Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tietohallintolaki edellyttää, että julkisen hallinnon viranomaisten on tietojärjestelmien yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi ja varmistamiseksi suunniteltava.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tietohallintolaki edellyttää, että julkisen hallinnon viranomaisten on tietojärjestelmien yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi ja varmistamiseksi suunniteltava."— Esityksen transkriptio:

1 Tietohallintolaki edellyttää, että julkisen hallinnon viranomaisten on tietojärjestelmien yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi ja varmistamiseksi suunniteltava ja kuvattava kokonaisarkkitehtuurinsa ja noudatettava siinä julkisen hallinnon kokonaisarkkitehtuuria. Julkisen hallinnon kokonaisarkkitehtuurin rakenteeseen kuuluvat kohdealueet ja kunkin kohdealueen yhteinen arkkitehtuuri. Kohdealueen suunnittelutyötä koordinoivina vastuutahoina toimivat ministeriöt. Koulutus, tiede ja kulttuuri -kohdealueen vastuuministeriö on opetus- ja kulttuuriministeriö. Yksi sen osa-alueita on opetus ja tutkimus

2 OKM-KTPO:n CSC:ltä ostamista palveluista vuosisopimuksessa mainitaan mm. Tutkimuksen tuen ja hallinnon viitearkkitehtuurin kehittäminen ja ylläpito, korkeakoulujen tietomallin kehittäminen tutkimushallinnon osalta sekä korkeakoulujen näihin liittyvän yhteistyön tukeminen konsulttiresurssilla, sekä tähän liittyvät selvitykset

3 Korkeakoulujen yhteistyörakenteet ja CSC:n palveluohjaus

4 Tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmän tehtävät

5


Lataa ppt "Tietohallintolaki edellyttää, että julkisen hallinnon viranomaisten on tietojärjestelmien yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi ja varmistamiseksi suunniteltava."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google