Laaja-alainen kunnossapito- toimintojen ammattilainen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvinvointia työstä Savinainen, Oksa & Merivirta.
Advertisements

E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Your industrial partner.. Tecalemit Industrial • Juuret 1920-luvun Ranskassa, jolloin Pariisissa perustettiin Tecalemit- niminen yhtiö • Suomessa toiminta.
Veronumero.fi - suosittelumarkkinointi
Kunnossapito- ja rakennussektorin ammattitaitoinen kumppani.
Innovatiivista tekniikkaa Dimplex - esittely. Glen Dimplex Group Irlantilainen omistaja Tehtaita 17:ssa maassa Myynti yli 80:ssa maassa Omia myyntikonttoreita.
Muutoksen tuki.
RAKENNUSPALVELU LIUKKU KUN RAKENNAT TAI REMONTOIT.
Uuden ulottuvuuden sohvat ympäristöystävällisesti jätemuovista.
Kiinteistöpalvelualalla riittää töitä!
INNOVAATIOT JULKISISSA HANKINNOISSA Rahoitusta hankintojen kehittämiseen 1.
Marsissa voi elää! Kunhan sinne saadaan LVI.. Lämpöä, vettä, ilmaa ja fiksuja töitä LVI luo terveelliset ja viihtyisät olosuhteet - koteihin - työpaikoille.
 Logististen toimintojen kehittäminen •Ostotoiminta, varastointi, tuotanto, myynti •Asiakkaina PK -tuotantoyritykset  Energiankäytön optimointipalvelut.
Veronumero.fi - suosittelumarkkinointi
Vatek ry:n syyskoulutus Harmaan talouden torjunta ja vastuullisuus rakentamisessa Jari Raatikainen.
LTP Logistics Oy on vuonna 2011 perustettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienistä.
Scanfinn Oy.
Rakentamiseen mahdollisuuksia
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
LTP Service Oy Perustettu tukemaan Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n toimintoja mm. laatikkopesuloiden kunnossapidosta Kuormalavojen tarkastuspalvelu (FIN.
Rakennusala torjuu harmaata taloutta Rakennusteollisuus RT ry
Pertti Koskinen Talotekniikan opettaja Ammattiopisto
ANi 1 Maavoimien Materiaalin Kunnossapidon Kumppanuushanke Millog Oy.
Toimittaja – Sovellusarkkitehtuuritas on pilkkominen Kalle Launiala, ProtonIT Oy
Teollisuuden kunnossapito- toimintojen ammattikumppani.
Nosta esitystekniikkasi seuraavalle tasolle.
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Yritystoiminnan raportti
Ahoplan OY. Yritys Suunnittelutoimisto – 2 työntekijää – LVI alan suunnittelu Laskee myös säästön saneerauskohteelle – Suunnittelee ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä.
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Ketterä kehitys käytännössä – TFS & Meteor
RAKENTAMISPALVELUT URAKKATIETOJEN ILMOITTAMINEN VERO- HALLINTO
Yhteishankintakoulutuksesta apua rekrytointiin
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Jarko Lehikoinen | Tike | | Perustuksista harjakaisiin Jarko Lehikoinen Tike, Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskus Käyttökeskus
MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.
Miten turvata infraosaaminen 2020 Turku
Iloa ja valoa asukasviestintään
Laajennetun työssäoppimisen kokeilut sähkö ja elektroniikka, kone ja metalli, auto ja logistiikka Laajennetun työssäoppimisen kokeilut, Unto Tervo
Viestintäsuunnitelma
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Kari Blomberg Kone- ja metallituoteteollisuus toimitusjohtaja
EVTEK T&K -seminaari EVTEK Mobiilisovellusten laboratorio Auditorio, Big Dry (B 327) Jörgen Eriksson Kehityspäällikkö.
Yrityksen ja projektin esittely
KohdematkatKaleva Oy Oulun Vientikilta Oulu.
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
VARAVOIMALAITOKSET Huoltosopimukset ProcessCon Oy.
Kiinteistönhoitajan työmaa katosta perustuksiin ja ulkoalueet
Liikeidean esittelyohje
DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa.
JUCAT OY RATKAISUJA TUOTANNON KEHITTÄMISEEN Tehdassuunnittelu Hitsauksen työpisteet Kokoonpanon työpisteet Vakiotuotteet Robotiikka Asennus ja huoltopalvelut.
Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien.
Sote-tieto hyötykäyttöön - strategia 2020 Tieto hyvinvoinnin ja uudistuvien palveluiden tukena.
EAKR-rahoitteisten yritysten toimintaympäristöhankkeiden arviointi Business Arena Oy Satakunnan ELY-keskus Maija Saari.
SAIMAAN AMMATTIOPISTOSSA. RAKENNUSALAN PERUSTUTKINTO Perusvalmiudet rakennusalan vaihteleviin työmaatehtäviin. Hän suoriutuu rakennustyömaan yleisistä.
PAKON porautuu asian ytimeen
PAKON porautuu asian ytimeen
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
CableX YRITYS LYHYESTI.
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
Pahimmat 3 kilpailijaa Pirkanmaalla
Tuotteen tai palvelun myynti
Laatu on parasta mainosta
Pahimmat 3 kilpailijaa pirkanmaalta
AVIen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
KOKONAISARKKITEHTUURIN ARVIOINTI
Asiointipisteessä kaikki käy!
Esityksen transkriptio:

Laaja-alainen kunnossapito- toimintojen ammattilainen

Satagroup yhtiöt on Joustavasti toimiva yritysryhmä, joka pystyy vastaamaan kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöhuollon tarpeisiin Länsi-Suomen alueella. Laaja palvelukokonaisuus yhdellä kontaktoinnilla. Asiakaskohtaisissa palveluprosesseissa yhdistyvät vahva ammattilaisten käytännön osaaminen, tinkimätön toteutus sekä päällekkäisten kustannusten ja byrokratian minimointi. Toiminnan kulmakiviä ovat yrittäjyys, katkeamaton vastuuketju, moniosaajuus yhdistettynä paikallisuuteen, 24/7-tavoitettavuus, WTM-toiminnanohjausjärjestelmä, suorat hankintakanavat ja oma maahantuonti.

Satagroup yritykset DOORTEAM OY Door-Team joka tarjoaa ratkaisun erilaisiin ovi-, portti- ja aitajärjestelmiin. Erikoisosaamiseen kuuluu tuotteiden automatisointi ja sähköistys, sekä alan tuotteiden ja varaosien maahantuonti. Pitkäaikaisen tuotekehityksen ansiosta yritykseltä löytyy varma ratkaisu vaativampiinkin kohteisiin. Monipuolinen ovivalikoima tarjoaa vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen. Tuotteita valmistetaan myös mittatilaustyönä.

Satagroup yritykset VESINIEMINEN OY Vesinieminen on pitkän kokemuksen omaava LVI-urakoinnin ammattilainen. Kokonaisvaltaista LVI -urakointia suunnittelusta toteutukseen, palvelee niin teollisuutta, kiinteistöjä kuin kuluttajiakin. Teollisuuden toimintaympäristöihin perehtyneet asentajat toteuttavat ammattitaidolla LVI-asennus- ja huoltotehtävät sekä projektit. Erityisosaamisalueina mm. sprinklerlaitteistot, haasteel-liset LVI-kohteet, puhdistus-, säätö- ja mittaustyöt. Osaamista täydentää laadukas tuotevalikoima omassa myymälässä.

Satagroup yritykset PIRKANMAAN NOSTOVÄLINE OY Pirkanmaan Nostoväline Oy on nostureita tarkastava ja huoltava yritys, joka tarjoaa sertifioidut teollisuus-nosturitarkastukset ja huollot kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Pirkanmaan Nostoväline palvelee niin vuosittaisissa määräaikaistarkastuksissa kuin asiakkaalle räätälöidyissä huolto- ja kunnossapitotoimenpiteissä. Ammattitaidolla myös  teollisuuden koneasennukset.

Kattavat kunnossapitopalvelut • Tuotantokoneiden kunnossapito, kone- ja laitesiirrot, layout muutokset • Nosto-ovet; myynti, varaosat ja huolto, siirtolaitehuolto • Nostolaitteiden korjaukset, huollot ja lakimääräiset tarkastukset • Nosturihuollot ja lakimääräiset tarkastukset • Rakennustekniset työt, lattiapinnoitukset • Timanttiporaukset ja sahaukset • IV-kanavien nuohoukset ja desinfiointi • Viemärikuvaukset • ICT-palvelut • LVI -urakointi, IV-konehuollot sekä kylmälaitehuollot • Kiinteistöautomaatio (TAC Vista) • Sähkö- ja automaatioasennukset (S1) • Liukuportit, aidat sekä automaatiojärjestelmät ja varaosapalvelut oman maahantuonnin kautta • Finnsafety ja Satateräs jälleenmyyjä • Paloilmoitin järjestelmät (rakennus + ylläpito) • ATK- ja hälytysverkot, rakennus ja ylläpito • Kiinteistötekniset palvelut, teollisuussiivoukset, ulkoaluehuollot • Lämpökamerakuvaukset, sähköhuollot • Trukkihuollot ja varaosat MISSIO Maksimoida asiakkaan tuottavuus tarjoamalla monipuolisia kunnossapidon palveluita yhdellä kontaktoinnilla

