä päivässä! Tilaukset ja esittelyt: