Filosofian Praktikum Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin toinen praktikum-kokoontuminen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Advertisements

Filosofian Praktikum 2008 Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin neljäs praktikum-kokoontuminen.
Osta koira!!.
Pihtiputaan seurakunta Miten kehittää v. työtä?
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
LUJAA LAATUA??.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Yhtälön ratkaiseminen
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Esiopetuksen huoltajat 2014 Generated on :41.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Kevään 2010 aloitus Edutool-opinnot Maanantain ohjelma • klo Edutool-opintojen kevät ja muistellaan myös syksyä/ Niina • klo
Mikä tekijänoikeus?.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
♂ ♀ Minna Sirnö Kunnan kaa? Kuntien tasa-arvofoorumi.
Uusien kyläsuunnittelijoiden rekrytointitilaisuus 2. kokoontuminen, Siilinjärvi, kunnan talo Kyläsuunnittelun menetelmät Ohjelma Klo – 18.05Tilaisuuden.
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
Joulututkimus Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten jouluun liittämiä ajatuksia Stressiä aiheuttavat tekijät Lahja toiveet ja ajatellut joululahjat.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin toinen luento Filosofian Kurssi.
Lapsi ja internet Seppo Mentula
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Johdatus lääketieteen etiikkaan
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
TUTKII, MILLAINEN MORAALIN PITÄISI OLLA!
Lapsen KYMMENEN KÄSKYÄ vanhemmille
Liikunta- ja harjoittelumäärät vuotiaana (h / vko) (Lähde: Nuori Suomi) )* urheilijan oma arvio NimiLaji Ohjattu harjoittelu Omatoiminen harjoittelu.
Elämää suurempia kysymyksiä...kukapa tietäisi vastauksen...
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Inf , Filosofia 2. luento Kalle Videnoja.
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
TAVOITE Teemavuoden tavoitteena on vahvistaa Helluntaiherätyksen lapsi- ja perhetyötä käynnistämällä yhteinen kehittämishanke.
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
SUOMALAISEN LAPSIPERHEEN ARKI
Filosofian Praktikum 2009 Mitä on Filosofia? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin ensimmäinen praktikum- kokoontuminen.
Eksponentiaalinen kasvaminen ja väheneminen
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Tornion kaupungin etsivä nuorisotyö
SJL / Janne Mäkitalo1 LEIJONAKIEKKOKOULU Länsirannikon alue.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Tietoisuus ja maailmankuva Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin viides praktikum-kokoontuminen.
Atk-infot tutorryhmille Atk-keskus / Hannele Rajaniemi.
VERSOLAn etusivu Työnhakukeskus 2.4. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt?/ Suomalainen pomo 2.5. Hiki laiskan syödessä?/ Tauolla työkavereiden.
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon Ohjeita YO- kuunteluihin.
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
Jesuksen lapsuus.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Filosofian Praktikum 2008 Moraali yritysmaailmassa Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kuudes praktikum Filosofian Praktikum 2008.
Karhulan uimahalli Aukioloajat
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee…… IT  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista.
JEESUKSEN LAPSUUS.
Porin Yksikkö / Elektroniikkatuotanto Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2006.
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee……  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista  Sataa.
Neitsyt Maria.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Esityksen transkriptio:

Filosofian Praktikum Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin toinen praktikum-kokoontuminen

Käytännön asioita Kotisivut: – Luentopäiväkirjat –Torstain luentoon mennessä Joosefille Vierailu buddhalaiseen keskukseen: –Maanantaina 6.4 klo –Tiistaina 7.4 klo 10.00

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä Laiva haaksirikkoutuu, veden varassa on kahdeksan ihmistä 18-vuotias poika, vanhempiensa ainoa lapsi Viiden lapsen 33-vuotias yksinhuoltajaäiti 4-vuotias kehitysvammainen poika Vedessä olevan 6-vuotiaan tytön 35-vuotias valkoinen adoptioisä Nopeimmat ottakoon paikat Koira 6-vuotias musta tyttö Suomen 50-vuotias miespääministeri 60-vuotias nainen Kenet kaksi pelastat?

