PEPO E11 Kausi 2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Advertisements

Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014.
RPS.
Valmennuksen kausisuunnitelma
Tikkurilan Palloseura
Sibbo Vargarna (P-01) Toimintasuunnitelma 2014
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
FC Honka Haaste kausi 2015.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
P06-joukkueen vanhempainilta
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
FC HONKA AKATEMIA.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
E04 KAUDELLA Dffff.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
Tervetuloa P04 joukkueen vanhempainiltaan
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
Vanhempainkokous.
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
SalPa P07 Vanhempainilta
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
P15 kausisuunnitelma Kausi
FC Kuusysi T02 Kausi
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
LePa P02 vanhempainilta
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Toimintasuunnitelma C-SM
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
E
GrIFK P
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

PEPO E11 Kausi 2014

Toimihenkilöt Valmennus & Taustat 2014 Vastuuvalmentaja: Janne Muhli Valmentaja: Veli-Matti Suoranta Ohjaaja: Mikko Leskinen?? Huoltaja: Ilpo Kylkilahti Huoltaja: ?? Joukkueenjohtaja Vesa Junnikkala Joukkueenjohtaja Olli Mikkonen Naistiimin yhteyshenkilö Virve Pitkänen

PEPO E11 Joukkueemme toiminta-ajatuksena on mahdollistaa pelaajien kasvamisen ja kehittymisen jalkapallon parissa.

Mitä tarjoamme Mahdollisuuden kilpailla ja harrastaa jalkapalloa oman tasoisen ympäristön kanssa oman tasoisia vastaan, niin piirisarjassa kuin turnauksissa. N. 3-4 tapahtumaa viikossa tammikuusta – marraskuuhun (harjoituksia, pelejä ja turnauksia) Laadukasta kehittymiseen tähtäävää jalkapallovalmennusta. Yksilöllisiä valmentaja-vanhemmat-pelaaja kehityskeskusteluja 1-2 kertaa vuodessa. Suunnitelmallista ja hyvin organisoitua joukkuetoimintaa. PEPOn Akatemia harjoituksia kyvykkäimmille pelaajille. Seura yhteisöllisyyttä pelaajille sekä vanhemmille Korkealaatuista mv-valmennusta ??

Mitä odotamme pelaajalta Intoa ja halua harjoitella jalkapalloa ja liikuntaa väh. 10-20h viikossa, sisältäen kaiken jalkapalloharjoittelun (joukkuetapahtumat + oma-aikainen harjoittelu/pelailu, koululiikunta ja muiden lajien harjoittelu jne..). Harjoituksissa ja peleissä ollaan keskittyneitä ja kuunnellaan valmentajia ja muita taustoja Keskitytään harjoituksissa omaan tekemiseen, ei muiden pelaajien tekemiseen. 75-100% harjoitusaktiivisuutta. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Pelaajien säännöt Lajin kunnioittamista Ennen kaikkea odotamme pelaajalta POSIITIVISTA ILMETTÄ harjoituksissa, peleissä, turnauksissa ja joukkueen muissa tapahtumissa

Mitä odotamme pelaajan huoltajalta Halua tukea lapsen urheiluun ja liikuntaa kasvamista jalkapallon parissa. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Vanhempien säännöt? Lapsen tukemista hänen oma-aikaisessa harjoittelussa. Lapsen tukemista varuste-, matkustamis- ja tietotekniikkakysymyksissä. Kausimaksujen maksamista.

Nimenhuuto.com Nimenhuuto www.nimenhuuto.com Nimenhuuto on helppo käyttöinen ilmoittautumisjärjestelmä joukkueelle Räätälöity vain omalle joukkueelle, vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan Jokaiselle pelaajalle lisätään oma käyttäjätunnus nimenhuutoon. Nimenhuutoon lisätään jokainen joukkueen tapahtuma. Pelaaja tai pelaajan vanhempi käy ilmoittamassa pelaajan tapahtumiin joko IN tai OUT, jos ilmoitat OUT, niin silloin kirjoitat viestikenttään syyn miksi OUT Nimenhuudosta löydät myös joukkueen materiaaleja ja tiedostoja