Asiakkaat

Sopimuskumppanit

Tavoitettavissa aina kun tarvitset

Ota yhteyttä, me vastaamme! 0400 123 500 / 020 752 8540t Käyntiosoite Vammaksentie 1, 38210 Sastamala

Luotettavuustakuu

Mittavatkin hankkeet

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden huolto ja kunnossapito Kiinteistötekniikka Kiinteistöjen ja ulkoalueiden huolto ja kunnossapito

Ovi-, portti- ja aitajärjestelmät

Teollisuuden vaativaa kunnossapitoa

Kone- ja laitesiirrot

Hallitut kokonaisuudet

Nosturit ja nostolaitteet

Rakennustekninen kokonaistoteutus

Asiakasreferenssejä Kiinteistöpalvelut ” Satagroup Oy aloitti sopimuspohjaisen kunnossapito yhteistyön Patrian ( Patria Land Service Oy ) kanssa vuonna 2008. Sopimustöiden lisäksi Satagroup Oy on toimittanut & projektijohtanut vuosittain monia erillisprojekteita. Vuosittaisten investointipäätöksien tueksi olemme saaneet heiltä myös kustannuspaikkaeritellyt raportit kvarttaaleittain sekä kumulatiivisen vuosiyhteenvedon aiheutuneista kustannuksista. Satagroup Oy on suoriutunut kunnossapidon haasteista hyvin ja tarvittaessa ongelmakohdat on selvitetty yhteisen neuvottelupöydän ääressä. Todellinen ”moniosaaja monen mieleen”  toteutuu tässäkin yhteistyössä.” Patria Land Service Oy, kiinteistöpäällikkö Veikko Vaha

Asiakasreferenssejä Kunnossapito ”Komas Oy ( nyk. Fortaco ) allekirjoitti Sattagroup Oy.n kanssa kunnossapitosopimuksen 01.10.2008, aluksi sopimus käsitti kiinteistötekniset korjaukset ja ennakkohuollot. Vuosien kuluessa sopimussisältö on laajentunut käsittämään myös päivittäiset tuotantoatukevat toiminnot sekä kiinteistöhuolto palvelut. Tuotannon muutoksien yhteydessä, Satagroup Oy on hoitanut kokonaisvaltaisesti useita kone- ja laitesiirtoja tuotannon lay-out uudistusten yhteydessä. Sopimustoimintojen lisäksi Satagroup Oy on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja kustannustehokkaana toimittajana muidenkin palveluiden tuottajana. Sopimuskumppanimme  huolehtiessa edellä mainituista toiminnoista, olemme keskittyneet ydinbusinekseemme. Lisäksi  Satalgroup Oy:n toimittamat yksityiskohtaiset kuluraportit ovat helpottaneet taloudellista päätöksentekoamme.” Fortaco Oy, aluejohtaja Esko Kranni

VALTTI -henkilökortit Uusi laki rakentamisen tiedonantovelvollisuudesta VALTTI -henkilökortit 1.7.2014 astui voimaan laki rakentamiseen liittyvästä tiedonantovelvollisuudesta. Käytännössä laki koskettaa kaikkia rakennustyömaalla työskenteleviä. Uudistus on kaikille myönteinen, koska sillä kitketään harmaata taloutta. Uuden veronumerolain myötä kaikki rakennustyömaalla työskentelevät työntekijät tarvitsevat kuvallisen ja veronumerolla varustetun henkilökortin. VALTTI-älykortin on rakennusalan uusi henkilökortti, jota käytetään rintapielessä henkilökorttina. Kortin aitous on tunnistettavissa sähköisesti, joten harmaan työvoiman kitkeminen helpottuu.

WTM – Work Time Management Oma tuotannonohjausjärjestelmä Work Time Management on Satagroup Oy:n kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä teollisuuden ja kiinteistöjen kunnossapitoon. Kunnossapidon elementit yhdessä paikassa • Laitekohtaiset työohjeiden laadinnat • Ennakkohuoltojen hallinnointi • Kustannuspaikkakohtainen raportointi ja työajanseuranta Työn ajantasainen tarkastelu • Tehdyt työtunnit • Keskeneräiset työt • Materiaalikustannukset laitekohtaisesti Asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti • Asiakkaalla mahdollisuus seurata työnkulkua ja tehtyjä töitä • Kunnossapitokustannukset laitekohtaisesti • Ennakkohuoltojen kustannukset konkretisoituvat

Yhteystiedot Avainhenkilöt SataGroup Oy Vammaksentie 1, 38210 SASTAMALA Vaihde 020 752 8540 e-mail: etunimi.sukunimi@satagroup.fi info@satagroup.fi • www.satagroup.fi Vesinieminen Oy Hopunkatu 11, 38200 SASTAMALA Puh. 050 444 1131 e-mail: etunimi.sukunimi@vesinieminen.fi www.vesinieminen.fi