RuoSkAn strategia 2009-2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
Advertisements

Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Vetovoimaisin jalkapallon kasvattajaseura
Tikkurilan Palloseura
TAUSTAA – mitä tapahtuu? – lajien kilpailu: miten pidetään harrastajat – olympialaji ja olympiakomitean tuki 2012 Lontoo – perinteet → kasvatus: kurinalaisuus,
Koulutuksen avulla kasvuun Koulutustarjontaa vähittäiskaupan alalle.
Raision Loimu Juniorit ry strategia
Valmennuksen kehittämissuunnitelma Mikrosta mestariksi - omassa tiimissä.
Kangasalan Kisa Eagles
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
ESLA NUORISOTOIMINTA ALUEVALMENNUS 2. ORGANISAATIO 3. ALUELEIRIT TULOKSIA 5. TALOUS JA HANKINNAT 6. TOIMINTASUUNNITELMA 2010.
Nuorisourheilun laatuseura Lähtökohtana jokaisesta mukaan tulevasta lapsesta huolehtiminen Sinetin seuralle myöntää lajiliitto Seura mukana valtakunnallisessa.
SalibandySeura Viikingit ry
SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA
Drop out-ilmiö SPL:n Turun piirin juniorijalkapallossa
Copyright ME YHDESSÄ – TOIMINTAKULTTUURIN MUUTOSPROSESSI.
KJT strategia Johtokunta Open
JOUKKUEENJOHTAJAKOULUTUS Seuraversio. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
TRIO JUNIORIT TÄNÄÄN Toiminnan tavoite Toiminnan tavoitteena on edistää juniorikaukalopalloa sekä koulukaukalopalloa. Seuran toiminnassa tulee korostua.
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
SJL strategian toteutus Eteläisellä alueella
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
ESIMERKKI: URHEILUSEURAN STRATEGISTEN PERUSASIOIDEN KONKRETISOINTI
LEIJONA-KIEKKOKOULU. LEIJONA-KIEKKOKOULU – MISTÄ ON KYSE? Seuroille suunniteltu kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismalli alle 8 -vuotiaille lapsille.
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
Heinolan Tanssikerhon oma seura analyysi 2/23/15.
Suomen Jääkiekkoliitto / Kymi-Saimaan alue1 Seuratoiminta- ja koulutusvaliokunnan toimintasuunnitelma Kymi-Saimaa.
Nummelan Palloseura Hockey ry SWOT - Analyysi
IFK –TÄHDEN NELJÄ SAKARAA: KESTÄVYYS - IHÄRDIGHET
Strategia ”Uudelle tasolle” Kriittiset menestys- tekijät GT luo ympäristön tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen GT on Suomen laadukkain tennisseura.
STRATEGIA VISIO Liedon Pallon Visio 2020: Liedon Pallon yksiselitteinen tavoite on olla vuonna 2020 alueen 5. parhaan seuran joukossa jokaisella.
Strategia Juniori Hermes Ry MISSIO ”Urheilu elämäntapana” Edesautamme nuoria omalla panoksellamme kehittymään terveet elämäntavat omaaviksi.
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
Suomen Jääkiekkoliitto1 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN.
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliitto - Strategia Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö.
Omalle huipulle Turun Kisa-Veikot. Turun Kisa-Veikkojen linjaukset harrastetoimintaan ViVa - vihreä-valkoinen tie - koko elinkaaren mahdollisuus pysyä.
Tervetuloa seuraan Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958.
Suomi-kiekon strategia Savo-Karjalan alueen tiekartta.
Aurinko Golf Oy STRATEGIA Versio 0.4 /
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.
URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO.
Mika Heikkilä / Valtuustoseminaari / Lapin sairaanhoitopiiri Tuottavuusohjelma vuosille
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 Puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Harri Nummela
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys
Kohti maailman huippua. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
Ilves ry Johtokunnan kokous 21.8, jalkapallojaoston katsaus
STRATEGIA Aurinko Golf ry
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
Liverpool international academy
Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla Ishockey rf
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
FB FActor Strategia
talven hauska ulkopeli meille kaikille
Suomen Jääpalloliitto Visio 2020 Erotuomarin polku
STRATEGIA Aurinko Golf Oy
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
STRATEGIA Aurinko Golf ry
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

RuoSkAn strategia 2009-2014

RuoSkAn strategia 2009-2014 Visio Missio Strateginen tahtotila Jääkiekko tukee yleisen liikunnallisuuden lisääntymistä alueellamme yhteistyössä muiden urheiluseurojen kanssa. KIEKKOA KAIKILLE! Missio RuoSkA tarjoaa harrastajille kasvatuksellista ja sosiaalista tukea, kohti liikunnallista elämäntapaa. Elämyksiä koko perheelle. Strateginen tahtotila Toiminta kehitetään entistä laadukkaammaksi ja järjestelmälliseksi Laatuarvioinnin tulokset hyödynnetään Seurassamme on alueen parhaat ohjaajat ja valmentajat Lisenssipelaajien määrä pysyy vähintään ennallaan Tyttö- ja naiskiekkoilijoiden määrän lisääminen Jääkiekon harrastaminen on kustannuksiltaan kohtuullista Jääkiekko on imagoltaan positiivista ja kiinnostavaa urheilulajina ja yhteistyökumppanina Seuran toiminta on eettistä ja yhteiskuntavastuullista