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä Laiva haaksirikkoutuu, veden varassa on kahdeksan ihmistä –6-vuotias musta tyttö 58% –Viiden lapsen 33-vuotias yksinhuoltajaäiti 53% –4-vuotias kehitysvammainen poika 27% –18-vuotias poika, vanhempiensa ainoa lapsi 21% –Nopeimmat ottakoon paikat 15% –Koira 6% –Vedessä olevan 6-vuotiaan tytön 35-vuotias valkoinen adoptioisä 4% –60-vuotias nainen 2% –Suomen 50-vuotias miespääministeri 2%

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä Lapsesi on kuoleman kielissä isorokon takia. Lihavalla apteekkarilla on lääkettä isorokkoon mutta sinulla ei ole rahaa ostaa sitä Onko oikein, että varastat lääkettä apteekkarilta?

Moraalisia kysymyksiä Yksi lentomatka Thaimaaseen tuottaa hiilidioksidipäästöjä per henkilö saman verran kuin 70km autoilu vuoden jokaisena päivänä Ilmastonmuutosta pidetään nykyään ihmiskunnan pahimpana turvallisuusuhkana Onko moraalisesti oikeutettua matkustaa Thaimaaseen lomamatkalle? Filosofian Praktikum

Moraalisia kysymyksiä Veljesi ampuu tuntemattoman matkamiehen. Onko moraalinen velvollisuutesi ilmoittaa hänet poliisille?

Moraalisia kysymyksiä 23-vuotias suomalainen tyttö tulee raskaaksi vaikka käyttääkin poikaystävänsä kanssa ehkäisyä. Pariskunta kokee, ettei heidän suhteensa ole vielä niin vakaalla pohjalla eikä heidän elämänsä niin vakiintunutta, että lapsia uskaltaisi hankkia Onko oikein, että tyttö tekee abortin? Filosofian Praktikum

Moraalisia kysymyksiä Voitat vakioveikkauksessa euroa. Ajattelet ostaa rahalla moottoripyörän viihdekäyttöön. Rahalla voisit myös pelastaa kahdensadan kehitysmaan lapsen malarialta ja pikaiselta kuolemalta. Onko velvollisuutesi antaa rahasi heidän pelastamiseensa?

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä Laiva haaksirikkoutuu, ulapalla vain sinä ja herra Pompös Herra Pompös onnistuu tarttumaan renkaaseen juuri sinua ennen Onko moraalisesti väärin riistää rengas häneltä, jos se pelastaa sinun hengen?

Moraalisia kysymyksiä Onko oikein, että haet uutuuselokuvan vertaisverkosta ja katsot sen omalla koneellasi? Filosofian Praktikum

Moraalisia kysymyksiä Ostat lenkkitossut Prismasta. Teetkö moraalisen valinnan?

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä Herra Turpeella on vahva vakaumus siitä, että eläimille ei saa aiheuttaa tahatonta kärsimystä. Onko moraalisesti oikein, että herra Turve spreijaa sata minkkiä siten, että niiden turkkia ei voi enää käyttää täten pyrkien tietoisesti tuhoamaan herra Alasimen elinkeinon?

Moraalisia kysymyksiä Rouva Pohko ansaitsee omalla työllään euroa vuodessa. Onko moraalisesti perusteltua, että valtio ottaa siitä 60% itselleen?

Filosofian Praktikum Moraalisia kysymyksiä

Yksityistehtävä Reflektoi mitä tapahtuu, kun kohtaat moraalisen kysymyksen –Miten lähdet sitä ratkaisemaan? –Minkälainen on se prosessi, jossa päädyt tuomitsemaan jonkin asian moraalisesti oikeaksi ja vääräksi? –Mistä lähteistä ammennat tietoa asioiden moraalisesta luonteesta? Kirjoita paperille vastauksesi

Filosofian Praktikum 2008 Loppukuva