Yleiskuva CSC:n palveluista Tuija Raaska 20.9. 2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tutkijan identifiointi - kansallisen tason toteuttamisvaihtoehdot CSC:n toteuttama esiselvitys OKM:n toimeksiannosta Hanna-Mari Puuska CSC – Tieteen tietotekniikan.
Advertisements

Arkistosektorin KDK- yhteistyöverkosto KDK ja sen arkistosektorin yhteistyöverkosto –seminaari Arkistoneuvos Jaana Kilkki Arkistolaitos.
Ajankohtaista korkeakoulujen ICT yhteistyössä: RAKETTI –hankkeesta eteenpäin ylitarkastaja Ilmari Hyvönen Korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osasto
Julkaisuportaalin prototyyppi Tutki-ohjausryhmä, Jyrki Ilva
Korkeakoulut ja julkisen hallinnon arkkitehtuurin hierarkia Ilmari Hyvönen
Esiselvitys valtion tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta Hanna-Mari Puuska, CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy.
Varastokirjaston syysseminaari : - Ajankohtaista opetus- ja kulttuuri- ministeriössä - Varastokirjaston ohjauskäytänteistä Ylitarkastaja Anne.
KTPO-CSC-vuosisopimus 2014 & RAKETIn jälkeinen ohjausmalli IH
Keskustelua vuoden 2015 opiskelijavalintoihin valmistautumisesta OHA-forum Tuija Pasanen, UEF.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi ”KSHJ” eli Oppijan verkkopalvelukokonaisuus Mikä se on ja miten se tehdään? Joonas Mäkinen.
Korkeakoululaitoksen tietohallinnon kehittäminen & kokonaisarkkitehtuuri Ilmari Hyvönen Korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osasto Tietohallinnon.
Tilastokeskuksen tiedonkeruut korkeakouluilta Opiskelija- ja tutkintotiedonkeruut Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden.
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
CSC:n rooli bibliometrisen aineiston tuottamisessa
Satakunnan ammattikorkeakoulu | Kirjastopalvelut Satakunta University of Applied Sciences | Library Services AMK-kirjastojen Finna-päivä LAMK, Fellmannia.
Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti Synergiaryhmälle Totti Tuhkanen.
Tutkijan identifioinnin esiselvitys 2013 Tuija Raaska RAKETTI-TIEHA –ohjausryhmän kokous.
Neljä osakokonaisuutta
Tutkijan identifiointi kansallisella tasolla Hanna-Mari Puuska, CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy
Opetus- ja kulttuuriministeriön bibliometriikkatyön linjauksia vuodelle 2015 Olli Poropudas, opetusneuvos Opetus- ja kulttuuriministeriö Bibliometriikka.
Opiskelun ja opetuksen tuen viitearkkitehtuuri Mitä osia opintohallinnon viitearkkitehtuurissa tulee olla Työstänyt Synergiaryhmä Toimittanut.
Ajatuksia TUTKIn suuntaamisesta Tuija Raaska
CSC:n rooli hankekaudella ja sen jälkeen Kimmo Koski, CSC.
Tutkijan identifiointi -esiselvitys Hanna-Mari Puuska, CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy RAKETTI-tulosseminaari
Esiselvitys tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta ja lausuntojen yhteenveto Olli Poropudas, Opetusneuvos Opetus- ja.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut UKJ business-malli ja korkeakoulujen sisäinen viestintä AMKIT-Linnea yhteiskokous Kristiina Hormia-Poutanen.
Opiskelun ja opetuksen tukipalvelut Elämää Raketin jälkeen? Raketti päätösseminaari Kati Kettunen Palvelujohtaja, Helsingin yliopisto.
CSC:n ja korkeakoulukentän yhteistyön kehittäminen Keskusteludokumentti Pekka Kähkipuro.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tietohallinto-ohjausryhmän.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto OILI.
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
CSC:ltä ostetut palvelukokonaisuudet vuonna 2015
