HANKKEEN ALOITUSVAIHE:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

YHTEISHAKUINFO AIKATAULU: kevään yhteishaku
ECVET tulee, oletko valmis!
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustukset 2013 TIEDOTUSTILAISUUS Ryhmä 3 Hanna Autere ja Juhani.
Vanhuspalvelulaki voimaan
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Tilannekatsaus • Oppijat uratiedon etsijöinä ja rakentajina oposeminaarin antia •Hankekokonaisuuden määrittelytyön uudelleen organisointi.
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
DEMOKRATIATYÖRYHMÄ Anniina Peltola
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
Tampereen ympäristökuntien liikenneturvallisuussuunnitelma Kangasalan liikenneturvallisuusryhmän kokous
Kyläfoorumi Valtimolla
Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten liiketoimintasuunnitelman laatimisohjelma Yritysjohdon apuväline liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen Työkalu.
Vammaispalvelulain muutokset - vaikeavammaisten oikeus henkilökohtaiseen apuun vahvistuu Lakimies Jaana Huhta, STM
Palveluverkkotyöryhmä puheenjohtaja Raila Lindholm, Kärkölä
Kyläsuunnittelumalli
Kehitysvammahuollon valtakunnallinen valvonta
Keskustelua vuoden 2015 opiskelijavalintoihin valmistautumisesta OHA-forum Tuija Pasanen, UEF.
Tiedonkerääminen Tietoa kerätty (ei kattavasti):  olemassa olevista hankkeista ja ideoista  kirjallisuudesta  tutkimuksista  sekalaista:
Turun ammattikorkeakoulun kirjasto - puheenvuoro käyttäjäkyselystä Eija Suikkanen
Vanhuspalvelulaki ja vanhusneuvostojen toiminnan suunnitelmallisuus
OPS MH/IK
Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke. TUL:n Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke on uusi seurojen kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on saada urheiluseurojen.
Teemaryhmä 1: Profiilin ja tunnettuuden kehittäminen Toimintasuunnitelma Aloitusseminaari Marja Kopeli Katja Komonen.
Hallituksen sote- linjaukset kehysriihessä
» Toiminnan suuntaviivat 2014 Lahden Seudun Ekonomit ry
Seurasuunnittelupäivä Johtokunta Open
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opot
Toimintasuunnitelma & Vuosikertomus Alueelliset järjestöpäivät
Asiantuntijaryhmät UKJ-suunnittelussa UKJ-ohjausryhmän kokous Minna Kivinen.
Sote -uudistus – missä mennään, miten & millä eteenpäin?
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-projektin.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut UKJ business-malli ja korkeakoulujen sisäinen viestintä AMKIT-Linnea yhteiskokous Kristiina Hormia-Poutanen.
Vuosi 2003 Projektisuunnitel- man täsmentäminen Tiedottaminen, benchmarking Verkostoituminen Suunnittelu, valmistelu tiedon hankinta Hoiva – ja hoitoyritykset.
Vuosi 2003 Projektisuunnitel- man täsmentäminen Tiedottaminen, benchmarking Verkostoituminen Suunnittelu, valmistelu tiedon hankinta Hoiva – ja hoitoyritykset.
Kirjastopalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö 1.Päivitetään keskeiset palveluketjut 2.Palveluketjut toimivat osana.
Palveluverkkotyöryhmän kokous Työsuunnitelma ja kokousaikataulut.
MAAKUNNALLINEN PALLIATIIVISEN HOIDON TÄYDENNYSKOULUTUSMALLI
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
© Tampereen kaupunki Lainrikkoja-asiakkaat kunnallisen sosiaalityön haasteena Maria Palmgren johtava sosiaalityöntekijä Tampere.
ERespa viitoittaa tietä eReseptiin Projektoinnin työpaja yrityksille kevät 2013 Työpaja-osuus.
30. maaliskuuta Pohjois-Karjalan avoin kirjasto Taustalla tarve uusia kirjastojärjestelmä Pohjois-karjalassa 3 kirjastoryhmää ja yksi yksittäinen.
Tekninen hallinto Tukipalveluyksikkö TEKNINEN HALLINTO Tukipalveluyksikkö.
KIT -vastaavat KIT -toimintasuunnitelma 2015.
VALTIONAVUSTUKSET AIKUISKOULUTUS Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Opetushallitus.
OPPI SYNTYY YHDESSÄ TEKEMÄLLÄ - EI MONISTAMALLA
KUNTA OLEMME ME -hanke 2013 / Tavoitettu/toteutettu - 12 koulutustilaisuutta, 445 kurssilaista - 16 piiriä ja noin 180 yhdistyksen edustajaa*
HYVINVOINTIA JA LAATUA – vanhuspalvelulain toimeenpanohanke Voimavaralähtöinen palvelusuunnitelma Projektisuunnittelija Lahja.
Vanhuspalvelulaki & laatusuositus Anne Nordblad Sosiaali- ja terveysministeriö.
JHKA-jaosto Tavoitteet ja vuosikello 2014 JHKA-sihteeristö, VM / JulkICT.
HANKKEEN ALOITUSVAIHE: Työntekijä laatii työlle tavoitteet, aikatauluttaa oman ohjelman, keskustelee asiasta ohjausryhmässä, laatii oman swot-analyysin,
JHKA-jaosto Tavoitteet ja vuosikello 2015 JHKA-sihteeristö, VM / JulkICT.
ELO-yhteistyöryhmän kokous
Terveydenhuollon järjestämissuunnitelma Perusterveydenhuollon yksikkö - Lapin shp Ohjausryhmän kokous TÄNNE VOIT LISÄTÄ OMIA HUOMIOITASI,
Kehitysvammahuollon valtakunnallinen valvonta
Aluehallintovirastojen hallinnollisten tehtävien kokoaminen HALKO-projekti Tilannekatsaus
Oulunkaaren toiminnallinen osakokonaisuus
Oikeushallinnon asiasanaston kehittämishanke
Sosiaalialan koulutus ammatti korkeakouluissa: Arene: Selvitys projektin suunnitelma Päivi Karttunen vararehtori Arenen SOTELIKA –verkoston pj.
Lapin alueen kuntien vammaisneuvostot ja muut asiointipalvelut
Pohtimolampi Vanhustyön kehittämisyksikkö
Palveluiden pohjana pärjäävyys – kuinka rakentaa Lapset puheeksi -työhön pohjautuva palvelurakenne? Mika Niemelä.
Laki yksityisistä sosiaalipalveluista
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Selvityksen aikataulu ja alustava työsuunnitelma sekä organisointi
Kotihoidon palveluseteli Hämeenlinnassa alkaen
Pirkanmaa viestintäryhmä
Marttayhdistyksen vuosikello
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

