Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Huoltovapaata ikkunaa tai ovea ei ole!!! Ikkunoiden sekä ovien tarkistukset ja huoltotoimet pitäisi suorittaa vähintään 5 vuoden välein. Se on edullinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Huoltovapaata ikkunaa tai ovea ei ole!!! Ikkunoiden sekä ovien tarkistukset ja huoltotoimet pitäisi suorittaa vähintään 5 vuoden välein. Se on edullinen."— Esityksen transkriptio:

1

2 Huoltovapaata ikkunaa tai ovea ei ole!!! Ikkunoiden sekä ovien tarkistukset ja huoltotoimet pitäisi suorittaa vähintään 5 vuoden välein. Se on edullinen tapa välttää kalliita ovi- sekä ikkunaremontteja ja säästää myös kallista lämmitysenergiaa.

3  Tiivisteiden kunto ja toimivuus  Toimivuus (käyntivälit, lukitukset jne.)  Rakenteiden kunto (kosteusvauriot, karmiliitokset jne.)  Ulkopuolisten vuorilautojen, vesipeltien ja kiertopeltien kunto ja vesitiiveys  Sisäpuolisten listojen kunto (rakomassat jne.)  Tilkeraon eristeiden kunto (lämmön- ja ilmanpitävyys)  Maalipintojen kunto (maalin tehtävä on suojata puuta)  Ilmanvaihdon toimivuus (korjausilmaventtiilit ja suodattimet)  Jne. Kuntoarvion pohjalta tehdään huoltosuunnitelma työselityksin.

4 Tehdään kuntoarvion pohjalta  Käyntivälien säätö  Tiivisteiden vaihto/kunnostus  Puuosien kittaus ja maalaus  Aukipitolaitteiden ja lukituksen rasvaus  Karmi- ja puiteliitosten tiivistys (massa ja maali)  Ym. tarvittavat huoltotoimenpiteet

5  Lisää asumismukavuutta  Vähentää lämmitysenergiaa  Vähentää melua  Lisää ikkuna tai oven elinkaarta  Lisää kiinteistön arvoa  Jne.

6  Ikkunat ja ovet vaativat huoltoa, huoltovapaita ei ole  Huollettujen ikkunoiden ja ovien käyttömukavuus, käyttöikä, energiatehokkuus kasvaa huomattavasti  Tiiviit ikkunat ja ovet pitävät melut ja liat ulkopuolella  Huolletut ikkunat ja ovet on edullinen tapa pienentää energialaskua ja lisätä asumismukavuutta


Lataa ppt "Huoltovapaata ikkunaa tai ovea ei ole!!! Ikkunoiden sekä ovien tarkistukset ja huoltotoimet pitäisi suorittaa vähintään 5 vuoden välein. Se on edullinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google