Prometheus- eli Protu-leirit

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Pihtiputaan seurakunta Miten kehittää v. työtä?
 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Vaikuttaminen ammattikorkeakoulussa ja yhteiskunnassa Järjestökoulutus HPJ Joni Lappalainen.
Nabotreffit Naapurissakyläilyt
•Suomen suunnistusliiton lajitapahtuma vuotiaille nuorille •Järjestetään vuorovuosin Leimaus- leirin kanssa •Tapahtumaan voivat osallistua kaikki.
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Ohjelmointitaito (ict1td002, 12 op) Opintojakson esittely, syksy 2008.
Tunturialueen taikaa leirikoulussa Taikatunturin leirikoulu.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
”Määrittää ihmisen yksilönä”
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Tarkoituspykälän uudistaminen Kyselyn tulokset
Tikkurilan Palloseura
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Junioritoiminta Savonlinnan pursiseura. Vuosittain järjestetään •L•Leiri - kesän alussa - helpoin aika aloittaa harrastus •V•Viikkoharjoitukset –k–kerran.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
Nuorisoleiri- ja –vaihto-ohjelma. 1. Vaihdot a.Voidaan järjestää satoihin maihin joissa on Lions- klubeja b.Kestää viikkoa c.Osanottajat (iältään.
Viikon 40 eurotehtävät •Tehtäväruudussa oli 7 € •Vastauksia jätettiin yhteensä 26. •Oikeita vastuksia oli yhteensä 13.
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Iitin yläkoulu 9. Luokka Antti Halme
Sosialisaatio Sosialisaation käsitteellä kuvataan prosessia, jossa yksilöstä kasvaa yhteisönsä jäsen. Uusi sukupolvi oppii ja se opetetaan kulttuurinsa.
Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
JOENSUU OHJAAJAKOULUTTAJA- TYÖRYHMÄ. 1.1 OHJAAJAKOULUTUKSET A koulukohtaisesti: moduuli 1 B yksiköiden välisessä yhteistyössä: moduuli 2 (Jyväskylä,
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Gymnaestrada
Globaali on-line markkinointi ja sen tulevaisuus High Tech Center, Helsinki
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Nummenpakan koulu.
Pedagogiset haasteet tutkimuksessa: kirjapakettikurssi Kevät – syksy 2014.
Jotain siitä -seminaari Kehitysvammaisten Tukiliiton Kaveri-projekti Projektipäällikkö Kati Ruotsalainen.
Tarkoitusreformi 2010 Jäsenille suunnatun kyselyn tulokset Elokuu 2010.
Nuorten ryhmätoiminta sosiaalityön työmuotona osana pajatyötä
KAUKOLÄMPÖ NYT JUUASSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. VERKOSTO.
Kannabis koulutyön näkökulmasta Anne Ahlefelt, Vanhempi kouluttaja, EHYT ry Kannabisakatemia
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
Piirileiri Kosmos’15.
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
SJL / Janne Mäkitalo1 LEIJONAKIEKKOKOULU Länsirannikon alue.
Ohjaajien perehdytys Tero Leinonen Koordinaattori Lasten tiedekerhot- ja leirit Kesä 2014.
-Hiihtolomaleiri Ilmoittaudu leirille! Ammattitaitoiset ohjaajat ovat leireillä paikalla klo Leirin hinta sisältää: Ohjattua.
Valmentajana kehittyminen
Maaseutupolitiikan YTR Verkostosparraus
ILOA AUTTAMISESTA 2015, 1 Punaisen Ristin periaatteet 50 vuotta Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen perusperiaatteiden historiaa.
www.nuorisokanuuna.fi1 Kanuunassa tapahtuu Lappeenranta.
1/ Joni Valkila ”Fundamentalismin seuraukset” Uskontojen uhrien tuki UUT ry Sitoutumaton yhdistys, jonka tavoite on.
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
Opetussuunnitelma uudistuu Syksy 2016 Perusopetuksen opetussuunnitelma (ops) uudistetaan noin 10 vuoden välein. Taustalla valtioneuvoston asetus, jossa.
VAPAPÄIVÄ SYVÄJÄRVELLÄ
REGISTER NOW! SYYSLEIRI 2017 ILMOITTAUDU VAASASSA
MATEMATIIKAN VALINNAINEN LISÄKURSSI
Jalkapallo Leiri Hiihtolomalla 2015
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
KUOPION KAUPUNGIN KESÄTYÖSETELI 2018
Luottamusmieskoulutusinfo ja uudet jäsenedut 2018
IDÄN NUORET KEHITTÄJÄT
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
TAITOTASSUT Leiri 12-18v koiraharrastajille
Päiväleirit leikkipuistoissa 2019
Esityksen transkriptio:

”Sitä viikkoa ei unohda koskaan” Prometheus-aikuistumisleirit kesä-elokuussa 2015

Prometheus- eli Protu-leirit Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia aikuistumisleirejä jo vuodesta 1989 alkaen – kaikille nuorille! Avoinna 8. ja 9. luokan käyneille nuorille Seniorileirit 16–19-vuotiaille ja aikuisleirit yli 20-vuotiaille Leirin käy vuosittain lähes 800 nuorta.

Mitä leirillä tehdään? 12–16 nuorta pohtimassa itseään ja maailmaa sunnuntaista sunnuntaihin kesäisen leirielämän merkeissä Lopussa sukulaisten ja ystävien kanssa vietettävä Prometheus-juhla Leirin vetäjinä seitsemän vapaaehtoista – kukin tiimi tekee omannäköisensä leirin. Kauniina kesäpäivänä annetaan aikaa tietysti myös uimiselle ja muulle fiilistelylle!

Teemoista tukea oman maailmankuvan rakentamiseen Maailmankuvat ja -katsomukset, yhteiskunta ja vaikuttaminen, ympäristö, tulevaisuus, erilaisuus ja syrjintä, päihteet ja riippuvuudet, ihmissuhteet ja seksuaalisuus. Teemoja käsitellään keskustelemalla, leikkimällä, näyttelemällä, piirtämällä tai vaikka tanssimalla. Oikeita vastauksia ei ole, jokainen saa muodostaa oman mielipiteensä – kaikkia kuunnellaan.

Ei pelkkää pohtimista… ”Protuleiriltä saa ikimuistoisia kokemuksia ja muistoja, paljon ystäviä, oppii hyväksymään itsensä ja muut sellaisena kuin on, kasvaa henkisesti ja saa paljon itsevarmuutta. Syvälliset keskustelut, leikit, saunominen ja uiminen sekä mahtava yhteishenki tekevät viikosta täydellisen kokonaisuuden. Sitä ei unohda koskaan!” – kesän 2014 leiriläinen Ada

…vaan myös tunnelmointia ja mukavaa yhdessäoloa! ”Protuleirillä saa kokea sanoinkuvaamatonta yhteenkuuluvuuden tunnetta, läheisyyttä, rakkautta ja hyväksyntää. Se on kokemus, joka koskettaa hyvin syvällä tasolla, eikä jätä ketään kylmäksi.” – kesän 2014 leiriläinen Adalmiina

Kesän 2014 leiriläiskyselyn palautetta

Protu-leirit kesällä 2015 Kesä-elokuussa yli 60 leiriä 27 leiripaikalla ympäri Suomea Teemaleirejä musiikille, liikunnalle, kuvataiteelle, teatterille ja sanataiteelle Kolme ruotsinkielistä leiriä ja yksi englanninkielinen, kansainvälinen leiri

Ilmoittautuminen ja hinnat Leireille ilmoittaudutaan yhdistyksen verkkosivuilla www.protu.fi. Leirimaksu vuonna 2015 on tavallisilla leireillä 231 euroa ja erikoisleireillä 352 euroa. Leirimaksu sisältää leirin ohjelman, täyshoidon, majoituksen ja tapaturmavakuutuksen.

Kysy lisää! Prometheus-leirin tuki ry Aurorankatu 13 B 16 00100 Helsinki (09) 4368 5270 (toimisto) tiedotus@protu.fi www.protu.fi www.facebook.com/protuleirit