HANKKEEN ALOITUSVAIHE: Ikäihminen toimijana – hanke Kolarin kehittämistyö, vastaava sairaanhoitaja Erja Hurskainen HANKKEEN ALOITUSVAIHE: Hankkeen tavoitteet, aikataulutus, ohjausryhmänkokous, swot-analyysi, tiedon hankinta, tiedottaminen HANKKEEN AIKAISET TEHTÄVÄT: Vanhuspalvelulain toimeenpano kunnassa: tarkastelu, missä on tehtävä nopeimmat muutokset - Vanhusneuvoston ohjesääntö, kunnanhallituksen päätökset vanhusneuvoston kokoukset: sihteerin tehtävät sosiaali - ja terveystoimiston edustajana, yhteydenpito eri organisaatioihin vanhusneuvoston tehtävissä - Koulutusten organisoiminen videoluentoina ja niistä tiedottaminen - Vanhus- ja vammaistyöryhmän kokousjärjestelyt Mitoitukset siivous- ja henkilöstöasioissa, hoito- ja palvelu- sekä omavalvonta suunnitelmat Lääkkeiden annosjakelu –asiat muutoksessa- kunta maksaa 1.1.2014 alkaen- Laadun tarkkailu- ja omavalvontasuunnitelmat. Kyselyjä, suunnitelmien laadintaa, yhteistyötä vanhustyöstä vastaavien kanssa

