Nabotreffit Naapurissakyläilyt

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
V V V V V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin päihdehuollon palvelujen ja kustannusten vertailu vuonna AV
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
Historian ja äidinkielen yhteistyöprojekti 7. luokilla syksy 2012 Marja Haapalainen.
Kotihoidon laskenta Päivi Tossavainen Raija Kuronen.
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
112-päivän hyväksi havaittu formaatti. Kaikkien 112 •Vietämme 112-päivää, koska haluamme vähentää onnettomuuksien ja tapaturmien määrää. •Tapahtumissa.
Oletko VALMIINA OTTAMAAN HATKAT? MITÄ? KERRANKIN AMISTEN OMA TAPAHTUMA?!
Katariina Haapasaari Hanna Lahti
Tikkurilan Palloseura
♂ ♀ Minna Sirnö Kunnan kaa? Kuntien tasa-arvofoorumi.
Monikulttuurinen nuorisotyö Porvoon kaupunki Nuorisopalvelut
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
AJANKÄYTÖN SUUNNITTELU
Tanssiorkesteri Sonet
Verkkomedia tytölle ja pojalle Seurakunnan kerholaisten oma yhteisö Mielenkiintoista tekemistä Turvallinen arvopohja.
PHACO-laite Ratnapuran sairaalaan PID Erkki Laine Sairaalan hankevastaava.
Perusopetuksen ryhmäkoko
Yhteistyötä imatralaisittain Kirsi Kärkäs-Vaittinen IntoPajat ry.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND EKP:n seitsemäs SEPA-seurantaraportti : käyttöönotto etenee, mutta tarvitaan velvoittava takaraja Marianne.
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Sosiaalinen kuntoutus
Nuorten ryhmätoiminta sosiaalityön työmuotona osana pajatyötä
Prometheus- eli Protu-leirit
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Nuorissa = voimaa, vahvistetaan sitä! Voimakas –projekti
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
1 Pääsihteerin palkkataso ja edut PSVT Christian Peltonen
Piratismi Sanalla piratismi on nykyään kolme merkitystä. 1) Merirosvous. 2) Väärennettyjen merkki tuotteiden myynti. 3) Luvaton nettijakaminen.
Ystäväpiiri-toiminta verkostoi ja lievittää ikääntyvien ihmisten yksinäisyyttä iAreena Anu Jansson Vanhempi suunnittelija (toimintaterapeutti,
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
Julkisen talouden sopeutus ja palkkaverotus
Yrityksen ja projektin esittely
Lasten päivähoito 2010 Kuntakyselyn osaraportti Salla Säkkinen
Sosiaalinen luototus Kuntakyselyn osaraportti Ari Virtanen THL1.
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
Kolmas lähde Euroopan sosiaalirahaston kehittämisohjelma : Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana.
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Kotihoidon laskenta Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Terveydenhuollon menot ja rahoitus 2013
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-joulukuussa 2014 Päivitetty Lähde: Tilastokeskus 2 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-kesäkuussa 2014 Päivitetty Lähde: Tilastokeskus2 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-maaliskuussa 2014 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Sosiaalimenot ja rahoitus 2011 Esa Arajärvi, Nina Knape
Dokumentointi neuvonpitoista Suomen hallintoalue 10 marraskuuta 2015.
Rajaton pohjola - Yhteispohjoismaista kirjastoautopalvelua luvulla.
Sijaisperhenuorten chat – Vertaistukea turvallisesti ilman paikkasidonnaisuutta.
Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen nykytila ja tulevaisuus Järvi-Pohjanmaan palvelutuotannon kehittämispilotin loppuseminaari Vimpelissä Marja-Liisa.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
Nuorten näköistä toimintaa Espoossa KOPPI Kohti kuntouttavampia työelämäpalveluita –hanke Projektisuunnittelija Hilla-Maaria Sipilä Tampere.
Perhekirkko Viljandissa Viljandi-nimisessä pikkukaupungissa Keski-Virossa on Jaanin eli Johanneksen kirkko, jossa pidetään kerran kuukaudessa perhekirkko.
Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?.  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa,
Terveiset Lestijärveltä Lestijärvi Lukeutuu Suomen pienimpiin kuntiin. Yleistä liikennettä ei ole Maakuntajärvi ja noin 450 kesämökkiä Asukkaista noin.
Joensuun Mahdollisuuksien tori Taitokorttelissa.
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
SAAMELAINEN PALVELUOHJAUSPOLKU
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari
Iisalmen rovastikunta ja Case Lapinlahti
Hanna Karlsson / Hanna Karlsson /
Kaikenkarvaiset ystävämme
Tule mukaan päätöksenteon koulutukseen
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

Nabotreffit Naapurissakyläilyt Utsjoen kunta Anu Puustinen

Tenonlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämishankkeessa aloitettu vuonna 2010 yhteistyössä Utsjoen kunnan avopalveluiden ja Norjan Karasjoen kunnan vapaaehtoistyön kanssa Vuoden 2012 syksystä lähtien toimintaa on jatkanut Utsjoen kunnan avopalvelut ja Karasjoen kunnan vapaaehtoistyö Vuosien aikana muotoutunut toimiva ja säännönmukainen tapahtuma, johon osallistuu kerrallaan 20-50 henkilöä Joka kuukauden viimeinen keskiviikko vuoroin Utsjoen Karigasniemen kylällä ja Norjan Karasjoella Mukana myös yhteistyötahoja kuten seurakunta

Kaikille avointa toimintaa Toteutetaan saamenkielisesti, valtaosa alueen vanhusväestöstä on saamenkielisiä Kuljetus järjestetään sitä tarvitseville Ruokailun hinta on 6 euroa tai 50 kruunua Kunnan työntekijöistä mukana Karigasniemen Auttaja-Aslak ja Utsjoelta toiminnanohjaaja sekä avopalvelunohjaaja mahdollisuuksien mukaan Nabotreffeistä sana kulkee eteenpäin ja lehdessä tiedottaminen on jätetty pois

Joka kuukausi vaihtuva ohjelma Esiintyjiä mm. kertomuksia vanhoilta ajoilta Liikunta-, tanssi-, laulutuokiota Seurakunnan työntekijöiden kanssa virsien laulua Vierailut mm. Sajoksessa, kirkossa, Norjan saamelaiskäräjillä Teemoja esimerkiksi kalastus ja saamelainen ruokakulttuuri Ruokailu ja kahvistelu tärkeä osa nabotreffejä

Ikäihmisten kanssakäyminen yli rajan mahdollistuu Vanhojen sukulaisten ja ystävien tapaaminen Viriketoimintaa Mielenvirkeyttä Toiminnan vakiinnuttua nabotreffejä odotetaan ja ilman erillistä ilmoitusta muistetaan ilmoittautua kuun viimeisen keskiviikon treffeille!

Kiitos!