Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke. TUL:n Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke on uusi seurojen kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on saada urheiluseurojen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke. TUL:n Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke on uusi seurojen kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on saada urheiluseurojen."— Esityksen transkriptio:

1 Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke

2 TUL:n Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke on uusi seurojen kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on saada urheiluseurojen toimintakyky vastaamaan paikallista liikuntakysyntää. Tavoitteena on urheiluseurojen osaamisen lisääminen, johtamiskulttuurin uudistaminen, motivoivien toimintamallien luominen, mukaantulokynnyksen madaltaminen, nuorison monipuolisten liikuntatoimintojen turvaaminen sekä nykyaikaisen tieto-taito osaamisen varmistaminen niin seuran johdolla kuin liiton kouluttajillakin.

3 Seuratoiminnan kehittämisen painopisteitä ovat uusien toimintamallien tuottaminen seurojen kehittämistyöhön, seurojen toimintaedellytysten parantaminen, toimivan palvelu- ja koulutusjärjestelmän luominen ja tehokkaamman yhteydenpitojärjestelmän luominen verkostojen eri toimijatahoille.

4 Hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet Hankkeen organisaation rakentaminen ohjaamaan hanketta. Koulutus- ja kehittämistoiminnan tarvekartoitus. Toteuttamisprosessin suunnittelu ja käynnistys. – Tarvittavan henkilöstön rekrytoiminen hankkeeseen. – Mukaan lähteville seuroille valitaan hankevastaava. – Järjestetään yhteistapaamiset mukaan lähteville seuroille ja seurojen hankevastaaville. – Suoritetaan seurojen nykyiset toiminnan arvioinnit ja kehittämistarpeet.

5 Hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet Seurakohtaiset kehittämis-suunnitelmat. – Rakennetaan seurojen kehittämisohjelmat ja pannaan ne käytäntöön. – Seurakohtaiset kehittämistarpeet arvioidaan piirien toiminnanjohtajien ja kouluttajien toimesta. – Seuroille räätälöityjä kehittämissuunnitelmia ohjaavat koulutetut seurakehittäjät. – Tarvittava materiaali koulutukseen. – Raportoidaan kaikki hankkeeseen liittyvät tapahtumat.

6 Hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet Hankkeessa toteutetut opit ja toimintatavat käytännön malleiksi ja osaksi jokapäiväistä toimintaa. – Toimivien verkostojen yhteistapaamiset. – Seurojen tukemisesta pysyvä toimintamalli. – Palkitaan onnistumiset.


Lataa ppt "Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke. TUL:n Tule Urheiluseuraan Liikkumaan -hanke on uusi seurojen kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on saada urheiluseurojen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google