Kaapeli-TV.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Asukas-TV mCasting Oy Airport Plaza Äyritie 12 C, Vantaa
Advertisements

Mika Nurminen Sales Manager, Viasat Finland
Äänekoski laajakaista
Puimuri - kaava.
Puimuri - kaava.
Apua Averkey Pro:n mahdollisiin teknisiin ongelmiin Rami Rajala EP-Engineering Oy
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Good Karma = Hyviä Seurauksia
WCDMA Anssi Kukkonen Tarja Kettunen. •ITU aloitti IMT-2000 projektin v. 1992, jolla WCDMA valittiin UMTS:n radiojärjestelmäksi •IMT-2000 koostuu joukosta.
Sadan Megan Itä- ja Pohjois-Suomi
Neste Oil Rally VIP 2007 La Ouninpohja. Soraa ja hevosvoimia sekä Sinä ja vieraasi Neste Oil Rally VIP 2007 RTS Motorsportin VIP-tapahtumassa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Reeta Rönkkö, Maaseudun Sivistysliitto. • Laajakaista kaikille 2015 – mutta miten? • Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallinnoima • Maaseudun Sivistysliiton.
KPO:n Kaapeli-TV -palvelut
Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa
Digitietoa digineuvojille
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
NCA N ärpes C entral A ntennandelslag -Virtuell Arena Närpes IPTV Palvelu seutuverkossa Kauhajoki
Internetin toimintaperiaate ja käyttötavat
Ipon Laajakaistapuhelin
Internet Maailmanlaajuinen tietokoneiden verkko
Cruiser 75/150 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
NUORET JA MEDIAKODIN KULUTTAJAOIKEUS Kotitalousopettajien liiton kesäkoulutuspäivä Kuluttajavirasto Lakimies Miina Ojajärvi.
Enemmän toimeksiantoja
Kaustisen seutukunnassa on 29 erillistä perusopetuskoulua luokat perusopetuskoulua luokat 7-9 (yläasteet) 4 lukiota.
KOLMASULOTTUVUUS.FI JA KIRJASTOT Päivi Litmanen-Peitsala Viestinnänsuunnittelija, Kirjastot.fi.
Kalevan digitaaliset mediat ovat alueellisen mainostajan merkittävin sähköinen mainosväline
Taloyhtiön investointi Taloyhtiöliittymä HomePNA-tekniikalla Linjojen
ID Point - Palvelumalli
Wlan –teknologian rooli Suomen laajakaistamarkkinoilla Tekijä: Markus Aarnio Valvoja: professori Heikki Hämmäinen suorituspaikka: ei suorituspaikkaa.
Teräväpiirtotekniikka Jussi Koskela Santeri Lehtonen IT-06.
Ylioppilastutkinto ja lukio Aineopettajaliiton syysseminaari Juhani Lokki Ylioppilastutkintolautakunta Postiosoite: PL 50, HELSINKI Käyntiosoite:
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
Iloa ja valoa asukasviestintään
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Antti Kurkinen1 Langattomat verkot Antti Kurkinen2 Eri tekniikoita langattomiin verkkoihin Wimax-verkko 3G-verkko.
Ryhmäkorjauskysely työpajan pohjustukseksi Toteutus 6-8/2013.
SAK:n ja liittojen sähköinen viestintä SAK Jäsenpalveluosasto Heli Nykänen.
Palveleva tietoarkisto. Tietoarkisto arkistoi ja välittää sähköisiä tutkimusaineistoja tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun edistää tieteen avoimuutta.
Surffailun salat Internet tutuksi. Mikä on Internet? Internet on samaan verkkoon liitettyjen palvelimien, reitittimien, kytkimien, keskittimien ja tietokoneiden.
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
HDMI (High Definition Multimedia Interface) Pahkala Saukkonen.
Näytöt ja kirjoittimet Osa 7 Ahti Kare Ahti Kare 2 Näytöt CRT (Cathode Ray Tube) eli katodisädeputki- monitori: – vanha perinteinen kuvaputkinäyttö.
DVI.
Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan strategia 2020 Työryhmä 3: Tiedon toisisijainen käyttö Pj. Sinikka Salo, Oulun kaupunki.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Kerisalon valokuituosuuskunta Kylä info klo 12:00
Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki.
Automaattisten toimitusten palkkiot (ADR)
luotettavaa tietoa lääkkeistä?
Osmo Seppälä, toimitusjohtaja Vesi- ja viemärilaitosyhdistys VVY
Aikakauslehtien lukeminen kuukausittain eri välineillä 2016
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne 2016
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
Aikakauslehtien lukeminen kuukausittain eri välineillä
Julkaisuneuvotteluiden tilanne
Vauhtia verkkoon – Sadan megan Suomi
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne 2017
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Suuri verkkokauppatutkimus 2018
Esityksen transkriptio:

Kaapeli-TV

Televisiopalvelut Elisalta Elisa on Suomen kolmanneksi suurin kaapelitelevisiopalveluiden tarjoaja Pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Riihimäki, Paimio, Piikkiö, Sauvo ja Lieto Kehitämme aktiivisesti uusia palveluita

Kaapelitelevisio on suosituin Yli puolet Suomen tv-kotitalouksista on liitetty kaapelitelevisioverkkoon, koska se… tarjoaa korkealaatuisen TV-kuvan, mahdollisuuden nopeaan internetyhteyteen (perinteinen kaapelimodeemiyhteys Laajakaista Heti tai kuidutetuissa kohteissa Laajakaista Super) sekä mahdollisuuden tilata lisäpalveluita on luotettava ja edullinen kokonaisratkaisu, joka sisältää myös kattavat huoltopalvelut, paikallisen asiakaspalvelun ja teknisen tuen

Peruskanavat kattava digitaalisten kanavien valikoima lisäksi tarjolla useita analogisia radiokanavia

Maksu-TV kanavat Kaapelikortin (veloitus 1,60 €/kk, Treen alueella 20 €/v) avulla voit tilata maksu-tv –kanavia sisältää jo itsessään useita lisäkanavia sekä Bonuskanavan runsas valikoima monipuolisia kanavapaketteja mm. Elisa Kanavapaketti 5+1 (sis. Eurosportin) , Canal+ Total, Viasat Kulta, MTV3, Disney, Discovery, jne. hinnat 4,90-30 €/kk

Teräväpiirtokanavat Kaapeliverkossa välitetään myös HD eli teräväpiirtokanavia Kuvan resoluutio HD-kanavilla on 1920 * 1080 Saat kaiken irti litteästä HD Ready tai Full HD näytöstäsi

Digiboksit Elisan valikoimasta löytyy sekä perusdigibokseja että tallennusominaisuuksilla varustettuja malleja valikoimissamme olevat mallit ovat Cable Ready –hyväksyttyjä ja siten toimintavarmoja suomalaisessa kaapeli-tv –verkossa tutustu tarjontaamme www.elisa.fi

Elisa Laajakaista Heti (kaapelimodeemi) Elisa Laajakaista Heti on edullinen tapa liittyä Internetiin useimmissakiinteistöissä ja taloyhtiöissä, jotka on liitetty Elisa Kaapeli-TV –verkkoon ei erillisiä kuluja taloyhtiölle ja asukas voi valita käyttöään parhaiten vastaavan nopeuden Kaapelimodeemitekniikalla toteutettu Elisa Laajakaista Heti on suosittu, koska.. nopeudet jopa 30Mbit/s helppo ja vaivaton asentaa itse yhteys on auki yleensä muutaman päivän sisällä tilauksesta

Kaapelitelevisio kehittyy Kaapelitelevisio verkossa on mahdollista välittää suuri määrä televisiopalveluita erityisesti teräväpiirtolähetykset ja tilausvideopalvelut (tulossa) tulevat olemaan merkittävä etu kaapelitelevisioasiakkaalle Laitteiden valmistajat ottavat nykyisin kaapeliverkot huomioon uusia tuotteita suunnitellessaan integroiduissa televisioissa on useissa malleissa tuki digitaaliselle kaapelisignaalille

Edustajamyynti neuvoo ja auttaa Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme myös laajakaistamahdollisuudet huomioon ottavan kokonaisratkaisun (myös kuituyhteydet) valitsemisessa Jarmo Kuru, puh. 010 262 3654 Raisa Silvennoinen, puh. 050 357 4933 Juha Peltomäki p. 014 240 283 (Jyväskylä, Lieto, Paimio, Sauvo ja Piikkiö) sähköposti: etunimi.sukunimi@elisa.fi