Ohjausryhmän kokoukset ja muut yhteistyöpalaverit VANHUSPALVELU LAKI Lain tarkastelu, tiedottaminen, koulutus VANHUSNEUVOSTO Vanhusneuvoston jäsenvaalin avaaminen, tiedottaminen Ohjesääntöjen laatiminen, yhteistyö hallintojohtajan kanssa, toimintaedellytysten varaaminen, kunnanhallituksen päätökset, avauskokous tammikuussa-14 ja kokoukset maaliskuu- ja toukokuu -2014 Jatkoedellytysten turvaaminen hankkeen päätyttyä VIDEO-KOULUTUS KOKOUKSET Videokokouksia hankkeessa Videokoulutuksia hankkeessa Tiedottaminen Ohjausryhmän kokoukset ja muut yhteistyöpalaverit

IKÄIHMINEN TOIMIJANA -KOULUTUSTEN ORGANISOIMINEN KUNNASSA AIKATAULUISTA TIEDOTTAMINEN VIDEOYHTEYKSIEN VARAAMINEN KOULUTUKSESSA OLLEIDEN PALAUTTEIDEN KERÄÄMINEN VIESTINTÄ: MM LUENTOLYHENTEISTÄ JÄLKIHOITOA JA TOIMINNAN SUUNNITTELUA Sähköpostiviestintä uusista luennoista ja palautteiden postittaminen Poskeen Koulutusasioista keskustelu kunnassa Tulevan työn suunnittelu kuntouttavassa työssä Jatkotavoitteiden luominen

Sihteerin tehtävät Ja suunnitelman päivittäminen Vanhusten ja vammaisten työryhmän kokoukset ja Vanhusneuvoston kokoukset Sihteerin tehtävät Ja suunnitelman päivittäminen Keskustelu, mitä vanhustyölle kuuluu Tavoitteet laatia uusi seuraavalle valtuustokaudelle, aineiston kerääminen osastoissa Kokoukset 4. 11.2013 Vanhus- ja vammaistyöryhmä ja ohjausryhmä 20.1.2014 Vanhusneuvosto 10.2.2014 Vanhus- ja vammaistyöryhmä 4.3.2014 Ikäihminen toimijana o-ryhmä 5.3.2014 Vanhusneuvosto 7.15.14 Vanhus- ja vammaistyöryhmä 21.5.2014 Vanhusneuvoston kokous Päivitysaineiston kerääminen 30.3 mennessä alueet toimittavat muuttuneet tiedot Vanhus- ja vammaistyön suunnitelman päivittämistyö huhti-toukokuussa

Palvelukotiin ja kotihoitoon MUITA TEHTÄVIÄ Yhteistyötä Palvelukotiin ja kotihoitoon Mitoituksia Tannan henkilöstöön ja siivoustyöhön Hoito- ja palvelusuunnitelman uudistaminen Tannassa Lääkkeiden annosjakeluasioiden selvittäminen- 1.1.2014 alken kunta maksaa kotipalvelun ja palvelukotien asiakkaille Ohje lääkkeen jakamisesta maaliskuu Omavalvonta- suunnitelmien Alustava laadinta ja yhteistyö asiassa muiden kanssa Laatukyselyjen suunnittelu Tak-ohjelmassa ja aineiston käsittely TOUKOKUUSSA LOPPUPALAUTTEET JA KOULUTUSPÄIVÄ ROVANIEMELLÄ KA OHJAUSRYHMÄN KOKOUS