RuoSkAn kriittiset menestystekijät Tahtotila Kriittiset menestystekijät Toiminta kehitetään entistä laadukkaammaksi ja järjestelmälliseksi seurassamme Työnkuvat jaettu selkeästi seurassa Laatuarvioinnin hyödyntäminen Sisäinen koulutus toimijoille Drop-outin hyödyntäminen Seurassamme on alueen parhaat ohjaajat ja valmentajat Riittävä määrä aktiivisia ohjaajia/ valmentajia rekrytoinnin kautta Kokemuksen hyödyntäminen valmennuksessa Koulutustarjonta sisäisesti ja ulkoisesti suunnitelmallista Lisenssipelaajien määrä pysyy vähintään ennallaan Tyttö- ja naiskiekkoilijoiden määrän lisääminen Pienentyvät ikäluokat, kouluyhteistyön hyödyntäminen, lukion säilyminen Ruovedellä Luistelukoulun hyödyntäminen tyttökiekkoilun aloittamiseksi Harrastekiekon kehittäminen Jääkiekon harrastaminen on kustannuksiltaan kohtuullista Varustekierrätyksen kehittäminen Yhteistyön kehittäminen elinkeinoelämän kanssa Jäähallin korkea käyttöaste Lisenssipelaajien määrä Jääkiekko on imagoltaan positiivista ja kiinnostavaa urheilulajina ja yhteistyökumppanina Seuran markkinointi ja yhteistyökumppaneiden huomioiminen Seuran pelisääntöjen noudattaminen Seuran toiminta on eettistä ja yhteiskuntavastuullista Hyvien käytöstapojen mukaista toimintaa toisia kunnioittaen

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Organisaatio Seuran tavoitteisiin sitoutunut laajapohjainen ja motivoitunut organisaatio Hallituksen jäsenten tehtävien jako, sekä muiden toimijoiden tehtävänkuvaukset Sisäinen ja ulkoinen koulutus Seuratoimijoiden kannustinjärjestelmän luominen Seuran tavoitteiden julkituominen

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Koulutus- toiminta Ammattitaitoiset, innokkaat valmentajat Sisäisen koulutuksen lisääminen Maalivahtivalmennus Valmentajien ohjaaminen koulutuksiin Koulutusohjelma Kummiseurasopimuksen hyödyntäminen Demoharjoitukset, mitä missäkin ikäluokassa tehdään valmennuksen linjauksen mukaisesti Luiteluohjaajakurssi Videotykki kahvioon Maalivahtikoulutus

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Nais- ja tyttökiekkoilu Harrastajamäärän kasvattaminen / aloittaminen Ohjaajien kartoitus Kouluille tarkoitetun demotunnit, pojat / tytöt Mailojen hankkiminen Pesäpallotytöille demotunti

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Lapsi- ja nuorisotoiminta Jokaiselle pelaajalle löytyy paikka Harrastajamäärät lisääntyy Tarjota parasta mahdollista valmennusta seurassa, ilman että tarvitsee lähteä muualle liian aikaisin. Taataan se, että pelaaja voi lähteä muualle myöhemminkin Leijonaliigaikäisille kaksi peliryhmää Demotunnit kouluille Innokkaimmille ylimääräistä harjoitusta (esim. aamujää)

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Harraste- toiminta Tarjota nuorille mahdollisuus jatkaa lajin parissa aktiiviuran jälkeenkin Seurakunnan jäävuoron valvominen Pelaajien kannustaminen erotuomaritoimintaan Tiedottaminen jäähallin vapaista höntsyvuoroista Ruoskan nettisivuilla

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Jäähallitoiminta Jäähalli siisti ja viihtyisä Yhteistyö halliyhtiön kanssa Kahden uuden pukukopin rakentaminen Siisteyskasvatus Joukkueille säännöt jäähallin käytöstä Tarjotaan halliyhtiölle siivous-sopimusta Edustaja halliyhtiön hallituksessa Selvitetään mahdollisuus rakentaa talkoilla yhdessä Pirkkain kanssa

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Talous Taloudellisesti vakaa seura Jääkiekon harrastaminen on kustannuksiltaan kohtuullista SJL:n tuesta kiinnipitäminen Yhteistyö-sopimukset Varainhankinnan tehostaminen Realistinen budjetointi ja talouskurin parantaminen Laatuauditoinnissa mukana oleminen Myynti ja markkinointi Haluttu yhteistyökumppani Seuran näkyvyys laadukasta Uusien tuotteiden käyttöönotto ja vanhojen kehittäminen Nettisivujen kehittäminen

Toimialueittaiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit Tahtotila Toimenpiteet Viestintä Seuran nettisivujen jatkuva kehittäminen Ulkoasultaan yhdenmukaisten dokumenttien julkaiseminen Seuran yhtenäisen ulkoasun luominen Päivitys reaaliaikaista Nettisivujen päivityskoulutus Materiaalisalkun päivitys Yhtenäiset seura-asut ja peliasut