Urheilijan hoitoketju

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvinvointia työstä.
Advertisements

URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
Marjan tarina keskikokoisessa kaupungissa
Hoitosuunnitel-masta sopiminen Omahoito kotona, omahoidon tuki
ITELLA TerveysViestiKeskus Vakuutusyhtiöiden E-lausunnot
Aivovammapotilaana Suomessa – palvelun käyttäjien näkökulmaa
Tyypilliset urheiluvammoja
HUOLTAJAN PERUSKURSSI
KORKEAKOULUN JA TYÖELÄMÄN UUSI TOIMINTAKONSEPTI Riitta Konkola.
Terveydenhuollon megatrendit
Yritystoiminnan raportti
Katsotaan, sanoi lääkäri!
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
SYDÄNLEIKKAUSPOTILAAN OHJAUS JA NEUVONTA
Gymnaestrada
Gymnaestrada 2015 Gymnaestrada on kokoamassa Helsinkiin ennätysmäärän voimistelun ystäviä. Alustavien ilmoittautumisten mukaan osallistujia on tulossa.
PORIN KOTISAIRAALA Kotona loppuun asti/Moniammatillinen tiimityö
Naisten päihdetyön päivät kätilö Satu Viinikainen
POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI SAIRAANHOIDOLLINEN TOIMINTA VALTUUSTON ILTAKOULU Aino-Liisa Oukka johtajaylilääkäri.
Kaija Miettinen Läpäisyseminaari Opetushallitus
SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTO
Kuntoutumisen tukeminen hoitotyössä
Korvaukset ryhmätapaturmavakuutuksessa Kuparivuoren koulu Henna Piirainen.
Hoitoonohjaus – syntipukin kohtalo vai mahdollisuus parannukseen? Projektipäällikkö Antti Hytti, Elämäntapaliitto , Helsinki.
URHEILIJAN HOITOKETJU
Neuvola Neuvola Koulu- ja opiskelu-terveydenhuolto Liikkuvat neuvolat
TYK Työkykyä ylläpitävä ja parantava valmennus
ESH / Yleislääketieteen akuuttiosasto
Lauri Nuutinen P-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
Iltapäivän raporttiin käytettävän ajan puolittaminen
Ohje, kuinka käyttää Lähete.dotx (EI MERKONOMEILLE)
SAK tänään ja huomenna 1 Ajankohtaista työterveyshuollosta SAK:N 20. TYÖYMPÄRISTÖSEMINAARI Kari Haring Asiantuntijalääkäri SAK ry.
Sairausajan palkka Työsopimuslaki
Infektioiden ehkäisyn käytännöt ennen proteesileikkausta Sairaanhoitaja Tarja Lohi Päijät-Hämeen Keskussairaala LEIKO -yksikkö.
Kouluterveydenhuolto Koulutulokkaan vanhempainaamu.
Mielenterveys Hakeutuminen kiireelliseen hoitoon Osoite: Puistokatu 4, 3.krs Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus: ma-to klo 8-15 ja pe 8-14, puh. 046.
TyTAL VAPAAEHTOISET VAKUUTUKSET.
Suomen Jääkiekkohuoltajat ry Jääkiekkohuoltajakoulutus Vuokatti Jääkiekkovammat, ennaltaehkäisy ja ensiapu Fysioterapeutti Olli Céder.
Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, VALO, Finland puhelin Hoitovastuu-
Fysiatria – monipuolinen erikoisala Jari Ylinen, dosentti Ylilääkäri, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Fysiatrian erikoislääkäri Kivun hoidon ja kuntoutuksen.
TIEDELEIRIMATKAN KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT LUKIO/CERN-2016.
Mitä lääkärissä tapahtuu - oireesta diagnoosiin
Terveydentilatietojen toimittaminen vakuutuslaitokselle – työtapaturmat, ammattitaudit, liikennevahingot Julkinen terveydenhuolto, yksittäisen hoitokäynnin.
Uusi Sporttiturva Tuotetta on yksinkertaistettu niin, että vakuutusturva vastaa paremmin asiakkaan ymmärrystä siitä, minkälaisen turvan hän saa ostaessaan.
Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle.
Nopeasti hyvään hoitoon
HOITOON PÄÄSY Voi valita itselleen terveysaseman oman kunnan sisällä
Vanhempainilta AKRO Aava kello
Kuntayhtymän valtuusto Kuntayhtymän hallitus
SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTO
KAUSIBUDJETTI - Kululaji TPV A 2016 A1 / 22 A2 /
Terveydentilatietojen toimittaminen vakuutuslaitokselle – työtapaturmat, ammattitaudit, liikennevahingot Kun hoitolaitos/lääkäri laskuttaa hoitokäynnin.
<Hankkeen nimi>
GrIFK P
Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta
Urheilijan hoitoketju!
Sairausajan palkka Työsopimuslaki
Saumaton hoitoketju ja kuntoutuspolku työikäiselle
Saumaton hoitoketju ja kuntoutuspolku työikäiselle – Keski-Suomi
Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen -hanke
ENSIHOITOPALVELUN TILASTOINTI- JA RAPORTOINTITARPEET
UNIAPNEAN HOITOKETJU FORSSA
Suomen Jääkiekkohuoltajat ry Jääkiekkohuoltajakoulutus
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Terveyspalvelut ulkomaalaisille Helsingin kaupungissa Pia Tuovinen 07
Nopeasti hyvään hoitoon
KOULUTERVEYDENHUOLLON TEHTÄVÄT Oppilaan terveyden ja hyvinvoinnin
MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖT
Esityksen transkriptio:

