Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. 020 754 5235 www.jaahdytysturva.fi Kylmäjärjestelmien etävalvonta Jäähdytysturva Oy.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

TimePlan työvuorosuunnittelu
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Moodlen ohje opiskelijoille
Vippet Booking - majoitusvarausjärjestelmä
Tietoturvallisuuden huonetaulu
Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Oulaisten Yritystalo Oy
Suoraveloitus poistuu käytöstä –
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
LTP Service Oy Perustettu tukemaan Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n toimintoja mm. laatikkopesuloiden kunnossapidosta Kuormalavojen tarkastuspalvelu (FIN.
HARMAA TALOUS YRITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA.  Kun hintahaitari eri tarjoajien välillä on yli 40 % voi kysyä pelaako kaikki samoilla pelisäännöillä ?  Pelisäännöthän.
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
NaviFleet ajoseurantajärjestelmä
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kuinka rakentaa tietokone itse
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Olomuodosta toiseen.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Wiiste Oy SolidRH & Relia.
Taulukoiden määrittely, käsittely ja kopiointi Vaihtoehdot taulukoille
Duaali Teemu Myllynen.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Pia Hytönen Pasi Makkonen
OpenSpace aloitejärjestelmä
NIKO PARKKINEN & MATTI YLINIEMI SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖOHJEISTUS.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
1 Elintarvikkeiden hintaseuranta –hanke 2009 (2010) Seurantaohjeet.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Valviran Sampo-järjestelmä ja Terhikki-rekisteri
Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelut Katja Savolainen
TUTKIMUSAINEISTOPROJEKTI 2009/2010 Tavoitteena tutkimusta helpottavia ja tehostavia tietokantoja. Huolehditaan tietoaineistojen säilyttämisestä, saatavuudesta.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 11 - Teemu Mutanen Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 Lisätiedon arvo.
Hankintasuunnitelma.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Lainaus Haasteet lähitulevaisuudessa Uuden kirjastojärjestelmän valmisteluryhmän kokous Ari Ahlqvist
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
Henkilökunnan Ekokompassi- koulutus Tapahtuman nimi, pvm Kouluttaja.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä # - Esitelmöijän nimi Optimointiopin seminaari - Syksy 2000 / 1 Potentiaalien kertaus ja.
Sähköisen asioinnin visio, toiminta- ja tietoarkkitehtuuri
”klick”. Apteekin yhteystiedot saat näkyviin valinnan jälkeen. Lääkkeejakopäivän valinta. ”klick”
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
TANGENTTI Suora, joka sivuaa käyrää.
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
Tuotehinnoittelu -Perustana yrityksen hinnoittelustrategia: asiakkaat ja kilpailijat huomioitava -Kustannukset tiedettävä riittävällä tarkkuudella -Sopii.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
SÄHKÖINEN LASKUTUS Lähde: Taloushallinnon taitajaksi, 2014.
Kuluttajatarvitsee pankkia Kuluttaja tarvitsee pankkia s
Sosiaalinen media työelämän viestintäkanavana
Miten itse laadin trukkiturvallisuuteen liittyvää aineistoa?

LVI-tietojen keräys ja analysointi uimahalleissa
Y56 Luku 23 Yrityksen teoria: toimialan tarjonta
Tulkit välitysjärjestelmän käyttäjinä
Esityksen transkriptio:

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Kylmäjärjestelmien etävalvonta Jäähdytysturva Oy

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Palvelumme on reaaliaikainen, jonka avulla asiakkaamme kaupan ja kylmäalalla saavat reaaliaikaista tietoa etäkohteista. Mikäli kohteissa tapahtuu jotain poikkeuksellista, järjestelmämme välittää tiedon tapahtuneesta ja muodostaa hälytyksiä vastuuhenkilöille. Jäähdytysturva on alansa edelläkävijä. Haluamme heti alusta alkaen tarjota asiakkaillemme reaaliaikaisen palvelun mukanaan tuomat taloudelliset ja operatiiviset hyödyt. Tuomme asiakkaille palvelun, jonka kautta hän näkee kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikasta. Palvelun avulla varmistamme, että asiakaamme nauttii järjestelmän tuomista hyödyistä nyt ja jatkossakin. Asiakaalle tarjoamme valmiin paketin avaimet käteen periaatteella. Huolehdimme järjestelmän suunnittelusta, asennuksesta, ylläpidosta ja koulutuksesta. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttämään järjestelmää. Yleistä

