■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Urheiluseura vuodesta 1947
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry.
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
JOUTJÄRVEN SEURAKUNTA vuotiaiden seurakuntalaisuuden kehittämisohjelma.
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Harvialan koulu ja päiväkoti
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden edistäminen koulussa ja kerhotoiminnassa Eeva Ahtee ja Virva Kela-Piironen.
Tikkurilan Palloseura
Isi tuli! Vastuullista isyyttä tukeva vertaistukiryhmä
Jotta teknologia ei syrjäytyisi naisista WomenIT –teknologiaa tytöille kuin leikiten Johanna Matinmikko Projektipäällikkö, WomenIT:n kasvatus-
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla.
Itä-Suomen ESR-päivät Opetusministeriön puheenvuoro Merja Niemi Opetusministeriö.
Timo Määttä ja Virpi Kemppainen
Hyvinvoinnin puolesta
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
I.R.O. Research Oy vee 10/2000 Mediakäyttö Käyttää vähintään kerran viikossa Tytöt ja pojat *) Kirjat (esim. romaanit, lasten- ja nuortenkirjat)
Viikko 7 (11. – ) Maanantai: (11.2.) - Tiistai: (12.2.) Avoimien ovien päivä klo LK: Yrityskylä-päivä Keskiviikko: (13.2.) -Rästikoe.
Väestö Vantaan osa-alueilla
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Yhteistyötä imatralaisittain Kirsi Kärkäs-Vaittinen IntoPajat ry.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain *) Työttömät ilman lomautettuja Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriön työttömyystilastot Työttömät* työnhakijat,
-Jäseniä (Kaupungissa 54627) -Ikäluokka vuotiaat Mikkelin hiippakunta -Hallinnollisesti 6 alueseurakuntaa, nuorisotyö hoidetaan keskitetysti.
LÄHELLÄ AVOIMIA TYÖMARKKINOITA – Palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluihin liittyvät vastuut Punaisen Ristin Tampereen Kontti-kierrätystavaratalon näkökulmasta.
TerPS2 Pirkanmaan osahanke 3. 9
Sosiaalinen kuntoutus
OPEDA (OPH:n rahoittama EU-hanke) Opiskelijoiden erityisyyden huomiointi ja pedagogisen johtajuuden kehittäminen Peruskoulun lopettaneiden tukeminen jatko-opintoihin.
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
VALMA Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus
Kylätalosta maailmalle – Kalajoen voimistelukeskukseksi
Viikko 6 (4. – 8.2.) SANOMALEHTIVIIKKO Maanantai: (4.2.) - Tiistai: (5.2.) LK poikien joukkue: Koulujenvälinen jääpalloturnaus -Kulttuuripolku/Kenkävero.
Perhetyö Lammin vastaanottokeskuksessa
Etelä-Pohjanmaan peruspalveluohjelman toimeenpano -hanke Projektipäällikkö Mervi Lehtola , 050 –
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
”Menestystarinoita” Urban II –ohjelmassa.
VISIO 2015 Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia uusiutuvasta luonnonvarasta Liite 6.
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
OSALLISUUS JA KOKEMUSASIANTUNTIJA
Manner-Suomen ESR-ohjelma-asiakirjaesitys 2007 –
LÄHILIIKUNTA TUTUKSI – HANKE Kohderyhmä: Lapset ja nuoret, perheet Kohdealue: Kuopion kaupunki, lähiliikunta-alueet Taustakuvaus / Lähtökohdat Taustalla.
Ruokolahden strategia 2016–2021. Yhteistyökykyinen Taloudelliset realiteetit tunnistava Muuntautumiskykyinen Arvomme.
Ppky Selänne / Pyhäjärven Perhekeskus AARNOLA. Pyhäjärven perhekeskus  Toiminta alkoi vuonna 2012  Vaihtoehto kunnalliselle päivähoidolle  Ohjatut,
Kaj Tawast, Marianne Kilpi, Jyri Kunttu ja Sara Airola.
Tampereen Tyttöjen Talo. TAUSTAA: Tyttöjen talon toiminta käynnistyi keväällä 2004 Tyttöjen Talo on osa Setlementti Naapurin toimintaa Toimintaa rahoittaa.
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
NAISTEN vertaisryhmä keskiviikkoisin klo 17.00
Kaakkurin koulun valinnaisaineet
KULTTUURIMENTORI VUOLLE SETLEMENTTI RY
Oma Häme Lape: Koulutuskuntayhtymä Tavastian osahanke
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Lapsi-, nuoriso-, ja rippikoulutyö
Hyvät käytännöt pysyvään käyttöön Tavoitteet:
Esityksen transkriptio:

■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen päämääränä on tyttöjen ja naisten hyvinvoinnin edistäminen, alueellisen hyvinvoinnin ja vaikuttamisen sekä osallisuuden lisääminen, integraation ja kotouttamisen edistäminen. VANTAAN NICEHEARTS RY

VANTAAN TYTTÖJEN TILA ■ Vantaan Tyttöjen Tila on viihtyisä kohtaamispaikka v. vantaalaisille tytöille ja nuorille naisille! Toiminta tarjoaa yhteisön, johon on turvallista kiinnittyä ja josta tytöt löytävät välittäviä ja tukea tarjoavia aikuisia sekä uusia ystäviä. ■ Toiminnalla tavoitellaan yhteisöllisyyden vahvistamista, avoimuuden lisäämistä, tietoisuuden kasvattamista ja ystävyyssuhteiden luomista. ■ Toiminnalliset työpajat, retket ja pienryhmätyöskentely lisäävät tyttöjen luovuutta ja monipuolisen ilmaisun kehittymistä mm. tanssin, musiikin, käsitöiden, kielen ja kirjallisuuden, liikunnan, seikkailun, luonnon, pelien ja leikkien kautta.

KESKEISIMMÄT TAVOITTEET: 1. Asemoida Tyttöjen Tila osaksi Vantaan Nicehearts ry:n toimintaa, edistäen täten tyttöjen sosiaalista vahvistumista ja kulttuurien välistä vuoropuhelua 2. Kehittää kulttuuri – ja sukupuolisensitiivistä ohjausmallia nuorisotyöhön Vantaalla 3. Edistää kolmannen sektorin ja kaupungin eri hallintokuntien yhteistyötä ja osaamista projektin aihealueista 4. Eri-ikäisten tyttöjen ja naisten vuoropuhelun vahvistaminen ja tukeminen

KESKEISIMMÄT TOIMENPITEET: ■ Toiminta koostuu avoimesta toiminnasta, joissa tytöille tarjotaan mahdollisuuksia osallistua ilmaisutaidon, tanssin, kädentaitojen, kokkauksen, valokuvauksen, askartelun ja leikkimisen vuorovaikutuksellisiin ryhmiin ja muuhun tyttöjen toivomuksien mukaan suunniteltuun toimintaan. Kerran viikossa järjestettävät ”Teema-illat” keskittyvät yhteiseen ryhmätoimintaan (mm. kirppispäivä, leffa-ilta, käsityöt, jne). ■ Avoimen ryhmätoiminnan lisäksi tytöille ja nuorille naisille tarjotaan henkilökohtaista ohjausta/tukea tilanteissa, joissa haasteet ovat monisyisempiä tai pitkäkestoisempia, liittyen useimmiten elämänhallinnallisiin ja syrjäytymiseen liittyviin elämäntilanteisiin. ■ Syys-, talvi- ja kesälomien aikaan järjestetään leiritoimintaa ■ Kouluyhteistyö  Mikkola  Martinlaakso  Vantaan aikuisopisto  Kilteri  Hakunila

7. SYKSY 2014: ■ Avoimet illat jatkuvat  TIISTAISIN KLO  KESKIVIIKKOISIN KLO ■ Te lat  KESKIVIIKKOISIN KLO ■ Ryhmätoiminta  TORSTAISIN ■ Syysleiri  16. – PÄIVÄLEIRI ■ Kansainvälinen Tyttöjen Päivä JUHLA klo Vernissassa Tikkurilassa! Kaikki tervetulleita mukaan! ■ Ammatilliset verkostot ja vierailut

FB: VANTAAN TYTTÖJEN TILA Sanna Heikkinen-Velican, Projektijohtaja Sanna Tuukkanen, Projektiohjaaja