Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd"— Esityksen transkriptio:

1 UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd
Valmistaja: Oy Crystal Air Ltd Ahertajantie 3 15880 Hollola Finland Puh tai fax . Tilaukset ja esittelyt: UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet

2 Crystal Air Edistyksellistä tekniikkaa ilmanpuhdistukseen
Vietämme suurimman osan elämästämme sisätiloissa – kotona, työpaikalla, autossa, koulussa, päiväkodissa – siksi hengittämämme sisäilman laatu on tärkeä tekijä terveydellemme. Maamme ilmasto-olosuhteet aiheuttavat sen, että talot pyritään rakentamaan mahdollisimman tiiviiksi, eikä riittävän tehokas tuuletus ole mahdollista kustannussyistä varsinkaan talvikautena. Paras mahdollinen sisäilmahan saavutettaisiin päästämällä puhdasta ulkoilmaa sisään. Tämä ei kuitenkaan enää nykyään ole mahdollista ainakaan saasteisessa kaupunkiympäristössä.  Ratkaisu sisäilman laatuongelmiin on Crystal Air ilmanpuhdistin. Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistin on suunniteltu jatkuvaan ilman puhdistukseen sisätiloissa, joissa on hajuhaittoja, homeongelmia, tupakansavua, korkea bakteeripitoisuus tai muuten halutaan parantaa ilman laatua. Huonolaatuinen sisäilma aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja, joista yleisimpiä ovat allergiat, päänsärky, nuha, väsymys, bakteeri- ja virusinfektiot sekä ihosairaudet. Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät pienen määrän otsonia joka puhdistaa ilman epäpuhtauksista, hajuista, homeitiöistä, bakteereista, viruksista ym. haitallisista partikkeleista. Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät myöskin negatiivisia ioneita jotka poistavat ilman sähköisyyttä ja saavat pölyhiukkaset laskeutumaan lattialle. Crystal Air käyttää menetelmää jossa ilma puhdistuu UV-valon, otsonin, OH-radikaalien ja negatiivisten ionien yhteisvaikutuksesta. Lopputuloksena on puhdas, raikas ja turvallinen huoneilma Crystal Air ilmanpuhdistin on lähes huoltovapaa. Crystal Air ilmanpuhdistimissa ei ole pestäviä suodattimia vaan ne perustuvat ultraviolettitekniikkaan, ainoastaan ultravioletti putken vaihto noin tunnin välein.

3 Crystal Air ilmanpuhdistin
Crystal Air ilmanpuhdistin on tarkoitettu puhdistamaan ilmaa sisätiloissa, joissa on hajuhaittoja, homeongelmia, tupakansavua tai muuten halutaan parantaa ilman laatua. Koska Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät pienen määrän otsonia ilmaan, valitse aina oikean kokoinen laite kyseiseen tilaan ja vältä liian suuren laitteen käyttöä. Laitteen tyyppimerkintä kertoo ihanteellisen neliömetrimäärän normaalin huonekorkeuden 2.6m mukaan. Esimerkiksi Room 90 on tarkoitettu noin 90 neliömetrin kokoiseen huoneeseen. Laite on suunniteltu siten, että se ei pysty tuottamaan liian suuria määriä otsonia, vaan alkaa itsestään tuhota otsonimolekyylejä, jos taso alkaa nousta lähelle suositeltua rajaa (0.05ppm). Siitä huolimatta kannattaa ottaa huomioon tilan koko, jotta saavutetaan optimaalinen puhdistustulos. Asenna laite aina mahdollisimman ylös, jotta laitteen erittämät otsoni, negatiiviset ionit ja hydroksyylit pääsisivät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman laajalle alueelle. Laite ei sisällä suodattimia jotka tarvitsevat huoltoa, vaan perustuu erikoisvalmisteiseen UVC-putkeen joka vaihdetaan noin tunnin välein. Tarvittaessa UVC- putken voi pyyhkäistä puhtaaksi kostealla puhtaalla kankaalla. Irrota sähköpistoke laitteesta aina kun huollat laitetta. Kun haluat puhdistaa UVC-putken pintaa irrota laitteen alaosassa olevat kaksi ristipääruuvia ja vedä laitteen ulkokuori pois. Irrota sen jälkeen yläosassa olevasta heijastus suojasta kaksi ristipääruuvia ja poista suoja. Nyt voit pyyhkäistä kostealla kankaalla lampun lasipinnan puhtaaksi. Tämän jälkeen voit kasata laitteen käänteisessä järjestyksessä. Huom! UVC- valoon ei saa katsoa suoraan, koska se voi vahingoittaa silmiä.


Lataa ppt "UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google