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Tarjoamme kylmälaitteiden valvontaa paikasta riippumatta. Palvelumme kattaa kauppojen omavalvonnasta aina suuriin kylmähuoneiden valvontaan. Elintarvikepuolella valvomme lämpötiloja viranomaisten määräysten mukaisesti annetuissa rajoissa. Tarjoamme valvontaa tiloissa, joissa käsitellään jäätä, lunta tai mitä tahansa jonka täytyy pysyä kylmänä. Järjestelmä kertoo heti, mikäli mitattavat arvot menevät annetujen raja- arvojen ulkopuolelle. Tällöin tiedosta lähtee hälytys valituille henkilöille välittömästi. Mittaustiedot on saatavilla etäluottaviksi, jolloin pystymme näkemään arvot siellä missä olemme itse paikasta riippumatta. Vaatii ainoastaan Internet yhteyden. Palvelumme

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Templog automaattinen valvontajärjestelmä Järjestelmällä valvotaan elintarvikkeiden säilytys lämpötiloja. Soveltuu yrityksiin joissa elintarvikkeita säilytetän, varastoidaan tai käsitellään. Lämpötiloja seurataan lämpötila-antureilla jokaisessa kylmäpisteessä josta arvo tarvitaan. Järjestelmän tilan näkee yhdellä silmäyksellä suoraan tietokoneelta. Mikäli arvot muuttuvat arvojen ulkopuolelle, tästä lähtee hälytys vastuuhenkilöille. Hälytykset voidaan lähettää sähköpostiin, kännykään tai ulkoistetulle vartiointi/huoltoliikkeelle. Järjestelmä antaa myös raportit lämpötiloista automaattisesti halutuin väliajoin tai manuaalisesti kun tietoa tarvitaan. Raportit ovat valmiita lähetettäviksi suoraan viranomaisille. Palvelumme

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Järjestelmän rakenne

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Online Online näkymä tietokoneelta, järjestelmästä nähdään heti hälyttävät kohteet. Kohteista saadaan myös lämpötilakäyrät.

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Tapahtumalogista kaikki tiedot Tapahtumalogista saadaan kaikki tapahtumatiedot esille.

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Raportointi Raportit saadaan joko taulukko tai käyrämuodossa Raportit voi laatia milloin vain Ja halutulla aikavälillä. Hälytyksistä saadaan tarkka raportti, johon voidaan kirjoittaa Hälytysten syyt Diagrammi näyttää lämpötilat valitulta aikajaksolta, sulatukset näkyvät piikkeinä käyrällä

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Mitä hyötyä saadaan Templog:lla - Sähkölaskun pieneneminen - Operatiiviset säästöt - Ennakointi - Kustannustehokas raportointi viranomaisille - Hävikin pieneneminen - Toiminnan varmuus - Keskittyminen omaan osaamiseen - Tyytyväiset asiakkaat

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Tiedätkö kuinka paljon jäähdytys, pakastus ja ilmastointilaitteiden käyttö maksaa vuosittain? Sähkön hinta nousee jatkuvasti, jolloin järjestelmien optimaalinen käyttö tulee ajankohtaiseksi. ClimaCheck:n avulla pystytään säästämään kustannuksia tehokkaasti. Palvelulla pystytään säästämän sähköä, luotettavuutta sekä ennakoimaan tulevat huollot ja korjaukset. Täten vältetään yllättävät korjaukset. Palvelu informoi tekstiviestillä tai sähköpostilla, mikäli se havaitsee poikkeuksia annetuissa arvoissa. Saat myös yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten suorituskyky järjestelmässä muuttuu. Palvelumme

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Järjestelmän rakenne

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Online Käyttöliittymästä nähdään todellinen kuva kohteesta, että myös kaavio järjestelmästä Kuvista nähdään todelliset arvot, esim lämpötila, paine, virta ja cop- arvot

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Online Tiedot saadaan käyrä ja taulukko muodossa Halutut mittaustiedot ovat valittavissa, sen mukaan mistä halutaan nähdä arvot

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Mitä hyötyä saavutetaan ClimaCheck:llä Sähkön kulutus pienenee Optimoidaan laitteiden käyntiä Luotettavuutta Huoltokustannusten säästö

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Mitä meiltä saa Tarjoamme asiakkaalle luotettavaa lämpötilamittausta reaaliaikaisesti Toteutamme monenlaisia mittauksia myös paikan päällä Kylmäpuolen konsultointia Etävalvottavia ratkaisuja Mittalaitteita

Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Me turvaamme kylmän Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa Puh Fax