A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Coco Chanel Coco Chanel • Gabriella Bonheur ”Coco” Chanel • syntyi Saumurissa Ranskassa • kuoli Pariisissa.
Advertisements

1 Autoliikkeen aula Jussi Seppälä asentaja
Päivän päihdetilanne Pulmat pöydälle – avohoito alkaa Arja Hirvonen
Henkilökohtaisen avun keskus Pääkaupunkiseudulla
Vapaaehtoiset keikka-auttajat apuna arjessa. Missiomme on: Etsiä, löytää ja auttaa unohdettuja kaupunkilaisia sekä haastaa kaikki lähimmäisyyteen ja yhteiskuntavastuuseen.
 TOIMINTA ALKOI 1997  Yhteiskristillinen toiminta perustuu  yhteiseen näkyyn ja yhteisiin  pelisääntöihin  päihdeongelmaisten ja heidän perheit- 
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Johdatus Linuxiin Mauri Heinonen
Kristillisen kuntoutusohjelman tämän päivän haasteet
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi.
Nuorten palvelut kuntauudistuksen pyörteissä/ jälkimainingeissa Johanna Siekkinen Nuorisotoimenjohtaja.
Sanomalehdistön historia Poliittisen lehdistön aikakausi.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
Lentokone Lentokone pysyy ilmassa sen kantopintojen, kuten siipien aiheuttaman nostovoiman ansiosta, mutta lentokoneet vaativat ilmassa pysyäkseen myös.
Ilpo Haahtelan kuvia eläintieteen opetuksesta 1960-luvulta
Oulun aikuislukio 2014.
Sosiaalialan asiantuntijapäivät
Tampereen yhdistysrakenne hanke
SVS :n syysretki Tampereelle Matkaan lähdettiin Helsingistä torstaina suuntana Tampere. Tunnelma oli jo bussissa mukavan rento.
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi Väestönmuutokset 2010 Joulukuu Tampere Tampereen kaupunkiseutu Suurimmat kaupungit Suurimmat seutukunnat.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Lauri Viidan lapsuudenkoti
Palaute elämää diabeteksen ja diabeetikon kanssa päivästä Lauantai
Tornion kaupungin etsivä nuorisotyö
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Kohtaus 1 Kolme tanssijaa, koreografia alkaa Videokuvaa Taustalla soi musiikki.
pk Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö Järjestö Sopimusvuori ry & Sopimusvuorisäätiö palveluntuottaja päivittäin yli 600 kuntoutus- ja hoitopaikkaa.
1. syyskuuta Tietojen päivä ensimmäinen koulupäivä
Italia Iina, Satu, Paula.
Verotuksen perusteet – Matkat
Opintokohteiden tunnisteiden ja asteikkojen ylläpito WinOodissa Hilkka Hanhenoja.
HELSINGIN ALZHEIMER-YHDISTYS RY
LÄHILIIKUNTA TUTUKSI – HANKE Kohderyhmä: Lapset ja nuoret, perheet Kohdealue: Kuopion kaupunki, lähiliikunta-alueet Taustakuvaus / Lähtökohdat Taustalla.
Tietoja Tampereesta. Kaupunkiseudun väestö 2014 Tampereen kaupunkiseudun muodostavat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti.
VaVe-koulutus Sininauhaliitto Vapaaehtoistoiminnan muodot Psykososiaalista tukea tuottava vapaaehtoistoiminta Tukea tuottava toiminta esim. tukihenkilötoiminta.
NUORTEN STARTTI 2012−2014 NUORTEN STARTIN ESITTELY Matti Heinämäki Yksilövalmentaja.
H ELSINGIN V IERASKOTI RY / PERHETYÖ ASUNNOTTOMIEN PERHEIDEN PARISSA J ÄSENJÄRJESTÖPÄIVÄT I LKON KURSSIKESKUS Perhetyöntekijä Hanna-Mari Pusaa.
Puolangan kunta tarjoaa vuokrattavaksi Paljakkatalon Puolangalla sijaitseva Paljakan hiihtokeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ympärivuotiseen vapaa-
Länsi-Uudenmaan Osuuspankki Konttoreiden aukiolo lähtien klo 19 asti maanantaisin aikavarauksella Lohja, Nummela, Vihti, Kirkkonummi, Veikkola,
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Provesta Oy Kaisla Provesta luottamuksellinen
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Opolta terveisiä ennen tapahtumaa Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle
VoiTas-koulutus Kiimingissä Orientaatio Kohti koulutusta Lisää laatua liikuntaan Oppia ikä kaikki.
Retki Kädentaidot Tampere pe
Historia2 eurooppalainen Ihminen
Autismi- ja Aspergerliitto ry
LIIKUTA MINUA-tapahtuma! LIIKUNNALLINEN ILTAPÄIVÄ IKÄIHMISILLE
Lentoliikenne luvulla
Historia2 Eurooppalainen ihminen
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Seurakunnat ja Lape Jarmo Kokkonen
Verotuksen perusteet – Matkat
Verotuksen perusteet – Matkat
Raahen seutukunnan työssäkäyntivirrat 2016
Lähetystyö 2010.
Raahen sataman tavaraliikenne 2005–2017
Pete & Turre (Petri Hälikkä ja Mikko Turtiainen)
Henkilökohtaisen avun keskus Helsingin ja Kauniaisten alueella
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen perustuvan yhdistyksen. Yhdistyksen toiminta alkoi A-klinikalla Vuolteenkadulla ja se rekisteröitiin 1971. Vuolteenkadulta muutettuaan Papinkatu 22 oli yhdistyksen ensimmäinen virallinen tila. Ennen Tahmelan A-kiltaa väliin mahtui ainakin Valkaman kesäpaikka.

Tahmelan A-kilta Tahmelan A-killan talon historia alkaa 1900-luvun alusta jolloin siinä asui yksityisihmisiä, 1950-luvulla talo myytiin kaupungille, sillä ehdolla, että siinä järjestettäisiin sosiaalitoimintaa. Ennen Tahmelan monitoimitalon ja tukikodin vakiintumista 1991 talossa oli ollut lastenkoti, poikakoti ja naistensuojakoti. Tahmelan A-kilta on aina pysynyt alkuperäisessä muodossaan, lukuunottamatta lastenkodin aikana tehtyä lisäsiipeä. Tahmelan A-kilta toimii Tampereen kolmentoista A-killan päätoimistona, jossa työskentelee useita henkilöitä. Koko talon työntekijämäärä on 10.

Toiminta Tahmelan A-kilta on joka päivä auki klo 8-16 ja maanantaisin ja perjantaisin klo 20 asti. A-kilta toiminnan tavoite on päihdeongelmista vapaa elämäntapa ja sitä kautta parempi elämänhallinta ja elämisen laatu. Toimintaan kuuluvat erilaiset keskusteluryhmät, vapaa-ajan tapahtumat ja tilaisuudet, saunaillat, harrastustoiminta, liikunta, koulutus, tiedotus, retket, matkat, leiritoiminta, tukihenkilötoiminta, päihdeongelmaisten edunvalvonta, yhdyskuntatyö, päiväkeskus- ja tukikotipalvelujen myynti Tampereen kaupungille sekä erityyppiset kehittämisprojektit. Koko A-kilta toiminta lähtee ihmisten ehdoilla ja heidän sen hetkisistä tarpeista