Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DVI.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DVI."— Esityksen transkriptio:

1 DVI

2 Yleistä DVI:stä DVI-liitin (Digital Visual Interface) on kehitetty VGA - liittimen seuraajaksi. Otettu käyttöön vuonna 1999 Etuna VGA:han DVI:ssä on parempi kuvanlaatu. DVI siirtää tiedon digitaalisessa muodossa DVI onkin suunniteltu erityisesti digitaalinäyttöjä silmälläpitäen. DVI:stä on kolme eri mallia: DVI-I, DVI-D, DVI-A Applella on käytössä oma Mini-DVI liitin.

3 DVI:n ominaisuuksia Liitettäessä LCD-monitori tietokoneeseen VGA-liittimellä joudutaan videosignaali muuntamaan analogiseen muotoon ja uudelleen digitaalisen muotoon näyttölaitteessa. DVI:llä siirrettäessä kuvanlaatu ei heikkene. Käytettäessä natiiviresoluutiota näyttö kykenee käsittelemään jokaista pikseliä tarkasti. DVI johto koostuu neljästä kierretystä parikaapelista jotka kuljettavat 24 bittiä per pikseli. DVI:llä suurin 60Hz:ssä saatava resoluutio on 1:3 näytöllä 1915 x 1436 ja 16:9 näytöllä 2098 x 1311

4 Resoluution saa tuplattua kaksois DVI- piuhalla.
DVI- johdon ei ole hyvä olla yli 5m pitkä, koska häiriösignaalit voimistuvat. On mahdollista kuitenkin käyttää DVI-vahvistimia.

5 DVI:n eri mallit DVI-D DVI-A DVI-I
DVI- Digital Tukee pelkästään digitaalinäyttöjä DVI-A DVI- Analog Tukee pelkästään analogisia näyttöjä DVI-I DVI- Integrated Tukee molempia DVI-I:tä ei voi liittää muihin kuin sitä tukeviin laitteisiin, mutta DVI-D:n voi liittää DVI-I liittimellä varustettuun laitteeseen.


Lataa ppt "DVI."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google