Signatures-video Mihin kirjeen kirjoittaminen perustuu?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Koulutuksen määrälliset indikaattorit 2010 OPH:n koulutuksen seurantaraportit 2010: Matti Sippola1.
Advertisements

-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Puimuri - kaava.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kummituki, Senegalin koululaiset • 284 oppilasta on kummituen piirissä, näistä 3 on Gambian puolella •132 poikaa.
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
NUORTEN SEKSUAALIOIKEUDET
Øvelse – Flertal genitiv Malli: Liisa keskustelee ystävän kanssa. - Liisa keskustele ystävien kanssa.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Toimeentulotuen vuositilasto 2010 Ari Virtanen.
INTRA.
Koulussamme aloitettiin tukioppilastoiminta helmikuussa MLL:n paikallisjärjestön toimesta. Mitähän se on?
Ohjeet videotarinan tekemiseen
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tiedonkerääminen Tietoa kerätty (ei kattavasti):  olemassa olevista hankkeista ja ideoista  kirjallisuudesta  tutkimuksista  sekalaista:
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Punaisen Ristin vaikuttamistyö Miten se näkyy senioritoiminnassa?
”Mihin kekoon sinä kannat kortesi?”. Mitä on vapaaehtoistyö? Vapaaehtoista Vapaa-aikana Ei palkkaa Kuka tahansa voi osallistua.
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
Raskaudenkeskeytykset 2010 – ennakkotiedot Anna Heino Mika Gissler.
Työterveys ja -turvallisuus on yhteinen asia. Hyväksi sinulle. Hyväksi tuottavuudelle. Yhteistyöllä riskit hallintaan Terveellinen työ -kampanja 2012–2013.
Opasnet on wiki-pohjainen järjestelmä joka pyrkii parantamaan päättäjien ja kansalaisten keskinäistä vaikuttamista. Eduskunnan ydinvoimapäätös: a) Hyvä?
Kaudenvaihtajaiset Tietokilpailu - vastaa ympyröimällä kirjain.
Jotain siitä -seminaari Kehitysvammaisten Tukiliiton Kaveri-projekti Projektipäällikkö Kati Ruotsalainen.
WEB 2.0 — Sitä sun tätä Juha Kurri. Folksonomia Flickrissä on luovuttu tieteellisestä, tai muusta vakiintuneesta luokittelusta ja hierarkisesta lajittelusta,
Kympit – Kymenlaakson maahanmuuttajien paremman integraation tueksi Teemafoorumi Höyrypanimo, Kotka Metallialan osaamiskartoitus Riitta.
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Novell NetWare Verkkokäyttöjärjestelmä. NOS (Network Operating System) Yleensä järjestelmäriippumaton. Antaa: Läpinäkyvän (käyttäjän kannalta protokollavapaan)
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Liite Patu 8/ KIRKKONUMMEN KUNTA Palvelutuotannon käyttäjäkysely
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelut Katja Savolainen
HIV-AIDS JA NUORET Arviolta 5,5 miljoonaa hiv- tartunnan saanutta vuotiasta nuorta v Eniten tartuntoja Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
ROT
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Vuorovaikutusta verkossa Käynnistäminen Ohjaaminen Arviointi Sari Koski-Kotiranta.
Kuntouttava työtoiminta 2010 – Kuntakyselyn osaraportti Esa Arajärvi.
PISA Programme for International Students Assessment OECD-maat.
Silmän käyttäytymisen tutkimus ja sovellukset Veikko Surakka Tampere University Computer Human Interaction Group.
Käyttöohje: Kuinka vaihtaa salasana. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ultraäänitutkimus/ Ultrasound
Sähköiset ylioppilaskirjoitukset  Kymmensormijärjestelmän hallitsevilla opiskelijoilla on etulyöntiasema muihin verrattuna, sillä he pystyvät kirjoittamaan:
TIETOTURVA INTERNETISSÄ. MITÄ ON TIETOTURVA? Tietoturvalla pyritään suojaamaan yritykselle tärkeitä tietoja ulkopuolisilta. Tietoturvalle on asetettu.
Tampereen Tyttöjen Talo. TAUSTAA: Tyttöjen talon toiminta käynnistyi keväällä 2004 Tyttöjen Talo on osa Setlementti Naapurin toimintaa Toimintaa rahoittaa.
Mitä on nettiketti? Esite A Ohjeita netin turvalliseen käyttöön Ole kohtelias sähköpostia kirjoittaessasi Älä kirjoita sähköpostissa.
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
NUORTEN SEKSUAALIOIKEUDET
Sadusta uutiseksi Kirsi Hautamäki.
Luo luottamusta Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
KERTOJA Kirjailijan tekstiä varten luoma puhuva tai kirjoittava ääni, joka vastaa tekstin kerronnasta.
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI
Kustannusvaikuttavuuden vertaissparraus - Sähköinen työkirja
Tervetuloa uudelle luokalle!
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen transkriptio:

Signatures-video

Mihin kirjeen kirjoittaminen perustuu?

MIKÄ KOULUJEN KIRJEMARATON? Joka vuosi marras-joulukuussa sadat tuhannet koululaiset ja opiskelijat kirjoittavat vetoomuskirjeitä vaarassa olevan ihmisten tai ryhmien puolesta Olet osa maailmanlaajuista ihmisoikeuskampanjaa Viime vuonna Kolme vetoomuksen kohteena ollutta mielipidevankia vapautui Sloveniassa lähetettiin lähes viestiä, joista yli oli kirjoitettu kouluissa Portugalissa 122 koulua osallistui kirjemaratonille

KUKA TARVITSEE TUKEASI? Moses Akatugba Mkhondon maakunnan tytöt ja naiset

VAATIMUKSET MOSES AKATUGBA Vaadi Delta Staten kuvernööriä: Kumoamaan Moses Akatugban kuolemantuomio Käynnistämään riippumaton tutkimus siitä kidutuksesta, jota Moses Akatugba koki poliisin sellissä Delta Statessa MKHONDON MAAKUNNAN TYTÖT JA NAISET Vaadi Mkhondon päättäjiä: Takaamaan naisten ja tyttöjen oikeus raskauden ajan terveydenhuoltoon Tarjoamaan tietoa lisääntymisestä ja ehkäisystä Tarjoamaan apua jo varhaisen raskauden aikana sekä takaamaan hoidon luottamuksellisuus

MITÄ TAPAHTUU SEURAAVAKSI? Kirjeesi lähetetään vaarassa olevalle henkilölle tai viranomaiselle Voit osallistua Amnestyn Kirjeitä vapaudelle -kampanjaan verkossa: Voit tulla mukaan Amnestyn muuhun toimintaan