Urheilijan hoitoketju Aava Orto-Lääkärit Ajanvaraus 09 6866 020 • 010 380 3838 • www.aava.fi

Urheilijan hoitoketju Valmistautuminen Tarkista että vakuutukset ovat voimassa. Selvitä vakuutuksesi mahdollinen omavastuu ja korvaustenhaku käytäntö. Maksatteko ensin itse ja haette vakuutukselta takaisin vai onko vakuutuksessanne suoralaskutus mahdollisuus. Pakkaa vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero tai pelipassi sekä Kela-kortti varustekassiin tai lompakkoon. Tapaturman sattuessa Ajanvaraus arkisin 09 6866 020 tai 010 380 3838 tai www.aava.fi Aava Orto-Lääkärit, Yrjönkatu 36, 00100 Helsinki. Tapaturman sattuessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ensihoitoon voi hakeutua mihin tahansa. Ensihoidon jälkeen jatkohoito tapahtuu edellä mainitulla tavalla. Hoitoketju on viitteellinen ja voi muuttua hoidon aikana. Ennakkoilmoitus/ vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Ilmoittautuessa vastaanotolle esittäkää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero tai pelipassi sekä Kela-kortti sekä kertokaa seuranne nimi. Ajanvaraus 09 6866 020 • 010 380 3838 • www.aava.fi

Ajanvaraus 09 6866 020 • 010 380 3838 • www.aava.fi Tapa- turma Urheilutapahtuma: Tapaturma sattuu Ajan- varaus Ajanvaraus 09 6866 020 tai 010 380 3838 tai www.aava.fi Ensisijainen hoitopaikka Aava Orto-Lääkärit, Yrjönkatu 36, 2. krs, 00100 Helsinki Tiedustelut/ohjaus Jari Pylvänäinen 0500 434 214 Lääkärin vastaanotto Lääkärin vastaanotto / tarvittava ensihoito ja kuvantaminen; diagnoosi MUKAAN KELA-KORTTI & KUVALLINEN HENKILÖKORTTI & VAKUUTUSKORTTI TAI VAKUUTUSTIEDOT (VARAUTUKAA MAKSAMAAN ENSIN ITSE) Vakuutus Vahinkoilmoitus: täytä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiösi internetsivustolla Hoito Konservatiivinen hoito (kipsaus, sidonta) tai leikkaus / toimenpide Kuntoutus Kuntoutus fysioterapeutin ohjeistuksessa Paran- tuminen Kontrolliaika Takaisin urheilun pariin Ajanvaraus 09 6866 020 • 010 380 3838 • www.aava.fi

Aava Orto-Lääkärit muuttaa Aava Kamppiin keväällä 2014 Lääkärikeskus Aava avaa uuden lääkärikeskuksen ja sairaalan Helsingin ydinkeskustaan, Kamppiin. Aava Kamppi on täyden palvelun lääkäriasema, joka tarjoaa erittäin laajat yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä työterveyshuolto- ja sairaalapalvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös fysioterapiapalvelut, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset sekä entistä laajempi päiväkirurginen toiminta. Lue lisää www.aava.fi. Aava Kamppi Annankatu 32 00100 Helsinki Ajanvaraus 09 6866 020 • 010 380 3838 • www.aava.fi