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tutkimushallinnon.
Korkeakoulujen, OKM:n ja CSC:n tietohallintoyhteistyö RAKETTI –hankkeen jälkeen Ilmari Hyvönen
OKM:n CSC:ltä korkeakouluille ostamien palveluiden ohjaus Ilmari Hyvönen.
Ehdotus CSC:n bibliometriikkapalveluista 1.Korkeakoulujen vuosittainen julkaisutiedonkeruu 2.Korkeakoulujen julkaisutietojen tilastointi ja raportit 3.WoS-
Korkeakoulujen tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmä,
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Juuli-julkaisutietoportaali Seminaari tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta.
Miten yritykset voivat hyötyä avoimesta tiedosta? Jarmo Nieminen Projektipäällikkö CSC – Tieteen tietotekniikan keskus.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tutkimushallinnon.
Tietohallintolaki edellyttää, että julkisen hallinnon viranomaisten on tietojärjestelmien yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi ja varmistamiseksi suunniteltava.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Axiell rajapintakatsaus Bjarne Beckmann.
OKM–CSC-vuosisopimuksen valmistelu Juha Haataja
Tiptop - viestintäsuunnitelma Mats Lindstedt.
OKM:n tietovarastopalvelut -kokonaisuuteen liittyvän tiedon avaaminen korkeakoulujen BI-kehittäjien käyttöön Tilannekatsaus Paula Merikko
Julkaisusyöttöpalvelun toteutus Hanna-Mari Puuska Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä
KTPO-CSC-vuosisopimukseen liittyviä kuulumisia Juha Haataja
OKM keskitettyjen palveluiden rahoittajana CSC:n kautta: yhteistyöryhmien rooli ja arkkitehtuurityö Ilmari Hyvönen
VIRTA-julkaisutietopalvelu
06/16.
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
Juuli-julkaisutietoportaali
Tässä käsittely ohjaus-yhteistyössä
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
OKM:N HALLINNONALALLE
ORCIDin käyttöönoton etenemissuunnitelma
Opetusneuvos Olli Poropudas Opetus- ja kulttuuriministeriö
Asettamiskirje: Korkeakoulujen tietohallinto-ja ICT-ohjausryhmän täsmennettynä tehtävänä on:
Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen
KDK-KA versio 3 Kommenttikierroksella huomioitavaa
Organisaatioiden yhteistyö
Kati Kettunen, Helsingin yliopisto
Julkaisusyöttöpalvelun toteutus
ATT ja KDK-tilannekatsaus
JulkICTLabs –projekti -asemointia
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus
Korkeakoulujen opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden ja hallinnon yhteistyöryhmä (KOOTuki) – Kehittämishankkeiden avuksi Ammattikorkeakoulujen opintoasiainpäälliköiden.
KTPO-CSC-vuosisopimuksen 2018 näkymiä ym
KTPO-CSC-vuosisopimuksen 2018 ja 2019 painotuksia Korkeakoulujen tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmän kokous Jukka Haapamäki, Juha Haataja, Ilmari.
Esityksen transkriptio:

Yleiskuva CSC:n palveluista Tuija Raaska

Yleiskuva OKM:n ja korkeakoulujen ostamista palveluista CSC:ltä

Yleiskuva OKM:n ja muiden tahojen ostamista palveluista CSC:ltä 2014 OKM: sisältää pääosan OKM/KTPOn sopimuksen mukaisista palveluista OKM Muut: sisältää erillissopimuksin OKM:lle tehtävän työn mm. VIPUNEN, OKM:n tietohallinnon palvelut (eduuni, Salama yms.) KTPO sopimus kattaa kohdat OKM ja OKM Muut OKM ERIT: sisältää valtionapurahoituksen, täydennysrahoituksen kuten esim. Finna, KDK-PAS, AHAA Valtio: sisältää mm. muiden ministeriöiden palveluja kuten VM, tutkimuslaitokset, ja esim. FORGE Yliopistot: sisältää mm. opintohallinnon palvelut, datakeskuspalveluita

OKM/KTPO vuosisopimus 17,89 Me 2014