Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014."— Esityksen transkriptio:

1 INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014.

2 JÄSENET: Jokaisen käytettävissä koko ddatatiedosto Ainoastaan tietojen tarkistaminen ja lukeminen on mahdollista KLUBIN hallitus: Klubien jäsenten päästävä Tarkistamaan ja päivittämään “oman klubinsa” tietoja PIIRIEN hallitukset: Piirihallituksella oltava Mahdollisuus tutkia ja päivittää “oman piirinsä” tietoja ja piirin alueen klubien tiedot. KANSALLINEN hallitus: Kansallinen edustaja ja kansallisen neuvoston jäsent: Päästävä tutkimaan ja päivittämään kansallisen neuvoston, piirien ja klubien tiedot. LEVELS Datatiedostojen eri hallinta- ja käyttötasot:

3 Ellet ole jo rekisteröitynyt, ensimmäinen askel on rekisteröityä käyttäjäksi sivustolle Osoitteessa: www.internationalinnerwheel.org MITEN REKISTERÖIDYTÄÄN? Sinun tarvitsee rekisteröityä sivuille vain kerran

4 Click on Register, Tältä sivu näyttää

5 Username: Käyttäjätunnus Jäsenille se on nimesi tai nettiosoitteesi Klubeilla/piireillä/kansallisella edustajalla/ Kansallisen neuvoston jäsenellä: luo gmail tili kuten IIW vaatii. iiw.xx(maakoodi – 2 kirjainta). klubinimi/piiri/Kansallinen edustaja/Kansallinen neuvosto (ilman innerwheel klubia tai IWC)@gmail.com esim: iiw.gb.london@gmail.com TAI meillä iiw.fi.nurmijarvi@gmail.com iiw.gb.london@gmail.com Ämä tili on luotava google mail:ssa (ohjeet erillisessä tiedostossa) Password: Valitset itse salasanan Club: Klubisi nimi District: Piirinumero (139, 140, 141 tai 142) Country: Maa valitaan mukana olevasta listasta eli Finland Email: jäsenille: oma sähköpostiosoitteesi Klubille, piirille, Kansalliselle edustajalle tai Kansalliselle neuvostolle: erityinen iiw gmail tili

6 Click on register. From then you are registered as member and you can consult the database. As member admin is the default admin, our administrator at HQ has to change (during office hours) the admin level for Clubs/District/NR/NGB. Clubs/D/NR/NGB have immediate member access. They will have their own level access after a few days. There are no notifications sent.

7 On the website click on “LOGIN” LOGIN TO THE DATABASE Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina “login” Jos unohdit salasanasi, klikkaa forgotten password. Saat emailin, jossa on linkki salasanan uudelleen valintaan.

8 Kun olet logannut itsesi sisään, on näkymä seuraava: Jos olet jäsen, voit ainoastaan tehdä jäsenhaun

9 Kun klikkaat dropboxia, saat kentät, joista voit valita Valitse ensimmäinen kenttä. Paras tapa tehdä haku on etsiä Maa, klubi tai piiri koska Nimi = Sihteerin nimi Osoite1 & 2, kaupunki, osavaltio, postinumero, maa on sihteerin osoite Club: Klubin nimi District: Piirin numero

10 As CLUB ADMIN Voit etsiä datatiedoista jäseniä klikkaamalla “Member search” Voit päivittää klubin tietoja klikkaamalla “Manage Clubs” Näkyviin tulee vain oman klubisi tiedot.

11 Klubitietojen hallinta Klikkaa kynän kohdalta ikonia päivittääksesi tiedot Kun olet tehnyt muutokset, klikkaa “UPDATE”

12 Ellet muuttanut mitään, älä klikkaa Update, vaan palaa takaisin edelliseen sivuun käyttämällä web browseria. Kun klikkaat Update, muutospyyntö on lähetetty IIW:n konttoriin muutoksen hyväksymiseksi. Tällainen viesti ei ole tarpeen ellei mitään ole muutettu.( Viesti ainoastaan antaa työntekijöillemme turhaa työtä) Klubitiedot voidaan printata klikkaamalla printtiä esittävää kuvaa.

13 Poistu datatiedostosta klikkaamalla “LOGOUT” sivun ylälaidassa Created by Anthony Whitchurch


Lataa ppt "INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google