Tapahtumista I Harjoitukset Harjoituksiin ilmoittaudutaan nimenhuuto.comin kautta, vähintään 1 vrk ennen harjoitusta. Harjoituksiin saavutaan aina 10min harjoituksen alkua, ellei ole erikseen sovittu. Ennen harjoituksia pelaajat tervehtivät valmentajia kättelen ja toisinpäin ”yhteisöllisyys” Harjoitukset kestävät aina sovitun ajan, mitä nimenhuudossa on, ellei erikseen ole sovittu. Kenttäharjoitukset maksimoidaan aina lajiharjoittelulle. Jokainen harjoitus loppuu aina loppuverryttelyyn.

Tapahtumista II Pelit Valmentajat päättävät peliajan ja pelipaikat. Peliaika on ansaittava! …osaamisella, kehittymisellä, osallistumisella, asenteella & yrittämisellä. Kaikille pyritään takaamaan vuoden aikana oman tasoisen kehityksen kannalta riittävästi peliaikaa oman tasoisessa sarjassa. Yksittäisessä pelissä yhden pelaajan peliaika vaihtelee 50-100% välillä. Valmentajat, vaihtopelaajat ja huoltaja vaihtopenkillä, kaikki muut vastakkaisella puolella. Kannusta! …mutta älä ohjaa pelaajia (vedä, syötä, eteenpäin, käy kiinni, Jaska on vapaa, jne.) HUOM VANHEMMAT!

Tapahtumista III Turnaukset Kuten harjoituksissa ja peleissä, myös matkojen ajan toimitaan joukkueena. Jokaiseen turnaukseen tehdään aina erillinen aikataulu turnauksesta, josta infottaan vanhempia Kustannusten minimointi vanhempien vastuulla! Matkoihin osallistumiseen kuuluu myös valmistavia tapahtumia ennen matkaa, joissa on oltava läsnä. Turnauksissa edustetaan itseämme, joukkuetta, PEPOa, ja kaupunkiamme, joten käyttäydytään sen mukaisesti

Toiminnasta 2014 I Ilmoitetaan kaksi joukkuetta piirisarjaan Ykkös- ja Kakkoslohkoon ja yksi joukkue E-ikäisten korttelisarjaan. Tällä tavalla taatan kaikille pelaajille tarpeeksi peli-aikaa oman tasoisessa ympäristössä. n.16-20 peliä kauden aikana Sarjojen lisäksi ilmoittaudutaan 4-7 turnaukseen. Varmat turnaukset tällä hetkellä: IPS Cup ?? (maaliskuu), Huhtari-Cup(huhtikuu) Alånd Cup(kesäkuu) ja Saimaa Turnaus (syyskuu) Harjoituspelejä pyrimme pelaamaan talven ja kevään aikana n. 6-12 kpl Pelaajat laativat itselleen joukkueen säännöt ja noudattavat näitä Joukkueenjohto toimii linkkinä valmennuksen ja vanhempien välissä Levon, unen, ravinnon & koulun merkitys toiminnassamme on erittäin suuri. Valmennus keskustelee vanhempien kanssa heidän omasta lapsesta, ei muista pelaajista.

Toiminnasta 2014 II Tammikuusta lähtien, joka kuukausi joukkueesta valitaan kuukauden harjoittelija ns. ” Sisu-pelaaja”, jonka valmennus valitsee. Palkintona on esim. urheiluliikkeen lahjakortti ”Pelimiehen vihko” otetaan myös käyttöön oman joukkueen sivulle. ”Pelimiehen vihkossa ”on erilaisia tekniikka ja taitoharjoituksia, jota pelaajat suorittavat omalla ajalla. Pelaaja saa merkinnän vihkoon, jos hän pystyy suorittamaan valmentajan silmän alla hyväksytysti jonkin tekniikka harjoituksen esim. pomputtele vuorojaloin 40 kertaa, ilman että pallo tippuu maahan.

Yhteystietoja ja linkkejä Vastuuvalmentaja Janne Muhli 040 7393609 janne.muhli@palloliitto.fi http://pepo-03.nimenhuuto.com/ http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-pojat-s-2003/