Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän asiantuntijatiimi 
Advertisements

Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry.
KIEKURA Turun Kielitivolin koulutusristeily BIENVENUE !
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Vanhuspalvelujen kirjaamisen haasteet
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
URAPOLKU
, Joonatan Haukilehto / Riku Lehtonen
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman.
2/2009 CIMOn palvelut ohjaajille Hanna Isoranta
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Yleiskatsaus Ylpeä historia Nykyinen menestys Loistava tulevaisuus.
Aavikko leviää Kansalaisjärjestöjen ratkaisut Tuuli Kaskinen
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 09/11/2011 Chargée de Presse Johanna Hornborg.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
Skills-laivaseminaari Yrittäjyyskasvatus ammatillisen koulutuksen näkökulmasta Paula Kyrö Yrittäjyyskasvatuksen professori Aalto Yliopisto, Kauppakorkeakoulu.
Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta
Tapio Kuure Tutkija, Sosiaalikehitys Oy Valtio-opin dosentti
NY Vuosi yrittäjänä.
Yrittäjän menestyminen tulevaisuudessa sekä yrittäjyyden haasteet
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
Koulutusvienti Skills Finlandin näkökulmasta Ammatillisen koulutuksen viennin kehittämishanke Aloituspaja ja –kokous Eija Alhojärvi.
Työpaikkaohjaaja- koulutus Oppiminen ja Ohjaaminen Palaute ja arviointi Helena Rajalinna.
JUNIORIKILTA Kauppakamareiden ja Nuorkauppakamareiden yhteistyömalli Petri Palviainen Kansallisen puheenjohtajan erityisavustaja.
Esittäytyminen VYYHTI.
Ammattitaitokilpailut 2020 Skills-laivaseminaari
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
HEIDI, PÄIVI JA ANU Vammaisasioiden oppimis- verkoston koordinaattorit Mikä Innokylä on? Juha Koivisto.
Yrittäjyyskasvatus Valkealan lukio Päivi Parkkonen.
Taitajasta mestariksi Taitajat framilla -seminaari Seinäjoki ke opetusneuvos Seija Rasku Skills Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja.
Mihin koulutussopimusta ja nuorten oppisopimuskoulutusta tarvitaan?
Yrittäjien näkökulma Yrittäjien ja elinkeinoelämän verkoston yhteisessä fokuksessa: NUORET TYÖN ja TYÖNANTAJUUDEN muutos ”PAREMPI JOHTAA HYVIN”  DIGITALISAATIO.
Kuntoutuksen edunvalvontaverkostot KUVE Kuntoutusverkosto Marjukka Aaltonen Kuntoutusjohtaja, Kiipulasäätiö.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
YK on julistanut Kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 OSUUSTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNTA.
Tervetuloa Welcome Pauliina Lampinen Tominnanjohtaja Vammaisten lasten ja nuorten tukisääitö Rifi ry:n puheenjohtaja.
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Verkkokoulutuksen tietoisku
Kassos ry.
Lions tietoa uusille jäsenille
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Kokous AAMUPÄIVÄN AIKATAULU 08:30 – 09:00 Aamiainen
Maaseutuverkosto vartissa
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Nuorkauppakamari On kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö sekä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40- vuotialle itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Meillä on halu Kehittää johtamistaitojamme Kouluttaa itseämme Kehittyä yrittäjinä ja sisäisinä yrittäjinä Verkostoitua Kansainvälistyä Vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Mahtavat mahdollisuudet Satoja johtajakoulutuspaikkoja joka vuosi Suomessa Paljon harjoitusta johtoryhmä- ja tiimityöskentelyssä “Johtaja- ja kouluttajaputket” etenemismalleina Kansainväliset tehtävät Kansainväliset koulutukset ja kokoukset seminaareineen Kansalliset ja alueelliset koulutus- ja kokousviikonloput kotimaassa (n kpl/vuosi) Tekemällä oppiminen Projektityöskentely kaikilla tasoilla Aktiivinen toiminta paikallistasolla, helppo päästä liikkeelle

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Nuorkauppakamarin kansallisia projekteja ovat mm. TOYP (Nuoret menestyjät) maailmanlaajuinen, palkitaan eri aloilla menestyneitä alle 40v henkilöitä. Kilpailulla 50-vuotinen historia. TOYF (nuori maaseutuyrittäjä) palkinto-ohjelma, jolla halutaan korostaa nuorten alan yrittäjien panosta ja kannustaa heitä kehittämään toimintaansa. Tuottava Idea kilpailun tavoitteena on edistää tuottavaa yritystoimintaa ja kiinnittää huomiota innovointiin ja sen suureen merkitykseen yhteiskunnan menestymiselle. Kilpailulla halutaan lisätä yrittämisen yleistä arvostusta korostamalla omaan ideaansa luottavien ja riskejä ottavien yrittäjien tärkeyttä kansantaloudelle ja hyvinvoinnin lisäämiselle. Pääteema 2007: Johtajuus yhteiskunnan menestystekijänä Vuoden positiivisin suomalainen

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Tule mukaan toimintaan Luot kontaktiverkoston nykyisiin ja tulevaisuuden päättäjiin ja asiantuntijoihin Olet nuorkauppakamarilaisena edelläkävijä Opit johtamista käytännössä Esiintymistaitosi vahvistuvat Opit hallitus-, projekti- ja johtoryhmätyöskentelyä Ylität itsesi: rohkeutesi ja tekemisen halusi kasvavat Opit antamaan palautetta ja palkitsemaan

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Ja mikä parasta Saat mukavaa vastapainoa työlle Saat paljon uusia ystäviä Voit solmia liikesuhteita ja kontakteja ”JC-henki” vetää mukaansa Nuorkauppakamarissa koet paljon hauskoja hetkiä Myös juhlat kuuluvat nuorkauppakamariin Perheesi voi osallistua moniin tapahtumiin

Junior Chamber International Finland Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto Liity jäseneksi Tutustu kotisivuihin ja lähetä hakemus: Paikallinen nuorkauppakamarisi odottaa hakemustasi: Espoon Nuorkauppakamari ry, puheenjohtaja 2007 Jan Storgårds, puh Sinua palvelee myös kansallinen markkinointipäällikkö Marita Nummi-Wikström, puh sähköposti