Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Advertisements

PuiU Sinivalkoisella tiellä vuotiaiden Taitokoulut.
Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
PS Kemi Kings – Ykkönen. Lapin ainoa Ykkösessä •PS Kemi Kings on Kemin ja koko Meri-Lapin ykkösjoukkue ja alueen junioripelaajien tähtäimenä on päästä.
Ylöjärven kierros Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle Ylöjärvelle! Valitse kartasta haluamasi kohde tai käy nähtävyydet läpi yksi kerrallaan. Ylöjärven.
NUORET JA TYÖTTÖMYYSTURVA
Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa: Opettajien kehittämiä malleja Anne Laajaniemi Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta.
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
PELAAJAPOLKU EDUSTUS Joukkuetoiminta pojatJoukkuetoiminta tytöt Salamat B Salamat A Salamat G - F Salamat C Kiekkokoulu Salamat E – C2 Try-out pelitason.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2014
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
RPS.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
FC HONKA LEIJONAT -02 Vanhempainilta
Yrittäjyyskoordinaattorin toimenkuvasta Eri yksiköissä toimii yrittäjyyskoordinaattoreita, joiden tehtävänä on: *kehittää tapoja ja metodeja opettaa yrittäjyyttä.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
Koskikatu 1 ● Joensuu ● puh (013)
Junnutuntilaisten huoltajien infotilaisuus
Etelä-Karjalan Urheiluakatemia
Yläkouluyhteistyö. Koordinoidaan yhteistyössä Pohjois-Savon urheiluakatemian ja Kuopion kaupungin koululiikunnan kanssa Useamman vuoden suunnittelu ja.
Korkeakoulujen esteettömyysverkoston tulevaisuuden toimintamalli: Keskustelua verkoston olemuksesta ja toiminnoista ESOK.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Oulun aikuislukio 2014.
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2013 Hae liikuntaluokalle, jos kaipaat: Samanhenkisiä kavereita Lisää kuntoliikuntaa Piristäviä lajikokeiluja.
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
Drop out-ilmiö SPL:n Turun piirin juniorijalkapallossa
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
FC HONKA R.Y. TYTÖT 01,02,03,04 AKATEMIAT
P06-joukkueen vanhempainilta
SEURAYHTEISTYÖ VARSINAIS-SUOMESSA JA SEN KEHITTÄMINEN
Jukka Läärä puheenjohtaja
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Peruskoulun päättöluokka, jatko-opinnot ja yhteishaku
Nuoret ja rahapelaaminen: Tiesitkö tämän? Tietoisku rahapelaamisesta.
Liikuntaluokat ja Urheiluakatemia Sami Vastamäki, LiTM, Urheilupuiston koulu, liikuntaluokat.
Liikuntaseurat osallistamisen mahdollistajina.  Saada nuoret liikkumaan ja harjoittelemaan (15 v. uimari)  Lasten/nuorten liikunnan lisääminen ja liikuntaan.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Tervetuloa seuraan Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958.
Miten kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani suomeksi?
Jokainen varje. Esimerkkejä Varje människa –Jokainen ihminen Varje bil –Jokainen auto Varje hus –Jokainen talo Varje stycke –Jokainen kappale.
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Harjoittelu ja pelaaminen tulevalla kaudella
ryhmä tiistaisin klo kerros
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2017
Liikuntatutorina toimiminen ammattiin
Perusliikuntataitokoulu ja lajikokeilu
Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa: Opettajien kehittämiä malleja
Liverpool international academy
TUTORINA TOIMIMINEN TUTOR!
Pietarsaari ( Jeppis ).
Ammatinkuvaus Etunimi Sukunimi.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
Kehitysvammaliitto ja FASD
Tarve PERA -hankkeelle syntyy
talven hauska ulkopeli meille kaikille
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 7. Vapaa-aika
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Omnia.fi/yhteishaku.
HPK-Juniorijääkiekko ry
HPK-Juniorijääkiekko ry
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
Esityksen transkriptio:

Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille ja pojille. Tavoite on antaa nuorille jalkapallojlioille mahdollisuus yhdistää opiskelemisen ja jalkapallo pelaamisen. Vuosien aikana tämä koulutusohjelma on yhdessä seurojen kanssa tuottanut monia hyviä pelaajia mm. Fredrik Svanbäck, Jimmy Wargh, Jens Portin, Mirka Ruotsalainen, Kajsa Vikman jne.

Akatemiat  Tällä hetkellä FF Jaro toteuttaa Suomen Palloliiton asetetut vaatimukset akatemialisenssin saamiseksi. Jaron akatemia on avoin ja kaksikielinen ja joka vuosi mukana Akatemioitten SM-karsinnoissa.  FC United toteuttaa myös vaatimukset mutta tällä hetkellä seuroille ei ole myönnetty akatemialisenssiä.

Harjoitukset  Harjoitukset pidetään tiistaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin Tellus hallissa klo Lähellä sijaitsee Fitness-kuntosali missä myös pidetään harjoituksia. Harjoituksen painopistealueet ovat lähinnä taito, pelikäsitys, koordinaatio ja nopeus.

Yhteistyöoppilaitokset  Jakobstads Gymnasium, Pietarsaaren Lukio, Kauppaopisto Optima, Topelius Gymnasiet kuuluvat yhteistyöopistoihin mutta myös Ammattikoulusta ja Pedersöre Gymnasiumista on ollut oppilaita mukana.

Asuminen  Oppilaat jotka tulevat muilta paikkakunnilta on mahdollisuus hakea oppilasasuntoa Pietarsaaressa. Oppilaitokset auttavat mielellään asunnon hakemisessa.

KOULUVIRASTO JALKAPALLOA JA KOULUTUSTA ”jalkapallolinja” OPPILAITOKSET -Jakobstads Gymnasium -Pietarsaaren Lukio -Kauppaopisto Optima -Topelius Gymnasiet SEURAT -FF Jaro JS -FC United + seurojen akatemiat JALKAPALLOA JA KOULUTUSTA PIETARSAARESSA