To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietojen analysointi Alkuperäinen teksti:
Advertisements

Excel ja makrot Excel koostuu kahdesta eri osasta Alt+F11 VBA
Tämä opas on tarkoitettu PAF (Personal Ancestral File) 5
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Heijastuksia elämästä
RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
Moodlen ohje opiskelijoille
Avonet Digilehtiö käyttö
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Katso Aitolasta lisää:
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
© 2010 IBM Corporation1 Sisältö  Uusi sisältö luodaan aina sisällönhallinnassa –Uusi -> Sisältö –Tallenna nimellä olemasta olevasta sisällöstä  Tavallinen.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.
C:\RI400 hakemistosta valitaan ExcelPDFConverter ja klikataan sitä.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014.
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Viisi Askelta Sukututkimus ja Temppelityön suorittamiseksi
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Vapaa aihe Kysymykset.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
To start press the space bar. International Genealogical Index eli IGI Internetissä.
Hiusalan - tutkintotoimikunnan Pikaohjeet OPTIMAn käyttöön
Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Tampereella Oma nimi Käy korjaamassa alatunnisteen päiväys ja oma nimesi Näytä/perustyyli/dian perustyyli Klikkaa muutettavia kenttiä Sulje perustyylinäkymä.
Vokaaliharmonia A B ranska + lainen läinen ranskalainen tshekki + lainen läinen tshekkiläinen kolumbia + lainen läinen kolumbialainen norja + lainen läinen.
Ohje, kuinka käyttää Lähete.dotx (EI MERKONOMEILLE)
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Tietokannat -kurssi KSAO, Datanomit, käytön tuki kevät 2015 Lauri Tapola.
PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Office –paketin ohjelmien linkitys 9. luokka. Luodaan 3 tiedostoa 1.Valitse jokin Teema (esim. urheilutapahtuma, valtio, bändi,…) 2.TEE WORD-tiedosto.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Ancestral Quest päivitykset
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
MS Visio Prosessikaavion mallintaminen sanallisesta kuvauksesta
ESR Osaan! – Avaimia aikuisten perustaitoihin
Esityksen transkriptio:

To start press the space bar

Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma

PAF Export GEDCOMTietolähteet TempleReady Temppeli FamilySearch Tiedon kulku eri ohjelmien välillä PAF kantaa muuttava tieto PAF:sta poispäin kulkeva tieto GEDCOM siirto

Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen Ota varmuuskopio PAF-kannastasi, tai Poimi lähetettävät nimet PAF kannasta levykkeelle (EXPORT) 1.Käynnistä Temple Ready, joka tarkastaa levykkeen tiedot, ja vertaa niitä IGI CD- levyillä oleviin. 2.Ota levyke mukaan mennessäsi temppeliin, ja tee työt. 3.Palattuasi päivitä PAF kantasi tehdyillä töillä.

Minimitiedot temppelipyhitystä varten Nimi Sukupuoli Päivämäärä (Syntymä-,ristimä- tai kastepäivä, ainakin vuosi) Syntymäpaikka (Kunta, Lääni [1938], Maa ) Kuolinpäivä ja –paikka tai merkintä Kuollut tai Dead Sinetöinti vanhempiin Samat tiedot kuin temppelipyhityksessä Isän etu- tai sukunimi Tieto siitä, että vanhemmat ovat kuolleet Sinetöinti puolisoon Aviomiehen nimi Aviovaimon etu- tai tyttönimi Avioliiton solmimispäivä (ainakin vuosi) Avioliiton solmimispaikka (ainakin maa, Amerikassa osavaltio, Kanadassa provinssi) Tieto siitä, että puolisot ovat kuolleet

Laita äskeinen korppu asemaan -> OK

Valitse ne henkilöt, joista haluat tehdä töitä Temppelin kuva osoittaa tarvittavan toimituksen

Punainen merkitsee ongelmakohtaa, klikkaa sellaista

Syntymämaa puuttui, lisättiin finland Avioliitossa ongelma, muokataan

Avioliitto tiedot puuttuvat kokonaan, löytyykö jostain, täytä tiedot! Myös PAF:iin!!!

Muutetut tiedot kootaan temppelilähetykseen, mutta ne eivät palaudu PAF kantaasi !!!!

Vasemmalla on sinun tietosi, oikealla se mitä IGI:ltä löytyi. Onko tämä sama henkilö? Jos on, niin toimitustiedot siirtyvät vasemmalle, ja kulkevat TR ajon mukana estäen kaksoistoimitukset, Print tulostaa ruudun, Yes päivittää tiedot.

Haluatko että tietosi ovat muiden tutkijoiden saatavilla, Yes/No

Kuka huolehtii sijaisista, I will.... minä huolehdin Have Tem.... temppeli huolehtii sijaisista Huomaa: Jos jätät sijaisten hankkimisen temppelin huoleksi, voi kestää parikin vuotta ennenkuin toimitukset tulevat tehdyiksi.

Tulosta raportti !!!

1. Lähetetään temppeliin 2 Backup, varmuuskopio 1:stä 3 GEDCOM, päivitystiedosto PAF:iin 4 Sana Lähetetty (Submitted) lähetettyhin

Levyke 1 on temppeliin lähettävä levyke

Tästä tulee varmuuskopio (backup)

Tästä tulee PAF:n päivityslevyke (update)

Vie levykkeet 1&2 mukanasi temppeliin, tee työt, ja kirjaa työt PAF kantaasi.

Mikä on se kolmas levyke, PAF:n päivityslevyke? Korpulle syntyi *.OUP tiedosto, jossa on lisätyt tiedot. Nämä tiedot tulee siirtää PAF kantaan!

TempleReady päivityksen ajaminen PAF kantaan Valitse Tiedosto -> Lisää TempelReady päivitys (File -> Add TempleReady Updates)

Valitse levykkeellä oleva päivitystiedosto -> Lisää

PAF näyttää raportin tehtyistä päivityksistä

Tarkastellaanpa erästä päivitystä, kts temppelitoimitukset. Sana Sub tarkoittaa että olemme tehneet temppelilevykkeen

To end press Esc